خانه
297K

شیرینی های خوشمزه عید نوروز | شیرینی خانگی مخصوص عید با ماندگاری بالا

  • ۱۹:۵۳   ۱۳۹۱/۱۲/۱۱
    avatar
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست

    من میخوام توی این صفحه طرز پختن انواع شیرینی خونگی مخصوص عید نوروز رو بهتون آموزش بدم.


    توی خونتون فر ندارین؟ اشکالی نداره برای شما هم طرز تهیه شیرینی خانگی بدون فر رو آموزش میدم که نوروز امسال همه بتونیم از خوردن شیرینی های خوشمزه خانگی با ماندگاری بالا که خودمون درست کردیم لذت ببریم.



    طرز تهیه شیرینی خانگی عید نوروز با ماندگاری بالا
  • leftPublish
  • ۱۰:۱۴   ۱۳۹۴/۱۲/۱۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    شيرينى ترکدار_صورتى 

    مواد لازم:

    ۱ ليوان روغن مايع

    ۱ عدد تخم مرغ

    سه چهارم ليوان شکر

    ۲ قاشق غذاخورى گلاب 

    ۲ قاشق غذاخورى ماست

    ۲ قاشق غذاخورى آرد 

    ۴ الى ۵ ليوان پودر نشاسته 

    ۱ قاشق غذاخورى بکينگ پودر

    رنگ خوراکى مجاز اندکى 

    شکر را با تخم مرغ بزنيد تا حالت کرمدار پيدا کند به آن روغن مايع، رنگ خوراکى، گلاب، ماست را اضافه کنيد به زدن ادامه دهيد 

    مواد خشک را الک کرده به مايه اضافه کنيد خمير خشک خواهد بود اما خرد نشده مناسب شيرينى است در مقدار نشاسته دخل تصرف نکنيد امکان خرد شدن شيرينى در صورت کم کردن اندازه نشاسته هست 

    روى سينى فر کاغذ روغنى انداخته از خمير برداشته کف دست گرد کرده روى سينى بچينيد 

    در فر از قبل گرم شده بادرجه حرارت۱۸۰ بمدت ۱۰ الى ۱۵ دقيقه بپزد

    نکته.شيرينى بعد از پخت کمى نرمه همراه سرد شدن ترد سفت ميشود، چون شيرينى تماما از نشاسته درست ميشود

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز

  • ۱۲:۱۲   ۱۳۹۴/۱۲/۱۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    شیرینی اسکار نوروزی

    شیرینی مخصوص عید
    شیرینی اسکار که برای همه آشناست و دو مدل داره یکی ساده مثل همین و یکی هم وسطش مربا داره این مدل گردویی هست دیدم بجای گردو کنجد و مغز آفتابگردون ... هم زدند ؛ دستور خیلی ساده ای داره حتما امتحانش كنيد
    مواد لازم ؛
    زرده تخم مرغ ؛ یکعدد
    سفیده تخم مرغ ؛ یکعدد
    کره نرم ؛ 75 گرم
    آرد ؛ 125 گرم ؛یک پیمانه
    پودر قند ؛ 50 گرم
    هل ؛ 1/2 ق چ 
    گردو خورد شده ؛ 100 گرم

    پودر قند را بهمراه کره با همزن بزنید تا رنگش روشن بشه بعد زرده و هل اضافه کنید و بزنید تا یکدست بشه و در آخر آرد ؛ خمیر باید نرم و لطیف باشه و بدست نچسبه کم کم آرد اضافه کنید میتونید با دست خیلی کم ورز بدید من با سر پدال استند میکسر مخلوط میکنم.
    از خمیر گلوله هایی اندازه فندق بردارید میتونید وزن کنید تا همه یه سایز باشه بعد سفیده را با چنگال بزنید تا از لخته دربیاد و گردوها رو هم خورد کنید نه خیلی ریز ؛ خمیر رو داخل سفیده زده و بعد داخل گردو و بعد داخل سینی بچینید کف سینی نیاز به کاغذ و چرب کردن نداره. در فر از قبل گرم کرده با دمای 175 درجه بمدت 20 دقیقه بپزید. خمیر داخل سفیده نباید بمونه.

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز
  • ۱۹:۳۵   ۱۳۹۴/۱۲/۱۴
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    شیرینی_نخود_چی مخصوص #عيد😍

    آرد نخودچی: 250گرم( 2پیمانه + 1/2پیمانه)

    پودر قند: 125گرم (1پیمانه)

    كره (ترجيحا كره اطلس طلايي)125گرم

    (1/2پیمانه یکم بیشتر

    هل کوبیده:1قاشق مربا خوري

    پودر پسته

    مقداری برای تزیین

    طرز  تهیه:😍😍

    كره را کمی میزنیم تا رنگش تغییر کند بعد خاکه قند را اضافه کرده و کمی دیگر با همزن میزنیم( البته این کار را می توان با دست هم انجام داد)  آرد را کم کم اضافه کرده خوب مالش دهید تا خمیر نرم شده و وقتی یه گلوله برمیداریم ترک نخورده و به دست نچسبد

    خمیر را داخل کیسه فریزر گذاشته و 24ساعت داخل یک جای خنک بگذارید.

    خمیر را کمی ورز داده تا گرمای دست از حالت خشکی آن را در آورد بعد با وردنه در سطی آرد پاشی کرده به قطر 1 سانتی متر باز می کنیم و با قالب دلخواه برش زد و درون سینی که کاغذ پوستی انداختید بچینید (لازم نیست زیاد فاصله بدین چون سایزش تغییر نمیکنه)رویش پودر پسته ریخته و  با دمای 300درجه به مدت 20دقیقه تا 30دقیقه قرار دهید

    البته در طبقه وسط و فری که از قبل گرم شده

    وقتی از فر در آوردین حداقل 1یا2ساعت بذارین تا کامل سرد بشه بعد در ظرف مورد نظر چیده و سرو کنید

    نوش جان😍

    🛎🛎🛎

    نکته:

    1) اگر بخواین میتونید 1 پیمانه رو آرد سفید بریزید.

     البته من یکبار این کار رو کردم هیچ تغییری تو مزش ایجاد نمی کنه ،یکم استحکامش رو بالا میبره

    2) یه چیز دیگه که باید بگم ، مثل مال بیرون محکم نیست ترد ترده

    3) آرد رو چند بار الک کنین بهتره

    4)دمای فر ها فرق میکنه بعد 15دقیقه یکبار بهش سر بزنین اگه زیرش یکم طلایی بشه یعنی آمادست

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز

  • ۲۰:۰۹   ۱۳۹۴/۱۲/۱۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    شیرینی کره_ای_ماهی

    کره نرم شده در دمای محیط 200 گرم

    پودر شکر نصف پیمانه

    وانیل یک دوم ق چ

    آرد دو و یک چهارم پیمانه

    پسته برای تزیین

    فر را با دمای 400 درجه فارنهایت از قبل گرم کنید. در ظرفی شکر و کره و وانیل را با هم مخلوط کنید و با هم زن بزنید تا کرم رنگ شود سپس آرد را اضافه کرده مخلوط می کنیم تا جایی که خمیر به دست آید. از خمیر برداشته و رول می کنیم به شکل ماهی یا نیم دایره در آورده و در سینی فر می گذاریم و روی آن را با پسته تزیین کرده و در فر به مدت 11 تا 13 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شود قرار می دهیم. سینی فر احتیاج به چرب کردن ندارد.

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز

  • ۱۴:۴۶   ۱۳۹۴/۱۲/۱۵
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    شیرینی گردویی یا پیچ انگشتی

    زرده تخم مرغ 3 عدد

    پودر قند 120 گرم

    وانیل کمی

    گردو هم میزانش بستگی به خودتون داره

    پودر پسته برای تزیین

    ابتدا زرده ها رو با وانیل ميزنين و پودر قند روكم كم اضافه كرده با هم زن هم میزنیم تا جاییکه موادمون سفت کش دار و کرم رنگ بشه

    سپس گردوها رو ریخته با قاشق هم میزنیم تو سيني كاغذ روغني ميندازيم وبا قاشق از موادمون ميريزيم روي شيرينيا پودر پسته ريخته و تو فر از قبل گرم شده 140 به مدت 5 تا 12 مین (تحت نظر) میگذاریم بايد حواسمون كل زمان به شيرينيا باشه به محض اینکه زيرش  طلایی شد فر رو خاموش میکنیم و میگذاریم یکم تو دمای فر خنک بشه و سپس بیرون آورده و صبر میکنیم شیرینی مون سرد بشه و جدا میکنیم. اینم دستور شیرینی.  نوش جااااان

    نكته: وقتي پودر قند رو ميريزين خوب هم بزنين از وقتي شروع به ريختن پودر قند ميكنين تقريبا ده دقيقه نياز به هم زدن داره .تجربه ديگه كه داشتم اينه كه وقتي شيريني شروع ميكنه به پف كردن كه تو فر من ،از دقيقه دهم به بعد اين اتفاق ميافتاد روي شيريني ترك ميخوره بايد حواستون به شيرينيا باشه اگه زياد بمونه  مواد داخل شيريني از تركها ميزنه بيرون  و ناجور ديده ميشه.

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز

  • leftPublish
  • ۲۳:۵۳   ۱۳۹۴/۱۲/۱۵
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    #كوكى_مارمالادى

    اين شيرينى با نامهاى شيرينى مشهدى و يا آلمانى نيز معروف است . شيرينى پوك و نرم و خوشمزه اى است كه ميتوان از آن در تمامى مناسبتها به خصوص نوروز از آن استفاده كرد 

    مواد لازم : 

    آرد         ٣٠٠ گرم 

    روغن جامد قنادى          ٧٥ گرم 

    كره يا مارگارين              ٧٥ گرم 

    تخم مرغ             نصف يك تخم مرغ 

    شير              ٥ق غ 

    شربت بار        ١ ق س

    وانيل           ١/٨ ق چ 

    شكر          ٥٠ گرم پودر شده 

    زعفران دم كرده     ١ ق چ 

    مارمالاد        به ميزان لازم 

    خلال پسته ،بادام ، كنجد سفيد.      به ميزان لازم 

    طرز تهيه :

    روغن و كره را با پودر شكر مخلوط كرده با همزن ميزنيم سپس تخم مرغ و وانيل را اضافه ميكنيم ، شربت بار و شير را هم اضافه كرده خوب مخلوط ميكنيم . آرد را به تدريج اضافه ميكنيم مقدار آرد ممكن است كمى بيشتر و يا كمتر باشد خمير نياز به ورز دادن زياد ندارد، خمير را دو قسمت كرده و به يكى زعفران اضافه ميكنيم خميرها را در دو كيسه فريزر قرار داده و در دماى محيط به مدت ٢ ساعت استراحت ميدهيم سپس با وردنه خميرها را به قطر ٣ ميلى متر باز كرده و قالب ميزنيم وسط شيرينى هاى زعفرانى را با قالب سوراخ ميزنيم و همه شيرينى ها را در سينى فر كه كاغذ انداخته ايم ميچينيم و در فر ١٨٠ درجه به مدت ١٢ الى ١٥ دقيقه ميپزيم . بعد از سرد شدن روى شيرينى هاى بدون سوراخ را مارمالاد ميماليم و يك عدد از شيرينى سوراخ دار روى آن قرار ميدهيم سپس روى شيرينى دوم هم كمى مارمالاد يا عسل ماليده و مغز پسته يا بادام خرد شده روى آن ميريزيم .

    براى تهيه شربت بار ١٠٠ گرم شكر را با ٤ تا ٥ قاشق آب مخلوط ميكنيم روى حرارت هم ميزنيم تا شكر كاملا حل شود در انتها نوك قاشق چايخورى جوهر ليمو اضافه كرده و از روى حرارت برميداريم .

    🌺🌺🌺🌺@ashpazima

    نوش جان 

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز

  • ۲۳:۵۶   ۱۳۹۴/۱۲/۱۵
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    #شيرينى_نان_برنجى

    يكى ديگر از شيرينى هاى سنتى ايرانى نان برنجى است كه بيشتر يراى پذيرايى در روزهاى عيد نوروز تهيه ميشود . 

    مواد لازم : 

    آرد برنج          ٢٥٠ گرم 

    آرد سفيد.         ٢٥٠ گرم 

    روغن جامد.       ٣٠٠ گرم 

    نرمه قند.         ٢٠٠ گرم 

    زرده تخم مرغ.     ٢ عدد 

    هل.               ١ ق م 

    گلاب.           ١ ق غ 

    تخم خرفه براى تزئين.   مقدارى 

    طرز تهيه : 

    آرد را با روغن آبكرده خوب مخلوط ميكنيم وبا كف دست مالش ميدهيم ، نرمه قند و هل را اضافه ميكنيم وباز با دست مالش ميدهيم . 

    زرده هاى تخم مرغ را جداگانه با همزن ميزنيم تا كاملا سفت شود سپس انرا به مايه اضافه ميكنيم و خوب ورز ميدهيم تا خمير شكل بگيرد ، كف سينى فر را كاغذ مياندازيم واز مايه گلوله هاى كوچكى برميداريم ودر دست گلوله ميكنيم روى سينى گذاشته وبه وسيله مهر مخصوص روى آنرا مهر ميزنيم و باتخم خرفه روى آنرا تزئين ميكنيم .

    شيرينى ها را در فر ١٧٥ درجه به مدت يك ربع تا بيست دقيقه ميپزيم .

    نوش جان

    @ashpazima

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز
  • ۱۱:۱۰   ۱۳۹۴/۱۲/۱۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    شیرینی_پاپیونی_شکلاتی

    مخصوص_عید_نوروز 

    مواد لازم برای  50 دانه شیرینی 

    همه مواد در دمای محیط باشند

    پودر قند: 120 گرم

    کره: 225 گرم یا 1 پیمانه

    وانیل: 1/2 ق چ

    زرده تخم مرغ: 2 عدد

    آرد سفید: 360-380 گرم

    نمک: 1/4 ق چ

    پودر کاکائو: 1.5 ق غ

    شکلات آب شده برای تزیین: 1/3 پیمانه

    طرز تهیه :

    کره، پودر قند و وانیل رو با دور پایین همزن برقی یک ربع می زنیم تا پوک و سبک شود . زرده تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه میکنیم و با دور متوسط همزن برقی 4 دقیقه می زنیم، آرد و نمک را کم کم روی مواد الک می کنیم و با دست به آرامی و بدون هیچ فشاری مخلوط میکنیم تا وقتی خمیر ایده آل که نرم، درخشان و کمی چسبنده است به دست آید، لازم نیست ورز بدهید همین که خوب مخلوط شد کافیست چرا که زمان باز کردن با وردنه خود به خود جا میفتد .

    یک تکه از خمیر (1/7) را برای بند پاپیون ها جدا میکنیم و پودر کاکائو را به آن میافزاییم . روی سطح کار که مقدار خیلی کمی آرد الک کرده ایم خمیر را بدون فشار وردنه به ضخامت نیم سانت باز میکنیم و با چاقو یا کاتر شیرینی پزی برش میزنیم تا مستطیل هایی با ابعاد 6 در 3 سانتیمتر به دست آید . فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا کاملا گرم شود .خمیر قهوه ای را با وردنه به ضخامت نیم سانت باز میکنیم و به شکل نوار های باریکی با طول 5 و پهنای 1.5 سانتیمتر برش میزنیم .

    قسمت میانی مستطیل ها را جمع میکنیم تا کمی چروک بیفتد، سپس نوار قهوه ای را به دور قسمت چروک میبندیم تا شکل پاپیون بگیرد . شیرینی ها را در سینی میچینیم و در طبقه وسط فر قرار میدهیم به مدت 15 دقیقه بپزد تا دورش طلایی شود . سینی را از فرخارج میکنیم و دقایقی بعد شیرینی ها را روی توری منتقل میکنیم تا خنک شوند . شکلات را روی حرارت غیرمستقیم یا بن ماری  آب میکنیم، لبه پاپیون ها را در آن فرو میکنیم و صبر میکنیم تا خشک شوند .

    نکته ها: اگر بیش از اندازه آرد اضافه کنید خمیر هنگام رول کردن و شکل دادن، از هم گسیخته میشود، ترک میخورد و شیرینی خشک و کم کیفیتی خواهید داشت، حالت ایده آل این شیرینی باید به راحتی و بدون صدایی در دهان خرد شود، این حالت تنها زمانی حاصل میشود که برای تهیه خمیر مواد به آرامی مخلوط شوند و آرد بیش از اندازه اضافه نشود .اگر تصمیم بر نگهداری طولانی مدت دارید پس از اینکه شکلات خشک شد در ظرف در بسته در جای خشک، خنک و تاریک (جز یخچال) دست کم تا 2 هفته نگهداری کنید 

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز
  • ۱۱:۱۲   ۱۳۹۴/۱۲/۱۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    شیرینی_لیمویی_ترک_دار_خوشمزه

    مخصوص_عید_نوروز 

    مواد لازم:

    آرد.............۳۳۵گرم

    بیکینگ پودر...............۱ ق.چ

    جوش شیرین................۱/۲ ق.چ

    پودر نارگیل................۹۰گرم

    نمک ...............۱/۲ ق.چ

    شکر................۲۰۰ گرم

    پنیر خامه ای....................۱۰۰ گرم

    رنده پوست لیمو..............۱ عدد

    کره ذوب شده ونسبتا گرم...............۱۰۰ گرم

    تخم مرغ درشت............... ۱عدد

    شیر................۱ ق.س

    آب لیموترش..............۱ ق.س

    پودر شکر..............برای غلطاندن

    طرز تهیه:

    تمام مواد باید به دمای محیط رسیده باشند..............شکر؛رنده پوست لیمو و پنیر خامه ای را می زنیم تا کمی مخلوط شوند...........کره ذوب شده که هنوز کمی گرم است اضافه می کنیم ؛هم می زنیم تا موادترکیب شوند............تخم مرغ را اضافه کرده و کمی می زنیم.........بعد شیر را اضافه کرده.........بعد آب لیمو ترش...............حالا موادخشک شامل آرد؛بیکینگ پودر؛جوش شیرین ؛نمک و پودر نارگیل رو اضافه می کنیم و با لیسک یا پره پارویی همزن می زنیم تا مواد کاملا ترکیب شوند............از مواد گلوله های کوچکی برداشته؛در دست گرد می کنیم...........درون پودر شکر می غلطانیم و در سینی فر که کف آن را کاغذ روغنی انداخته ایم ؛با فاصله می چینیم

    نیازی به فشار دان و پهن کردن آنها نیست ؛خود شیرینی ها در هنگام پخت پهن شده و روی آنها ترک می خورد

    دمای فر ۱۷۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه می پزد

    با این مواد ۳۰ عدد شیرینی در سایزی که می بینید؛درست میشه

    خیلی خوشمزه است؛طعم لیمو کاملا توش مشخصه؛ولی اگه ۱ روز بمونه عالیتر میشه؛چون مزه ها کامل به خورد هم میره

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز

  • ۱۲:۰۸   ۱۳۹۴/۱۲/۱۶
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    شیرینی_رسپیری

    این شیرینی یکی از شیرینی های مورد علاقه منه که هرسال عید حتما درست میکنم . یه طعم نسکافه ای داره نه تلخه نه طوری که شیرینیش زیر دل بزنه. پوکه و تو دهن آب میشه. راحت هم هست و دردسرخاصی نداره.  دستور از شادروان مطهره سیاح سردبیر سابق مجله هنر آشپزی هست.

    آرد ............................................ 225 گرم یا یک و نیم پیمانه

    کره ...................................... 225 گرم یا یک پیمانه 

    پودر قند ......................................50 گرم یا یک سوم پیمانه + یک قاشق سوپخوری

    نشاسته ذرت ......................................50 گرم یا یک سوم پیمانه 

    پودر نسکافه .................................2 قاشق چایخوری

    آب جوش ..................................... 1 ق غذا خوری 

    وانیل ..........................................8/1 قاشق چایخوری 

    شکلات چیپسی........................... برای تزئین 

    طرز تهیه:

    فر را روی درجه 170 گرم کنید 

    کره نرم شده در دمای محیط رو همراه با پودر قند و وانیل با هم زن برقی بزنید تا پف کند و کرم مانند شود. پودر نسکافه رو توی یه قاشق غذاخوری آب جوش حل کنید دقت کنید آب رو بیشتر نکنید. نسکافه رو به کره اضافه کرده بزنید تا مخلوط شود. آرد سفید و نشاسته ذرت را با هم الک کرده به مخلوط کره ای اضافه کنید و با همزن بزنید تا مواد خوب مخلوط شود. مواد را داخل قیف ریخته با ماسوره داخل سینی فر شکوفه بزنید. نیازی به چرب کردن سینی و کاغذ روغنی نیست. وسط هر شکوفه یه دونه شکلات چیپسی بزارید. سینی فر رو برای مدت 10 تا 20 دقیقه داخل یخچال بزارید و بعد به مدت 20 دقیقه توی فر 170 درجه بپزید. اگه دوست داشتید میتونید پس از سرد شدن روی شیرینی ها پودر قند بپاشید

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز شیرینی های خوشمزه عید نوروز

  • leftPublish
  • ۱۲:۰۹   ۱۳۹۴/۱۲/۱۶
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    شیرینی_مرنگ

    پودر شکر یا شکر 1 لیوان

    سفیده تخم مرغ 3 عدد

    وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

    آبلیمو یک چهارم قاشق چایخوری

    هل پوست کنده و آسیاب شده 

    سفیده های تخم مرغ را به همراه وانیل و آبلیمو با هم مخلوط کنید و با هم زن خوب بزنید تا یکدست شوند سپس پودر شکر یا شکر را کم کم اضافه کنید و با دور تند هم زن مخلوط کنید تا زمانی که با کج کردن ظرف سفیده ها از ظرف نریزد. در این مرحله هل سبز خرد شده و در صورت تمایل مقداری رنگ خوراکی یا زعفران به آن اضافه کنید. کف سینی فر را با کمی روغن چرب کنید. مواد مرنگ را داخل قیف ریخته و روی سینی فر شکوفه بزنید یا هر شکلی که دوست دارید. فر را با دمای 110 درجه از 10 دقیقه قبل گرم کنید سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید و بعد 20 دقیقه زمان پخت بدهید و بعد از خاموش کردن فر یکساعت در فر بگذارید بمانند سپس به مدت دو ساعت با سینی داخل یخچال بگدارید. برای داشتن مرنگ با کیفیت بهتر تخم مرغ ها را یک ساعت قبل از استفاده از یخچال خارج کنید تا با محیط هم دما شوند. اگر از شکر به جای پودر شکر استفاده می کنید زمان هم زدن شیرینی بیشتر میشود. به جای چرب کردن سینی می توانید از کاغذ روغنی هم استفاده کنید.

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز

  • ۱۲:۱۰   ۱۳۹۴/۱۲/۱۶
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    طرز تهیه شیرینی پاپاتیا

    آماده سازی: 15 دقیقه

    مدت انتظار: 15 دقیقه

    مجموعاً: 30 دقیقه

    مواد اولیه :

    رنگ خوراکی یا زعفران یا کاکائو یا قهوه به مقدار دلخواه تخم مرغ1 عددوانیل یک هشتم ق چ پودر قندنصف لیوان کره100 گرم آرد سفید (الک شده)2 لیوان

    طرز تهیه: 

    ابتدا کره و پودر قند را با هم به خوبی مخلوط میکنیم تا زمانیکه حجمش دو برابر بشه و کرم رنگ بشه 

    حال وانیل و تخم مرغ را با هم مخلوط میکنیم و به مخلوط کره و پودر قند اضافه و خوب هم میزنید 

    آرد الک شده را کم کم اضافه میکنیم و با نوک انگشتان مخلوط میکنیم آرد را تا جایی اضافه میکنیم که خمیر چسبندگیشو از دست نده و نسبتا چسبندگی داشته باشه چون در غیر اینصورت گلبرگها بهم نمیچسبد. 

    حال زمان اضافه کردن رنگ خوراکی یا رنگ طبیعی میباشد(رنگ به دلخواه).البته ابتدا خمیر را به هر تعداد رنگی که دوست دارید در آورید جدا کنید و در ظرف جداگانه هر کدوم خمیر را رنگ کنید یعنی دو یا سه قطره رنگ اضافه و با نوک انگشتان ورز دهید تا خمیر رنگی شود. 

    ما در اینجا از رنگ خوراکی استفاده کردیم ولی برای مزه بهتر از زغفران و قهوه استفاده کنین بهتر میشه. 

    حواستون باشه خمیر نباید زیاد ورز داده بشه فقط با نوک انگشتان ورز بدهید 

    حال خمیر ها را مانند شکل به گوله های کوچک تقسیم کنید 

    و سپس مثل گل به هم وصل میکنیم (البته به شکل مختلف هم می توانید در آورید ولی گل برای مخصوصا عید بهتره) 

    حال داخل سینی فر کاغذ روغنی می گذاریم و شیرینی ها را میچینیم فقط حواستون باشه هر کدام از گلها با هم فاصله داشته باشن چون پف میکند و ممکنه گلها به هم بچسبند. 

    حال سینی را داخل فری که با درجه ۱۷۵ سانتیگراد قبلا گرم شده به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بگذارید فقط حواستون باشه زیر کار تغییر رنگ داد کافیه و فر را خاموش کنین بگذارید تا شیرینی سرد شود بعد از کاغذ روغنی جدا کنید. 

    شیرینی پاپاتیا شما آماده هست

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز

  • ۱۲:۳۷   ۱۳۹۴/۱۲/۱۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    شیرینی_عید_بدون_فر t شیرینی_کنو ی↯یا

    شیرینی كله كنجدی

    مواد لازم:

    كَنو یا شاهدانه : یک پیمانه

    كنجد: یک پيمانه

    خرما : ده عدد

    زنجفيل: یک ق چ

    دارچين: یک ق چ

    هل كوبيده: نصف ق چ

    گلاب مقدار :كمي

    خلال پسته يا بادام : براي تزيين

    طرز تهیه :

    شاهدانه و كنجد را با حرارت متوسط تفت دهید تا از خامي دربیاید . بعد خرماي هسته و پوست گرفته را اضافه كنيد و مواد را ورز دهید .  پودر زنجبيل، دارچين و هل كوبيده را اضافه كنيد و ورز دهید. اکنون دست خود را به گلاب آغشته كنيد به اندازه يه گردو از مواد برداريد و در دست گلوله كنيد و داخل كنجد بغلتانید و سپس يك خلال پسته يا بادام داخلش فرو کنید . اين شيريني مخصوص شهر بيرجند است . برای تهیه این شیرینی ساده فر و پختن نیاز نیست.

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز
  • ۱۳:۴۲   ۱۳۹۴/۱۲/۱۶
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    برشتوك_نخودچى

    برشتوك نخودچى و يا شير مرغ يكى ديگر از شيرينى هاى سنتى ايرانى است كه براى پذيرايى به خصوص در ايام نوروز بسيار مناسب است و با استفاده از مواد اوليه مرغوب طعمى به ياد ماندنى را به ارمغان خواهد آورد. 

    مواد لازم :

    آرد نخودچى خالص و مرغوب.       ٥٠٠ گرم 

    روغن جامد.        ٢٥٠گرم 

    پودر قند نرم.         ٢٥٠ گرم 

    پودر پسته.          ١٠٠ گرم 

    دارچين              ١ ق م 

    طرز تهيه : 

    آرد نخودچى را در تابه ديواره بلندى با شعله متوسط تفت دهيد و مرتب بهم بزنيد تا به طور يكنواخت رنگ آن كمى تغيير كند . مراقب باشيد آرد نخودچى نسوزد . 

    سپس روغن را اضافه كرده و با هم خوب مخلوط كنيد و تفت دهيد پودر قند و دارچين را هم اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد . مايه را روى يك سينى به قطر ١/٥ سانت پهن كنيد و به آن شكل مربع يا مستطيل منظم بدهيد و روى آنرا كاملا صاف كنيد تا قطر آن در تمام سطح به يك اندازه باشد . پودر پسته را به طور يكنواخت روى سطح شيرينى بريزيد و پس از اينكه كمى سرد شد به شكل مربع يا مستطيل برش بزنيد و در ظرف بچينيد .

    نوش جان

    ناهيد عليزاده 

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز

  • ۲۳:۳۸   ۱۳۹۴/۱۲/۱۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    شیرینی کره ای پرسی

    شکر 1 پیمانه یا 180 گرم

    کره یا مارگارین یک و یک دوم پیمانه یا 300 گرم

    تخم مرغ 1 عدد

    شیر 2 ق س

    وانیل یک چهارم ق چ

    اسانس بادام یک دوم ق چ

    آرد 4 پیمانه 

    بیکینگ پودر 1 ق چ

    فر را با حرارت 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. شکر و کره را با هم زن بزنید تا کرم رنگ شود سپس تخم مرغ و شیر و وانیل و اسانس بادام را افزوده کاملا بزنید. آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و به دفعات داخل مایه اضافه میکنیم تا خمیر نرمی به دست آید. 

    خمیر را در پرس شیرینی ریخته آن را در سینی بدون چربی پرس کنید و به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که زیر شیرینی طلائی شود در فر بپزید. سپس از فر خارج کرده بگذارید خنک شود.

    می توانید از پودر بادام یا پسته و یا کنجد برای تزیین استفاده کنید.

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز

  • ۰۱:۲۸   ۱۳۹۴/۱۲/۱۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    شیرینی_کره_ای_دارچینی 

    شیرینی های نوروزی

    🌿 مواد لازم برای تهیه شیرنی کره ای دارچینی

     آرد سفید 1 و 1/3 لیوان

    پودر قند 1/2 لیوان

    سفیده تخم مرغ 1 عدد

    کره 100 گرم 

    دارچین 2 قاشق مرباخوری

    بیکینگ پودر 1/4 قاشق چایخوری

     

     

    🌿 طرز تهیه:

    همه مواد را بیرون از یخچال و در دمای محیط قرار دهید تا به دمای اتاق نزدیک شود.

     

    به کمک قاشق کره را له کنید و کم کم پودر قند را به آن اضافه کنید. با هم زن آنها را خوب باهم مخلوط کنید تا یکدست و پفکی شوند. آرد و بیکینگ پودر را اضافه کنید و با دست باهم چنگ بزنید تا به خورد هم بروند. سپس دارچین را اضافه کنید.

     

    خمیر را خوب ورز دهید تا اینکه یک توپ منسجم داشته باشید، دقت کنید که ورز دادن زیاد لازم نیست چون باعث می شود خمیر از خود روغن پس دهد. دو عدد کیسه فریزر را باز کنید. روی سینی بزرگ یا پیشخوان یک لایه کیسه فریزر را پهن کنید و خمیر را روی آن قرار بدید و لایه دیگه کیسه فریزر را روی خمیر بیندازید و خمیر را وردنه کنید تا قطر خمیر نیم سانت شود. حالا قالب دلخواهتان را بردارید و قالب بزنید. درون سینی فر کاغذ شیرینی پزی بیندازید و روی آن سفیده تخم مرغ بمالید تا  روی شیرینی سفت و براق شود.

     

    فر را تا دمای 170 درجه سانتی گراد گرم کنید و سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید. شیرینی ها را به مدت 20 دقیقه خوب بپزید.

     

     

    🍀 نکته:

    اگر می خواهید رنگ شیرینی روشتر تر شود از دارچین کمتری استفاده کنید.می توانید مقداری پودر هل هم در شیرینی بریزید.

    بعد از خارج کردن شیرینی ها از فر به هیچ عنوان تا شیرینی داغ را تکان ندهید تا خرد نشوند و اجازه دهید تا خنک شوند. سپس آنها را سرو کنید

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز
  • ۱۴:۳۰   ۱۳۹۴/۱۲/۱۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    شیرینی_حاجی_بادامی

    پودر قند 3 لیوان  .  زرده تخم مرغ 2 عدد  .  جوش شیرین 1/3 قاشق چایخوری

    پودر هل 1/4 قاشق چایخوری  .  گلاب 1 قاشق غذاخوری  .  آرد بادام مقدار لازم

     

    طرز تهیه : فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ؛ زرده های تخم مرغ و پودر قند را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا کرم رنگ و یکدست شود سپس گلاب را اضافه کنید.

     

    در ادامه جوش شیرین و پودر هل را اضافه کنید ، پس از اینکه تمام مواد به خوبی ترکیب شدند آرد بادام را قاشق قاشق اضافه کنید ، آنقدر آرد بادام اضافه کنید که خمیر نرمی بدست بیاید ( در صورت لزوم به آموزش تهیه آرد بادام مراجعه شود ).

    ته سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید ، از خمیر شیرینی تکه هایی کوچک بردارید و کف دست تان به صورت گرد شکل دهید و روی کاغذ روغنی بچینید ( شیرینی حاجی بادامی کوچک و کمی بیشتر از اندازه یک بندانگشت است ).

     

    سینی را داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 5 – 10 دقیقه قرار دهید تا شیرینی ها بپزند ، پس از پخت سینی را از فر خارج کنید ، پس از اینکه کمی خنک شد شیرینی ها را از کاغذ جدا کنید و داخل ظرف قرار دهید.

     

    نکته ها : میتوانید با پودر قند روی شیرینی ها را تزیین کنید ، در صورت تمایل میتوانید از کمی زعفران برای خوشرنگ شدن این شیرینی استفاده کنید ، شیرینی حاجی بادامی خشک بوده و در دهان آب میشود و به مدت طولانی در ظرف دربسته قابل نگهداری میباشد.

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز

  • ۱۱:۱۲   ۱۳۹۴/۱۲/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    ‌ قطاب خانگی شیرینی مخصوص عید

    مواد لازم برای قطاب خانگی :

    زرده تخم مرغ : 2 عدد

    ماست : ½ پیمانه

    روغن جامد ذوب شده : ½ پیمانه

    آرد : 2 پیمانه

    بکینگ پودر : 1 قاشق مرباخوری. 

    مواد وسط قطاب :

    بادام چرخ شده : 2 پیمانه

    پودر قند : 1 پیمانه

    پودر هل : 1 قاشق مرباخوری

    گلاب : 3-4 قاشق مرباخوری

    همه را با هم مخلوط کنید و خمیری برای درون قطاب تهیه کنید. 

    مراحل آماده سازی قطاب

    بکینگ پودر را در ماست حل کنید.

    زرده های تخم مرغ و روغن ذوب شده را به آن بیفزائید و با قاشق هم بزنید.

    آرد را کم کم اضافه کنید( تا خمیر ترد تری داشته باشید).

    خمیر را در نایلون بپیچید و۱/۳۰ساعت استراحت دهید.

    بعد از۱/۳۰ ساعت خمیر را روی تخته به قطر 2 تا 3 میلیمتر باز کنید و قالب گرد 7 سانتیمتری برش دهید و مواد وسط قطاب را که تهیه کرده بودید لابلای خمیر بگذارید و بپیچید و در روغن فراوان سرخ کنید.

    روی دستمال بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود و همانطور گرم در پودر قند بغلطانید و در ظرف دردار نگهداری کنید.

    نوش جان

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز
  • ۱۲:۳۸   ۱۳۹۴/۱۲/۱۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    کلمپه شیرینی مناسب عید نوروز

    مواد لازم برای تهیه کلمپه :

    آرد ک یک کیلو

    روغن جامد یا کره : 400 الی 500 گرم

    تخم مرغ : 2 عدد

    شکر : 200 گرم

    شیر به همراه کمی آب : نصف لیوان

    هل و وانیل : به میزان لازم

    مواد لازم برای وسط کلمپه :

    خرمای بدون هسته : 400 گرم

    مغز گردوی خورد شده : 200 گرم

    هل، قلمفور و جوزهندی : به میزان لازم

    بادیون و زنجبیل : به میزان لازم

    پودر پسته برای تزیین : به میزان لازم

    طرز تهیه کلمپه :

    ابتدا دو عدد تخم مرغ را به همراه هل و وانیل خوب زده، سپس روغن را اضافه کرده و پس از آن شکر و آرد . این مواد را خوب مخلوط کنید و بعد از آن مخلوط شیر و آب را بیا فزایید تا خمیر لطیف و نرمی به دست آید.

    مواد داخل کلمپه را کاملا یکدست با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.

    به دو روش می توانید کلمپه را قالب زده و آماده کنید :

    روش اول : خمیر را با وردنه روی سطحی صا ف پهن کرده و با ته فنجان یا لیوان به شکل دایره های هم اندازه در آورید و پس از آن که مواد خرمایی که به شکل گلوله های کوچک در آورده اید را وسط آن گذاشتید یک دایره ی خمیری را روی آن قرار داده و دور آن را ببندید و مثل خمیر قطا ب بپیچید.

    روش دوم : خمیرها را با دست گلوله ای شکل کرده، کف دست پهن کنید و مواد خرما را وسط آن قرار داده و اطراف آن را ببندید و سپس با استفاده از قالبهای مخصوص کلمپه روی آن را قالب بزنید .

    وقتی همه ی کلمپه ها پیچیده و آماده شدند آنها را داخل سینی فر چیده و در طبقه ی وسط و با دمای 180 درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه گذاشته و پس از پخته شدن روی آن را با پودر پسته تزیین کنید و بگذارید سرد شده ، سپس نوش جان کنید.

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز

  • ۱۲:۴۳   ۱۳۹۴/۱۲/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    #شکلات_کاراملی_با_روکش_کاکائو

    ويژه نوروز

    زمان تهیه : ۴۵ دقیقه 

    مواد اولیه : 

    کره۱/۲ فنجان – ۱۱۳ گرم خامه (پر چرب یا زده شده، ۳۶ تا ۴۰ درصد چربی کره)۱/۲ قنجان – ۱۲۰ میلی لیتر آب۳ قاشق سوپخوری شربت ذرت (بدون قند)۱/۴ فنجان – ۶۰ میلی لیتر شکر۱ فنجان – ۲۰۰ گرم شکلات (ما از شکلات کم شیرین استفاده می کنیم)۴۵۰ گرم کره۲ قاشق سوپخوری نمک (دانه درشت)۱/۲ قاشق چایخوری این دستور آشپزی برای تهیه ی کارامل با رویه ی شکلاتی است که نرم و چسبناک است و به خوبی در دهان آب می شود. قبل از شروع به درست کردن این کارامل ها بررسی کنید که تجهیزات لازم را آماده داشته باشید. تجهیزات ویژه: روغن دان کوچک ( ۱ لیتری) در دار (هر چه سنگین تر بهتر) و یک دماسنج آب نبات. 

    طرز تهیه: 

    کف یک قالب نان به اندازه ی ۱۲ در ۲۲ سانتی متر را کمی روغن بمالید سپس یک تکه کاغذ روغنی که کف آن را بپوشاند و در کناره ها تا ۲.۵ سانتی متر بالا بیاید اندازه بگیرید و ببرید. سپس کاغذ روغنی را هم کمی چرب کنید و کف ظرف قرار دهید. قالب را کنار بگذارید.   کره را به ۸ قسمت برش دهید سپس در یک کاسه ی کوچک مناسب ماکرویو با خامه پرچرب مخلوط کنید. ۱ تا ۲ دقیقه در ماکروویو گرم کنید تا داغ شود و کره آب شود. مخلوط را کنار بگذارید. بعداً از آن استفاده خواهیم کرد.   در یک روغن دان کوچک آب و شربت ذرت را مخلوط کنید. سپس شکر را اضافه کنید. نهایت سعی خود را بکنید که شکر به دیواره های ظرف نپاشد. حالا با یک قاشق به آرامی شکر را در آب و شربت ذرت هم بزنید تا خیس بخورد. ظرف را روی حرارت متوسط گرم کنید تا شکر به جوش بیاید. سپس ۱ دقیقه در ظرف را بگذارید. این کار باعث می شود بخار داخل ظرف جمع شود به این ترتیب هر دانه ی شکری که به لبه های ظرف چسبیده باشد آب می شود و داخل شکر جوشان می افتد. در ظرف را بر دارید و یک دماسنج آب نبات را از کناره ی روغن دان داخل آن قرار دهید. سپس شکر را ۵ تا ۱۰ دقیقه بپزید تا به دمای ۳۲۰ درجه فارنهایت (۱۶۰ درجه سانتی گراد) برسد. در این دما شکر در دور ظرف یک رنگ کهربایی روشن پیدا می کند.   لحظه ای که شکر به دمای ۳۲۰ درجه فارنهایت (۱۶۰ درجه سانتی گراد)رسید، با دقت ۱/۸ مخلوط کره و خامه را بریزید و با پایه ی دماسنج آب نبات آن را هم بزنید و مخلوط کنید. این کار را با بقیه ی مخلوط کره و خامه تکرار کنید. هر مرتبه ۱/۶ آن را اضافه کنید. وقتی مخلوط کره و خامه را اضافه می کنید شکر به شدت حباب می کند. پس با احتیاط و به آرامی اینکار را انجام دهید تا مخلوط در حال حباب کردن به لبه های ظرف نپاشد. ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگر به پختن ادامه دهید تا کارامل به دمای ۲۴۰ درجه فارنهایت (۱۱۵ درجه سانتی گراد) برسد. در این دما کارامل نرمی به وجود می آید. اگر می خواهید کارامل سفت تر باشد دما را تا ۲۴۵ درجه فارنهایت (۱۱۸ درجه سانتی گراد) بالا بیاورید.   لحظه ای که کارامل به دمای مورد نظرتان رسید آن را در قالب نانی که آماده کرده اید بریزید. سپس بگذارید ۳ ساعت و نیم بماند و خنک شود. کارامل را از قالب بیرون بیاورید. اگر کارامل نرم تر از آن است که بشود با آن کار کرد ۳۰ تا ۴۵ دقیقه در یخچال قرار دهید تا سفت شود. سپس با یک چاقوی بزرگ آن را به شکل مورد علاقه ی خود برش دهید. ما دوست داریم آن را به شکل مربع هایی به عرض ۲.۵ سانتی متر برش دهید. کف یک سینی فر را با کاغذ مومی بپوشانید. با یک چاقوی بزرگ شکلات را به تکه های کوچک برش دهید. ۱/۳ فنجان از شکلات ها را جدا کنید و کنار بگذارید. سپس باقی شکلات ها را در یک ظرف مناسب مایکروویو قرار دهید. سپس کره را اضافه کنید و به مدت ۳۰ تا ۴۵ ثانیه داخل مایکروویو قرار دهید. هم بزنید و این کار را تکرار کنید تا شکلات و کره آب شوند. هر ۳۰ تا ۴۵ ثانیه یکبار هم بزنید. زمانی که شکلات آب شد ۱/۳ فنجان شکلاتی را که برداشته بودید اضافه کنید و هم بزنید تا نرم و براق شود.   با استفاده از دو چنگال هر تکه کارامل را در شکلات آب شده غوطه ور کنید سپس روی کاغذ مومی قرار دهید. روی هر کدام مقدار کمی نمک بریزید سپس بگذارید شکلات خنک شود و خودش را بگیرید.   کارامل ها را در پوشش پلاستیکی یا کاغذ مومی بپیچید و در یخچال قرار دهید.

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان