خانه
297K

شیرینی های خوشمزه عید نوروز | شیرینی خانگی مخصوص عید با ماندگاری بالا

  • ۱۹:۵۳   ۱۳۹۱/۱۲/۱۱
    avatar
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست

    من میخوام توی این صفحه طرز پختن انواع شیرینی خونگی مخصوص عید نوروز رو بهتون آموزش بدم.


    توی خونتون فر ندارین؟ اشکالی نداره برای شما هم طرز تهیه شیرینی خانگی بدون فر رو آموزش میدم که نوروز امسال همه بتونیم از خوردن شیرینی های خوشمزه خانگی با ماندگاری بالا که خودمون درست کردیم لذت ببریم.



    طرز تهیه شیرینی خانگی عید نوروز با ماندگاری بالا
  • leftPublish
  • ۱۲:۴۹   ۱۳۹۴/۱۲/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    شیرینی_آجیلی

    ويژه نوروز

    🌰🌰🌰🌰🌰🌰🌰🌰🌰🌰🌰🌰🌰

    مواد لازم:  

    کره   50 گرم

    شکر   110 گرم (نصف فنجان)

    عسل   60 میلی لیتر (1/4 فنجان)

     آرد    75 گرم (نصف فنجان )

     انواع آجیل های دلخواه    به میزان لازم

     

    طرز تهیه:

    1 - درجه ی فر را روی 170 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم شود. کره، شکر و عسل را داخل یک قابلمه ریخته و آن را روی گاز با حرارت کم قرار دهید.

    مخلوط داخل قابلمه باید به مدت 2 الی 3 دقیقه(یا بیشتر) روی حرارت گاز قرار داشته باشد و در تمام این مدت می بایست مخلوط داخل آن را کاملا به هم بزنید تا به صورت یک ترکیب کاملا یک دست درآید و شکر داخل آن کاملا حل شود. ترکیب را بگذارید تا سرد شود.

    2 - در ظرف بزرگ دیگری، انواع آجیل های دلخواه(کشمش، تخمه کدو حلوائی، کنجد و ...) را با آرد مخلوط کنید. سپس ترکیب کره را به آن ها افزوده، به هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند.

    3 - مخلوط را درون تابه بریزید، می توانید از پشت قاشق برای صاف کردن سطح آن استفاده نمایید. تابه را به مدت 25 دقیقه( یا بیشتر) داخل  فر بگذارید تا وقتی که رنگ آن کاملا طلایی شود. سپس محتویات داخل تابه را در ظرف دیگری قرار دهید و حدود 30 دقیقه منتظر بمانید تا سرد شود. آن را به قطعات دلخواه برش دهید و میل نمایید.

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز

  • ۱۳:۴۹   ۱۳۹۴/۱۲/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    فاج فوری

    امروز یه دستور فوق العاده عالی میخوام براتون بزارم که برای پذیرایی عیدتون بتونید ازش استفاده کنید.

    فاج نوعی شیرینی بسیار نرم و خوشمزه هست که به راحتی میتونید توی خونه درست کنید.  

    این دستور آسونترین دستور فاج هست که سراغ دارم . ضمن اینکه بسیار خوشمزه هم هست و توی دهن آب میشه

    فاج فوری

    مواد لازم:

    شیر عسلی 1 قوطی

    شکلات تلخ 300 گرم

    وانیل یا اسانس مورد علاقه شما 1 قاشق چای خوری

    طرز تهیه:

    قوطی شیر عسلی رو توی کاسه نسبتا بزرگ بریزید. شکلات رو با چاقو و روی تخته آشپزخونه ریز خرد کنید و داخل شیر عسلی بریزید. حالا ظرف رو داخل مایکروفر به مدت 1 دقیقه قرار بدید. ظرف رو از مایکروفر خارج کرده با قاشق هم بزنید تا شکلات کاملا ذوب شده با شیرعسلی مخلوط بشه. 

    اگه شکلات هنوز کامل ذوب نشده بود چند ثانیه دیگه داخل مایکروفر بزارید. اگه مایکروفر ندارید از روش #بن_ماری که قبلا آموزش دادیم استفاده کنید.

    میتونید اسانس وانیل یاهر اسانس دیگه ای که دوست دارید بهش اضافه کنید.

    کف قالب مربع یا مستطیل رو کاغذ روغنی بندازید و مواد فاج رو داخلش بریزید و داخل یخچال قرار بدید تا کامل خودش رو بگیره. در انتها فاج رو به قطعات مربعی کوچک برش بزنید.

    برای بار اول بهتره نصف مواد درست کنید تا به این شیرینی مسلط بشید . برای تنوع ایجاد کردن توی این شیرینی میتونید داخلش پسته، بادام یا هر چیز دیگه ای که دوست دارید بریزید.

    سال نو پیشاپیش مبارک 🌺

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز

  • ۲۲:۳۱   ۱۳۹۴/۱۲/۲۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    شیرینی کراکر شکلاتی مخصوص نوروز

     

    آرد 2 لیوان  .  زرده تخم مرغ 1 عدد  .  پودر قند 1 لیوان  .  کره 200 گرم

    مغز گردو یا بادام 100 گرم  .  اسانس وانیل چند قطره  .  نمک نوک قاشق چایخوری

     

    کرم میانی شیرینی کراکر

     

    تخم مرغ 2 عدد  .  کاکائو 1 قاشق غذاخوری  .  شکر 1 لیوان  .  کره 150 گرم  .  عسل 2 قاشق غذاخوری

     

    بیسکویت شکلاتی

    طرز تهیه : کره نرم شده ، زرده تخم مرغ ، پودر قند ، نمک و اسانس وانیل را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شود سپس مغز گردو یا بادام کوبیده شده و آرد را اضافه و مخلوط کنید تا مایه شیرینی یکدست شود و خمیر لطیفی بدست بیاید ( دقت کنید که زیاد هم نزنید و همچنین فقط با قاشق یا با دور کند همزن مخلوط کنید چون حرارت دست موجب به روغن افتادن شیرینی میشود ).

    خمیر شیرینی را داخل کیسه فریزر بگذارید و به مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سرد و سفت شود.

     پس از 1 ساعت که خمیر شیرینی سرد شد از یخچال خارج کنید ، روی سطح کار کمی آرد بپاشید و خمیر شیرینی را با وردنه به قطر نیم سانتیمتر پهن کنید سپس با قالب شیرینی ها را قالب بزنید ( به همین صورت تمام خمیر را با قالب شیرینی قالب بزنید و آماده کنید ).

    شیرینی های قالب زده را داخل سینی فر بچینید و سینی را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا لبه های شیرینی طلایی شود ( پس از پخت شیرینی ها بسیار شکننده اند ، اجازه دهید شیرینی ها خوب سرد شوند سپس از سینی فر خارج کنید ).

    برای تهیه کرم کره را داخل قابلمه و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب شود سپس شکر ، عسل ، تخم مرغ و پودر کاکائو را اضافه کنید ، هم بزنید تا کرم خودش را بگیرد و کمی غلیظ شود ( دقت کنید که حرارت بسیار کم باشد تا تخم مرغ بسته نشود ) ، پس از آماده شدن کرم قابلمه را از روی حرارت بردارید و داخل آب سرد قرار دهید تا کرم سرد شود سپس کرم را با همزن بزنید تا بافتی نرم و خامه ای پیدا کند.

    میان دو شیرینی مقداری کرم بزنید و روی هم قرار دهید و به هم بچسبانید ( به همین صورت تمام شیرینی ها را آماده کنید ) ؛ برای روی شیرینی ها مقداری شکلات را روی حرارت بخار آب ذوب کنید ( روش بن ماری ) سپس شکلات آب شده را روی شیرینی ها بزنید ، شیرینی ها را داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد شوند و سرو کنید.

    🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز

  • ۱۰:۳۲   ۱۳۹۴/۱۲/۲۲
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    باقلوا گل

    مواد لازم :

    زرده تخم مرغ              ٢عدد

    شير                     ١ استكان 

    روغن مايع             ١ استكان 

    نرمه قند              ١ ق م 

    آرد سفيد           به ميزان لازم 

    كره يا روغن        ١ پيمانه براى پخت 

    مواد لازم ميانى:

    پودر بادام         ١ پيمانه

    پودر پسته        ١ پيمانه 

    پودر قند          ١ پيمانه 

    گلاب.          كمى

    هل ساييده نرم      ١ ق غ 

    طرز تهيه :

    شير و روغن و زرده تخم مرغ را مخلوط كنيد و كم كم آرد را اضافه كنيد تا مايه خمير شود و به دست نچسبد ، خمير را كمى ورز دهيد سپس در كيسه نايلونى قرار داده و دو تا سه ساعت استراحت دهيد.

    مواد ميانى را مخلوط كرده ( ميزان هل سليقه اى است ) خمير را چند قسمت كرده و هر قسمت را نازك به وسيله وردنه باز كنيد و با كاتر گرد ٤ سانتى برش بزنيد وسط هر دايره به اندازه يك قاشق چايخورى از مواد ميانى قرار داده و اطراف خمير را مانند كيسه جمع كرده و به إن شكل دهيد ، باقلواها را در ظرف چيده و روغن را روى آنها بريزيد و در فر ١٨٠ درجه بپزيد ( حدود يك ساعت ) . 

    پس از خارج كردن از فر باقلواها را يكى يكى داخل شربت گلاب و شكر كه قبلا آماده كرده ايد بزنيد و در ظرف بچينيد . 

    براى آماده كردن شربت يك ليوان شكر و يك ليوان گلاب را دو دقيقه بجوشانيد .

    نوش جان 

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز

  • ۱۰:۵۴   ۱۳۹۴/۱۲/۲۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    شیرینی اسکار

    روغن جامد450گرم

    ارد1کیلو (تا حدی که بدست نچسبد)

    گردو 2لیوان.خورد شده

    پودر قند 1لیوان

    هل کمی

    روغن رو با همزن میزنیم تا کمی سفید بشه.پودر قند و هل مواد و....بقیه مواد رو کم کم بهش اضافه میکنیم (روغن جامد رو نباید اب کنیم).خمیر رو نیم ساعت استراحت میدیم.بعد گرد میکنیم و میزاریم تو فر با دمای160درجه...تهش برشته شد میاریم بیرون...یکم خنک بشه از لیس جدا میشه تو پودر قند میغلتونیم و میزاریم تو کاغذ....شکلات رو به روش بن ماری اب میکنیم و میریزیم روش. (من تو کیسه فریزر کردم و سرشو بریدم)

    گردو رو توی مواد میریزم....خمیرش خیلی لطیف میشه

  • leftPublish
  • ۱۰:۵۵   ۱۳۹۴/۱۲/۲۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    شیرینی شب عید : طرز تهیه کلوچه های نوروزی

     تهیه کلوچه های نوروزی,پخت کلوچه های نوروزی

    برای میهمانان عیدتان کلوچه های نوروزی درست کنید

    شیرینی های نوروزی انواع و اقسام بسیاری دارند. برای پذیرایی از میهمانانتان در نوروز امسال کلوچه های خانگی خوش طعمی درست کنید.

    مواد لازم برای کلوچه های نوروزی :

     کره با دمای اتاق 14 قاشق غذاخوری

     شکر  سه چهارم پیمانه و 2 قاشق غذاخوری

    آرد 2 پیمانه

     جوش شیرین  یک قاشق مرباخوری

    زرده  تخم مرغ 2 عدد

    خامه 2 قاشق غذاخوری

    سفیده تخم مرغ 2 عدد

    پودر قند به اندازه کافی

    طرز تهیه کلوچه های نوروزی :

    فر را روی 175 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

    کره را با 2 قاشق غذاخوری شکر مخلوط کنید.

    آرد و جوش شیرین را با هم الک کنید و با کره هم زده شده،خامه و دو عدد زرده تخم مرغ مخلوط کنید تا خمیر به دست بیاید.

    سفیده تخم مرغ را با شکر هم بزنید تا فرم بگیرد.

    خمیر را به شکل مستطیلی روی کاغذ روغنی  باز کنید و سفیده تخم مرغ را روی سطح آن  کامل بمالید و لوله کنید. برای لوله کردن از کاغذ روغنی کمک بگیرید. خمیر لوله شده را به اندازه 1.5 سانتی متر برش بزنید و با فاصله روی سینی فر حاوی کاغذ روغنی بچینید.

    بگذارید به مدت 17-15 دقیقه بپزد تا روی آن طلایی شود.

    از فر در بیاورید و بگذارید خنک شود، سپس پودر قند روی آن بپاشید.

  • ۱۲:۲۳   ۱۳۹۴/۱۲/۲۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    شیرینی_زعفرانی 

    ویژه نوروز

    مواد لازم :

    زرده تخم‌مرغ : دو عدد

     زعفران آب‌کرده : یک قاشق چایخوری

     پودر شکر : ۵۸ گرم

     نمک : ۸/۱ قاشق چایخوری

     آرد : ۲۴۰ گرم

     شکلات تخته‌ای برای تزیین : به میزان لازم

     کره : ۱۶۰ گرم

    طرز تهیه

    کره را با پودر شکر در ظرفی ریخته و با همزن خوب می‌زنیم، سپس زرده‌های تخم‌مرغ را اضافه کرده و مجددا هم می‌زنیم تا کرم رنگ و کش‌دار شود و زعفران را هم در آن مخلوط می‌کنیم.

    آرد و نمک را به آرامی با الک داخل مواد مخلوط می‌کنیم تا جایی که خمیر نرم و لطیفی به دست آید. از خمیر به شکل توپ‌های گرد برمی‌داریم، در سینی شیرینی‌پزی می‌چینیم و روی آن را با سیخ کباب چوبی کمی گود می‌کنیم،سپس در طبقه وسط فری که با دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد از یک ربع قبل گرم کرده‌ایم، به مدت ۱۵ دقیقه قرار می‌دهیم.زمانی که شیرینی‌ها پخته شد، آن را از فر بیرون آورده و می‌گذاریم کاملا سرد شود. شکلات تخته‌ای را روی بخار آب قرار داده و رقیق می‌کنیم، سپس شیرینی‌ها را در پودر شکر غلتانده و حفره روی شیرینی را با شکلات ذوب شده پر می‌کنیم.      

  • ۱۲:۲۴   ۱۳۹۴/۱۲/۲۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    شیرینی نخودچی

     

     مواد لازم: 

    هر سیر = 75 گرم

     آرد نخود 10 سیر

     روغن سرد و جامد 4سیر

     پودر قند 5 سیر

     هل مقداری 

    پسته خلال شده یا زعفران یا کاکائو

     

    طرز تهیه :

    ابتدا روغن سرد و جامد وبا پودر قند و پودر هل را با هم مخلوط کنید و با همزن بزنید تا خمیر صاف، نرم و یکدستی درست شود.

    سپس آرد نخودچی را کم کم به مواد اضافه کنید و خمیر را ورز دهید تا به هم بچسبد و خمیر ما لطیف شود

     

    خمیر را در کیسه نایلون داخل یخچال چند ساعت می‌گذاریم تا استراحت کند (اگر خمیر را یک روز استراحت بدهیم بهتر است)

    یک ساعت قبل از پخت خمیر را از یخچال بیرون آورده و با دست ورز میدهیم و با وردنه آنرا پهن کرده و قالب بزنید

    (برای درست کردن شیرینی می توانید خمیر را به قطر یک سانت روی سطح صافی پهن کنید و به صورت سنتی قالب بزنید یا اینکه به اندازه یک فندق از خمیر بردارید، داخل دست گرد کنید و روی آن را با نوک چاقو شکل دهید. همچنین می توانید با ماسوره شیرینی روی خمیرها را مانند گُل شکل دهید. )

     

    شیرینی های آماده را با فاصله روی سینی فری که کف آن کاغذ روغنی انداخته اید، بچینید و روی هر کدام یک خلال پسته بگذارید.

    سپس سینی شیرینی را 20 دقیقه در طبقه وسط با حرارت 150 درجه سانتیگراد فر بگذارید تا شیرینی ها بپزند

     از فر در اورده و میگذاریم خوب سرد شود سپس از سینی فر خارج میکنیم

     

    تزیین :

    با خلال پسته 

    یا

     زعفران ( زغفران + زرده تخم مرغ خیلی کم + ماست خیلی کم ) 

    یا 

    کاکائو تزیین میکنیم

    نکته :

    برای اینکه آرد نخودچی بهتری داشته باشید می توانید خودتان از نخودچی گل (خام) درجه یک ,آرد نخودچی تهیه کنید. نخودچی را آسیاب کرده و الک ریز کنید. بدین ترتیب آرد نخودچی خالص دارید و در نتیجه شیرینی شما طعم بهتری خواهد داشت.

     

  • ۱۲:۲۴   ۱۳۹۴/۱۲/۲۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

     طرز تهیه شیرینی نارگیلی
     مواد لازم:  سفيده تخم‌مرغ چهار عدد بزرگ /  شكر‌ يك پيمانه / پودر وانيل يك قاشق چاي‌خوري / آرد نصف پيمانه /  پودر نارگيل دو و نیم پيمانه  طرز تهيه: • در يك ظرف استيل، سفيده تخم‌مرغ، ‌شكر و نمك را بريزيد و ظرف را روي قابلمه آب در حال جوش قرار دهيد و مواد داخل ظرف استيل را هم بزنيد. • وقتي مخلوط گرم شد،‌ آن را از روي حرارت برداشته، پودر وانيل، آرد و پودر نارگيل را درون آن بريزيد. • درب ظرف حاوي مخلوط را بگذاريد و حدود يك ساعت آن را درون يخچال قرار دهيد. • فر را روي دماي سیصد و بیست و پنج درجه فارنهايت از پيش گرم كنيد. • روي سيني فر، ‌كاغذ مخصوص شيريني‌پزي را قرار دهيد و به اندازه يك قاشق، يك قاشق از خمير برداشته و با فاصله از هم، آن‌ها را روي كاغذ مخصوص،‌ بچينيد. • آن‌ها را به اندازه پانزده الی بیست دقيقه يا تا زماني‌كه طلايي رنگ شوند، حرارت دهيد. • سيني را از فر خارج كرده، در همان جايي كه قرار دارند به مدت ده دقيقه صبر كنيد تا خنك شوند

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز

  • ۱۲:۲۵   ۱۳۹۴/۱۲/۲۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست
    شيريني_گردويي

    مواد لازم :
    زرده ی تخم مرغ : 3 عدد
    روغن مایع: 1 قاشق مربا خوری
    گردوی خورد شده: 150 گرم
    شکر آسیاب شده : 1 پیمانه
    آرد سفید: 1 قاشق غذاخوری
    هل و وانیل: از هرکدام نصف قاشق چایخوری
    پودر پسته برای تزیین :به میزان لازم
    طرز تهیه :
    ابتدا زرده ها را با شکر آسیاب شده حدود 10 دقیقه خوب بزنید ، سپس یک قاشق مرباخوری روغن را به آنها اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید و پس از آن یک قاشق آرد را .در آخر هم گردوهای خورد شده را داخل این مواد ریخته و به هم بزنید.
    داخل سینی فر را با روغن خوب چرب کرده و با یک قاشق چایخوری مواد آماده شده را با فاصله ی مناسبی که به هم نچسبند گرد گرد بریزید و سینی را داخل فر به مدت10تا 15 دقیقه قرار دهید. پس از سرد شدن روی آنها را با پودر پسته تزیین کرده و در شیرینی خوری چیده، با چای نوش جان کنید.
  • leftPublish
  • ۱۲:۲۵   ۱۳۹۴/۱۲/۲۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست
    شيريني_کنجدی (بدون فر )

    مخصوص_عید_نوروز


    مواد لازم

    كنجد: يك ونيم پيمانه
    شكر: يك پيمانه
    عسل: سه قاشق غذاخوري
    روغن: دو قاشق غذاخوري
    زعفران حل‌شده در آب: يك قاشق غذاخوري

    طرز تهیه

    1. شكر، عسل و روغن را در ظرف كوچكي ريخته و روي حرارت ملايم بگذاريد تا مواد كاملا حل شده و طلايي رنگ شود، سپس زعفران را به آن اضافه كنيد و در آخر كنجد را داخل ظرف بريزيد و هم بزنيد تا كنجدها كمي طلايي شوند.

    2. يك سيني را چرب كنيد، حرارت را ملايم كنيد تا حدي كه سوهان فقط گرم بماند، سپس سوهان را داخل سيني بريزيد و بعد از سرد شدن برش دهيد. سوهان كنجدي را در ظرف دردار، دور از رطوبت و گرما نگه دارید كنيد.

    فوت كوزه‌گري

    قبل از ريختن سوهان در سيني يك قاشق از آن را در سيني بريزيد، اگر زود بست و زير زبان ترد بود، سوهان آماده است وگرنه اجازه دهيد كمي بيشتر روي حرارت بماند.
  • ۱۲:۲۶   ۱۳۹۴/۱۲/۲۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست
    شيريني_قلبي

    مواد لازم:
    کره 125گرم
    خاکه قند 85گرم
    تخم مرغ 1عدد
    آرد 300گرم، حدود 2پيمانه
    وانيل 1/2 ق چ
    گلاب 1/2 ق چ
    پودر کاکائو 2 ق غ
    رنگ مجاز خوراکي قرمز به ميزان لازم
    قالب قلبي شکل دو عدد سايزهاي 3و 7سانتيمتري

    طرز تهيه:
    کره نرم را با خاکه قند به کمک همزن بزنيد تا مخلوط پوک و کمرنگي شود سپس تخم مرغ را اضافه کنيد، مخلوط درست شده را سه قسمت کرده و در سه کاسه جداگانه بريزيد.
    به يکي از کاسه ها وانيل بزنيد و به يکي رنگ قرمز و گلاب و خوب مخلوط کنيد. آخري رو ياده نگه داريد که بعدا بپ آن آرد و کاکائو بزنيد.
    آرد را سه قسمت کرده و در سه ظرف جدا بريزيد از يکي از ظرفها دو قاشق از آرد را برداريد و بجاي آن پودر کاکائو بريزيد و الک کنيد و به ظرف سومي که کنار گذاشته بوديم اضاقه کنيد.
    دو ظرف ديگر آردها را هم به دو ظرف قبلي اضافه کنيد تا سه خمير با سه رنگ متفاوت داشته باشيد . صورتي، سفيد و کاکائويي.
    اين خمير نياز به استراحت ندارد و ميتوانيد بين دو کاغذ روغني يا سلفون آن را باز کنيد و قالب بزنيد.
    فر را با دماي 180درجه سانتيگراد يا 350درجپ فارنهايت روشن کنيد.
    سيني فر را کاغذ مخصوص بکشيد.
    خمير را باز کنيد و با قالب بزرگ قالب بزنيد و وسط آنرا با قالب کوچکتر قالب بزنيد و قلب کوچم را جدا کنيد و جايگزين آن رنگ ديگر را بذاريد.
    بيسکوييت ها را به مدت 12تا 15دقيقه بپزيد و بعد از دقيقه 8 جهت سيني را داخل فر عوض کنيد و سيني را بچرخانيد.
  • ۱۲:۲۶   ۱۳۹۴/۱۲/۲۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست
    شيريني_شكلاتي
    ويژه نوروز



    مواد لازم :
    کره یا مارگارین : 125 گرم
    نشاسته ذرت : 2 قاشق سوپخوری
    آرد : 110 گرم
    پودر قند : 5 قاشق سوپخوری
    پودر کاکائو : 2 قاشق سوپخوری
    وانیل : کمی

    طرز تهیه :
    اول همه بگم من به جای کره یا مارگارین از روغن جامد استفاده کردم. البته روغنم از این مقدار یه قاشق بیشتر ریختم
    کره و پودر قند و وانیل رو تو کاسه میریزیم و با همزن میزنیم تا نرم و حجم دار بشن.
    آرد و نشاسته ذرت و پودر کاکائو رو روی بقیه مواد الک میکنیم و با همزن.
    در حدیکه مخلوط بشن مخلوط میکنیم.
    خمبر رو تو قیف میریزیم و روس سینی فر که یکم چرب کردیم شکوفه.
    میزنیم و یکم پسته یا کنجد میریزیم روش و میزاریم تو فر 175 درجه به مدت تقریبی 10 دقیقه.
    البته این خمیرش یکم سفته من با این که یه قاشق روغن اضافه تر ریختم ولی بازم سفت بود به نظرم میشه با قالب شیرینی هم قالب زد.
    ولی مزش که خیلی خوشمزه بود یه جورایی مثل شیرینی برنجی کاکائویی بود مزش.
  • ۱۲:۲۶   ۱۳۹۴/۱۲/۲۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست
    #شيريني_زبان_

    طرز تهیه

    فر رو روي درجه ٤٠٠ درجه تنظيم كنيد تا گرم بشه، خمیر هزارلا رو قالب بزنید، وسط خمیر رو با چاقو یه شکاف تا انتها بندازید، اين شکاف باید کاملا عمیق باشه . سپس روی خمیر رو با برس نرم مقداری عسل که همراه و آب زعفران غليظ كه در چند قاشق آب ریخته اید و مخلوط کرده اید بمالید دقت كنيد شربتتون غليظ باشه، شيريني رو داخل فر به مدت ۱۰-۱۲ دقیقه بذاريد تا بپزه، بعد گریل رو روشن کنید به مدت ۱۰-۱۵ ثانیه تا روی شیرینی حسابی طلایی بشه. وقتی از فر در آوردین بگذارید خنک بشن، بعد دوباره عسل گرم روی شیرینی ها بمالید اگه داغ داغ این کار رو بکنید پف شیرینی ها میخوابه دوباره بعد از ۵ دقیقه یک بار دیگه عسل گرم شده رو روش بمالید و روی اون رو با پودر نارگیل، و یا پودر پسته تزین کنید.⛳️

  • ۱۲:۲۷   ۱۳۹۴/۱۲/۲۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست
    شيرينى_كشمشي_

    مواد لازم

    روغن صاف ١٥٠ گرم
    پودر شكر ٢٤٠ گرم
    وانيل ١/٤ ق م
    تخم مرغ ٢ عدد
    آرد ١٧٥ گرم
    كشمش پلويي ١٠٠ گرم

    طرز تهيه

    روغن، پودر شكر و وانيل رو با همزن برقي به مدت ١ دقيقه بزنيد، تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه كنيد و با درجه پايين همزن برقي هم بزنيد، آرد و كشمش رو هم اضافه كنيد و با قاشق هم بزنيد، فر رو روي ٤٠٠ درجه ي فارنهايت روشن كنيد و پنجره فر رو روي بالاترين طبقه قرار بديد سيني رو چرب كنيد و آرد بپاشيد و با قيف و سر ماسوله ي ساده با فاصله داخل سيني بريزيد، سيني رو به مدت ٥ دقيقه داخل فر قرار بديد تا بپزه ، بعد از فر دربياريد تا خنك بشه بعد با كاردك از سيني جدا كنيد.

  • ۱۲:۲۷   ۱۳۹۴/۱۲/۲۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست
    شيريني عید
    شيريني_مادلين:

    مواد لازم

    كره ذوب و سرد شده ٣/٤ پيمانه
    آرد يك پيمانه
    تخم مرغ دو عدد
    شكر دانه ريز يا آسياب شده ٢/٣ پيمانه
    آب ليموي تازه يك قاشق مرباخوري
    رنده پوست ليموترش يك عدد
    بكينگ پودر ١/٢ قاشق چايخوري
    وانيل ١/٤ قاشق چايخوري

    مادلين نوعي شيريني فرانسويه كه مثل كيك اسفنجي نرمه و به شكل صدفهاي كوچك تو قالب مخصوص پخته ميشه و به همراه چاي سرو ميشه
    آموزش امروز مادلين با طعم ليمو هست كه مطمئنا از طعمش خوشتون مياد

    1- اول تخم مرغ و شكر آسياب شده و رنده پوست ليمو را توي كاسه همزن ميريزيم
    2- سپس با همزن هم ميزنيم ، حدود پنج الي شش دقيقه تا كاملا رنگش روشن بشه
    3- تو اين مرحله آبليموترش تازه را اضافه ميكنيم ، و كمي هم ميزنيم تا تركيب بشه به بقيه مواد
    4- آرد و بكينگ پودر رو با سه بار الك ميكنيم و تو اين مرحله يك سوم از آن را به مايه فوق اضافه ميكنيم

    بعد از اضافه كردن آرد دوراني هم ميزنيم تا آرد توي مايه حل بشه
    5- حالا نصف كره را اضافه كرده
    6- به آرامي مخلوط ميكنيم
    7- دوباره قسمتي از آرد را ميريزيم و هم ميزنيم ، و همينطور بقيه كره و در نهايت آرد را ميريزيم
    پس با آرد شروع كرديم و در سه مرحله اضافه كرديم ، مابين آرد در دو مرحله كره آب شده و خنك را اضافه كرديم
    8- مايه را خيلي آرام با ليسك هم ميزنيم تا يكدست بشه

    9- قالب مخصوص مادلين را چرب ميكنيم و مواد را با قاشق داخل آن ميريزيم
    10- چنانچه قالبش در دسترستون نبود قاشق معمولي را توي قالب ديواره كوتاه مانند تصوير قرار بدين طوري كه دسته هاي قاشق روي لبه قالب باشه و قاشق صاف باشه تا مواد از قاشق نريزه ، قاشق را چرب كنين و مواد را توش بريزين
    هرچي قاشق بزرگتر باشه بهتره
    قالب را ميذاريم تو فر كه از قبل با حرارت ١٨٠ درجه گرم شده به مدت يك ربع الي بيست دقيقه تا زماني كه شيريني ها طلايي بشه
  • ۱۱:۱۹   ۱۳۹۵/۱۱/۲۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست
    زیباکده
    ساناز افشار : 
     طرز تهیه شیرینی برنجی مخصوص عید:
     آرد برنج، پودر قند، هل و سياه دانه از مواد اصلي اين شيريني خوشمزه هستند. مواد لازم:  آرد برنج نرم نيم كيلو / گلاب يك سوم پيمانه/  پودر قند نرم صدو هفتاد و پنج گرم /  تخم‌مرغ ‌يك عدد /  روغن جامد دویست و پنجاه گرم /  هل كوبيده كمي /  سياه دانه كمي / طرز تهيه: • پودر قند، روغن جامد و زرده تخم‌مرغ را با هم مخلوط كرده، و با استفاده از همزن آنقدر هم بزنيد تا كاملا نرم شود. • سفيده تخم‌مرغ را با همزن خوب هم زنيد طوري كه سفت و سفيد شود و از ظرف نريزد. • سپس آن را به مخلوط زرده و پودر قند و روغن افزوده، گلاب را نيز اضافه كنيد. • پس از اينكه مواد فوق را كاملا با هم مخلوط كرديد، آرد برنج را به آن اضافه كنيد. • روي خمير را با كيسه فريزر بپوشانيد و بگذاريد تا دو ساعت بماند. • يك ورق كاغذ روغني را روي سطح صافي قرار داده، خمير را روي آن بگذاريد. • يك عدد كاغذ روغني را نيز بر روي خمير قرار داده، و خمير زير آن را با وردنه به قطر نيم سانتي‌متر باز كنيد. • سپس خمير را به اشكال مورد نظر قالب زنيد. • اگر مايل باشيد با دست و بدون قالب به خمير شكل دهيد، خمير را به صورت گلوله‌هاي كوچكي درآورده و در دست كمي پهن كنيد و با وسيله‌اي استوانه‌اي روي آن نقش بياندازيد. • يك برگ كاغذ روغني در سيني فر قرار داده، سپس شيريني‌ها را درون آن بچينيد. • روي شيريني‌ها مقداري پودر پسته و سياه دانه بريزيد. • شيريني‌ها را روي دماي صدو پنجاه درجه سانتي‌گراد به مدت پانزده الی بیست دقيقه حرارت دهيد

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز
    زیباکده

  • ۱۱:۴۱   ۱۳۹۵/۱۱/۲۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست
    #شيريني_لوز_نارگيل #شیرینی_عید_نوروز

    مواد لازم
    شكر: ٢ پيمانه
    آب: ١ پيمانه
    بادام پوست كنده: ٣٠٠ تا ٣٥٠ گرم
    گلاب: ٢ قاشق سوپ خورى
    بادكا: ١ قاشق سوپ خوري
    آب زعفران خيلى غليظ: ١ قاشق سوپ خورى (در صورت دلخواه)

    طرز تهيه
    اول آب و شكر و گلاب رو روي حرارت گذاشتم تا شكر حل بشه و بجوشه پس از اينكه شربت به جوش اومد بادكا رو اضافه كردم و صبر كردم تا شربت قوام بياد، پس از قوام اومدن از روى حرارت برداشتمش و صبر كردم تا كاملا خنك بشه، بعد با همزن شربت رو خوب زدم تا سفيد بشه و از حالت شيشه اى در بياد دقت كنيد تا خيلي زياد هم نزنيد چون باعث ميشه كه شيريني سفت بشه بعد بادام پودر شده رو بهش اضافه كردم(بادام پوست كنده رو آسياب كردم پودر بادام رو تا جايي اضافه كردم كه خمير لطيفي به دست بياد و وقتي كه خمير به دست نچسبيد ديگه اضافه نكنيد، دقت كنيد پودر بادام بايد كاملا نرم باشه و زير دندون احساس نشه). داخل قالبم رو كاغذ روغني انداختم و خمير رو به ضخاما ١/٥ سانت داخلش پهن كردم و بعد از صاف كردن به مدت ٥ تا ٦ ساعت داخل يخچال گذاشتم تا كاملا خودشو گرفت بعد با رولت به صورت لوزى برش زدم. ميتونيد به نصف شربت (بعد از هم زدن) آب زعفرون اضافه كنيد تا شيرينيتون ٢ رنگ بشه، براى داشتن شيرينى لوز پسته يا لوز نارگيل به جاى پودر بادام ميتونيد از پودر پسته و يا نارگيل اضافه كنيد.
  • ۱۱:۴۳   ۱۳۹۵/۱۱/۲۵
    avatar
    fatemeh.g21
    سه ستاره ⋆⋆⋆|3229 |3068 پست
    به به عجب شیرینیایی
    ابجیم ی مدت شیرینی گردویی و نارگیلی درست میکرد برامون عیدا
    یادش بخیر چه شیرینیایی بود
  • ۱۵:۱۶   ۱۳۹۵/۱۱/۳۰
    avatar
    fatemeh.g21
    سه ستاره ⋆⋆⋆|3229 |3068 پست

    باقلوای برشی بادام 

    مواد لازم

    •  تخم مرغ: 4عدد   
    •  نمک: 1 پنس      
    •  روغن مایع:یک دوم پیمانه سرخالی
    •  آرد به میزان لازم       
    •  شیرولرم:2پیمانه          

    مواد لازم شربت

    •  شکر: یک لیوان
    • گلاب :یک دوم لیوان       
    •  آب : 1لیوان           
    • مواد میانی       
    • پودرقند:300گرم
    • پودر بادام:200گرم
    • پودرفندق:100گرم
    • پودر هل:2 قاشق سوپ خوری

    روش تهیه شربت:

    برای شربت همه مواد را با هم روی حرارت گذاشته و می گذاریم تا 6 دقیقه بجوشد . این شربت نباید غلیظ باشد بلکه بسیار رقیق است . برای شربت غلیظ در باقلوا ها میزان آب را نصف نمایید.

    خمیر شربت : 

    شیر و پودر هل و تخم مرغهار ا به همراه روغن مایع و نمک مخلوط کرده تا یکدست شود . سپس آرد را کم کم ریخته و با دست هم بزنید تا خمیر شود. خمیری که به دست نچسبد و یکدست باشد. حال خمیر را روی میز آردپاشی مثل شستن رخت ورز دهید. نشان آماده بودن خمیر این است که از خمیر وقتی یک گلوله کوچک برداشتید و زیر دست فشار دادید مثل بادکنک باشد زیر دستتان!

    خمیر را در کیسه چرب شده برای 30 دقیقه استراحت دهید . 

    حال یک قالب باقلوای در دار فلزی را با روغن جامد تمام قسمت هایش را بپوشانید .کمی از خمیر را برداشته و زیر کار کمی آرد بپاشید و خمیر را با چوب باقلوا کاملا باز کنید . مداما خمیر را جابجا کرده و از این طرف به آن طرف کرده و روی دست کمی باز کنید. دوباره روی آن آرد بپاشید و با چوب وردنه بزنید تا کاملا نازک شود. در پایان روی خمیر را آرد پاشیده و با کمک وردنه آن را بلند کرده و روی چوب مداما با دست خمیر را پهن کنید.

    خمیر که نازک شد در قالب انداخته تا کاملا دیواره ها را بپوشاند. حتما 

    2 سانتی متر از قالب خمیر بزرگتر باشد تا آویزان شود!

    سپس اضافه های خمیر را  ببرید. اگر خمیر در نقطه ای پاره شد آن را روغن زده و یک تکه خمیر نازک روی آن بگذارید.

     مواد سفید بادامی را بریزید. کامل فشرده و غلطک بکشید. حال گلاب را با آب فشان روی آن داده و کاملا روی آن را خیس کنید. یک خمیر نازک دیگر آماده و روی آن بیندازید. 

    مجددا با غلطک بکشید.  سعی کنید وقتی ظرف را می چرخانید روغن حر کت نکند. حالا آماده برش است. با یک چاقوی تیز روی خمیر را برش های طولی دهید . فر 160 درجه برای 25 الی 30 دقیقه  تا زمانی که دورخمیر طلایی شود و از وسط خمیر مواد نگین جوش بزند یعنی باقلوا حاضر است.حال باقلوا را خارج کرده وشربت داغ را 3 ملاقه با فاصله روی کل ظرف بریزید.  زمانی که خنک شد در ظرف را برداشته و برش های عرضی می زنیم.اگر برش ها سخت بود دوباره از شربت داغ داغ 2 ملاقه ریخته و در را می بندیم و مجددا می گذاریم تا خنک شود و بعد برش می زنیم.

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان