شیرینی خانگی
طرز تهیه شیرینی کشمشی
مواد لازم:
آرد گندم 200 گرم
کشمش 100 گرم
تخم مرغ 2 عدد
پودر شکر 150 گرم
کره یا روغن جامد حیوانی 150 گرم
وانیل 1/2 قاشق چای خوری
پودر پسته 1 قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری
زعفران (اختیاری) به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا کره یا روغن جامد حیوانی را دو ساعت بیرون یخچال گذاشته تا نرم شود سپس آن را با پودر شکر و وانیل مخلوط کرده و با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ شود.
حال تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و دوباره هم بزنید.
در مرحله بعد آرد و بیکینگ پودر را با یکدیگر مخلوط کرده و الک کنید سپس به مخلوط اضافه و با یک قاشق یا لیسک هم بزنید.
در نهایت هم کشمش ها را با ترکیب مواد مخلوط کرده تا مایه شیرینی کشمشی آماده شود.
در این مرحله می توانید در صورت دلخواه مقداری زعفران دم کرده به مایه شیرینی اضافه کنید.
حال دو کیسه فریزر را داخل هم قرار داده، مایه شیرینی را در آن بریزید و انتهای آن را مانند قیف سوراخ کنید سپس روی سینی فر، کاغذ روغنی پهن کرده و از مایه شیرینی به اندازه یک گردو روی کاغذ روغنی ریخته و کمی پودر پسته روی آن ها بپاشید.
حال سینی را در طبقه بالای فر با حرارت 150 الی 160 درجه سانتی گراد به مدت 10 الی 15 دقیقه قرار دهید تا شیرینی ها پخته شوند.
در انتها شیرینی ها را برای مدت 30 دقیقه کنار گذاشته تا سرد شوند سپس آن را از کاغذ روغنی جدا کرده و در ظرف مورد نظر خود چیده و سرو کنید. نوش جان