خانه
124K

شیرینی های فانتزی

  • ۲۳:۳۹   ۱۳۹۲/۱۰/۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    طرز تهیه رویال آیسینگ

    از بهار سایت

    این کرم برای طراحی روی کیک و بیسکویت و شیرینی ها بکار می ره .خیلی راحت درست می شه و وقتی در معرض هوا قرار می گیره سریع خشک می شه.این کرم در واقع همون شکوفه های قندی هست که خود شما براحتی می تونید اونا رو درست کنید .می تونین چندین سال هم نگه دارین دقیقا" مثل قنده . من معمولا" اشکال مختلف اونو درست می کنم و موقع تزئین دسر و کیک و شیرینی هام به دادم می رسن .


    مواد لازم :

    سفیده تخم مرغ ۲ عدد

    پودر قند ۴۰۰ گرم (اگه می خواید کرم لطیفی داشته باشید سعی کنید پودر قندتون کاملا" آسیاب شده باشه )

    رنگ خوراکی ویلتون ( اگه رنگ قرمز و زرد نياز داشته باشم از آب لبو و زعفران استفاده مي كنم )

    طرز تهیه :


    * ابتدا سفیده تخم مرغ رو با همزن انقدر هم می زنیم که جای پره های همزن روی اونا بمونه طوری که اگه ظرف رو برگردونید سفیده ها از ظرفتون نریزن .


    * بعد آروم آروم پودر قند را اضافه می کنیم و مجددا" هم می زنیم .

    * پس از اینکه کرم آماده شد اونا رو توی کاسه های کوچیک می ریزیم و با خلال دندون به هر کدوم مقدار خیلی کمی رنگ اضافه می کنیم ( اين كرم رنگ پذيريش زياده بخاطر همون از مقدار كم شروع كنيد) .

    * می تونید از ماسوره با اشکال مختلف استفاده کنید و کیک یا بیسکویت تون رو تزیین کنید یا کرم رو داخل نایلون بریزید و سر نایلون رو با قیچی برش بدین ( حواستون باشه که برشتون خیلی کوچیک باشه چون قراره ظریف کاری انجام بدین ) .



    *یک تجربه : توی دستورات مختلف یه قاشق چایخوری آبلیمو به سفیده تخم مرغ اضافه می کنن و همراه با سفیده هم می زنن . به این علت آبلیمو اضافه می شه که فرم دهی کرم رو بالا ببره (یعنی کرم بهتر فرم می گیره ) .البته بدون آبلیمو هم من انجام می دم و خوب جواب می ده.

    * نکته : اگه می خواید کرم تون خیلی فرم بگیره و برای روی کیک استفاده می کنید همین مقدار مواد بالا رو اجرا کنید یعنی ۲ تا سفیده تخم مرغ ( اندازه تخم مرغ ها متوسط هست نه خیلی بزرگ نه خیلی کوچیک ) و ۴۰۰ گرم پودر قند . ولی اگه می خواید برای روی شیرینی استفاده کنید پس بهتره کرمتون کمی رقیق تر باشه تا راحت تر روی شیرینی تون پایپینگ ( دنبال معادل فارسی می گشتم که پشیمون شدم آخه معنی اون توی فارسی می شه لوله کشی پس بهتره همون پایپینگ رو استفاده کنیم ) بشه. خوب دو راه حل داریم اول اینکه همین دستوری که گفته شده رو استفاده کنیم بعدا" آخر سر اندازه خیلی کم آب به رویال آیسینگمون اضافه کنیم ( از مقدار خیلی کم شروع کنید به اضافه کردن آب) روش دوم اینه که مقدار پودر قند رو کمتر کنید مثلا" ۳۵۰-۳۰۰ گرم و وقتی غلظت مورد نظرتون بدست اومد دیگه هم نزنید (من معمولا" این روش رو استفاده می کنم و خوب هم جواب گرفتم ).

    یه نکته دیگه هم اضافه کردن اسانسهاست شما می تونید اسانسهای مختلف مثل وانیل یا اسانس بادام و ... اضافه کنید ( البته اسانس بی رنگ ).
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان