خانه
× برای دیدن جدیدترین مطالب این تاپیک اینجا کلیک کنید و برای دیدن صفحه ابتدایی، این پنجره را ببندید.
برای دیدن صفحات دیگر، بر روی شماره صفحه در شمارنده بالا کلیک کنید.
مشاهده جدیدترین مطالب این تاپیک
124K

شیرینی های فانتزی

  • ۱۶:۱۰   ۱۳۹۲/۱۰/۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
     تو این تاپیک دستور شیرینی های فانتزی ای که تو نت دیدم رو میذارم و برای هر کدوم که خودمم درست کردم سعی میکنم تجربیات مفیدم رو بگم
  • leftPublish
  • ۱۶:۱۱   ۱۳۹۲/۱۰/۵
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
     .شیرینی های فانتزی
  • ۱۶:۱۵   ۱۳۹۲/۱۰/۵
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    مواد لازم برای این چترهای خوشگل:

    موادلازم:
    1 فنجان کره نرم شده
    1 فنجان شکر
    1عدد تخم مرغ
    2 قاشق غذاخوری شیر
    1 قاشق چای خوری عصاره بادام
    60 گرم آرد برای تمامی مقاصد
    1 قاشق چای خوری بکینگ پودر


    کره وشکرو تخم مرغ را در یک کاسه بریزید وبا همزن زده تا باهم مخلوط شود.
    شیر وبادم را به ترکیب اضافه کنید وهم بزنید.
    آرد وبکینگ پودر راهم به ترکیب اضافه وهم بزنید.تا خمیری نرم وصاف شود.
    خمیر را به شکل یک توپ گرد کنید وبا پوشش پلاستیکی به مدت 2-3 ساعت در یخچال قرار دهید.
    خمیر رابه ضخامت 5/1 سانت باز کرده وبا یک قالب گرد به قطر 7 سانت از خمیر قالب بزنید.
    سپس هر خمیر قالب زده را از وسط به دو قسمت کنید.
    یک چوب آبنبات رابه زیر خمیر وصل کنیدوکمی خمیر را روی آن فشار دهید.
    فر رابا درجه حرارت 400 فارنهایت ویا204 درجه سانتیگراد گرم کنید.شیرینی های آماده شده را در سینی پخت با کاغذ روغنی پوشش داده شده بچینید.در فر به مدت 6-10 دقیقه سینی را قرار دهیدتا شیرینی آماده شود.



    رویه خامه ای کیک یا شیرینی:

    3 فنجان پودر قند
    1/3 فنجان کره ، نرم
    1/2 قاشق چای خوری وانیل
    2 تا 3 قاشق غذاخوری شیر
    رنگ خوراکی
    دکوراسیون
    اسمار تیز برای تزیین
    ژل سفید
    نی های پلاستیگی رنگی


    شکروکره رابا وانیل مخلوط کنیدوهم بزنیدشیر رااضافه کرده وهم بزنید.
    مایع رابه سه قسمت تقسیم کرده وجداازهم درون کاسه ها بریزید.از رنگها کمی روی مایع ریخته وهم بزنید.
    رنگ رابا مایع مخلوط کنید وهم بزنید.
    روی هرشیرینی آماده شده را با یک رنگ پوشش دهید.صاف کنید.
    سپس با ژل سفید خطوط افقی روی شیرینی بکشید.
    با یک خلال دندان خطوط روی شیرینی را شکسته تا به شکل خطوط روی چتر شود.وروی شیرینی را با اسمار تیز ودانه های رنگ خوراکی تزیین کنید.
    نی های پلاستیکی رابه اندازه چوب آب نبات قیچی کنید.
    چوب هارا با این نی پلاستیکی روکش کنید.
    شیرینی های چتری آماده سرو کردن است.در ظرفی چیده واز بچه ها پذیرایی کنید.
  • ۱۶:۱۸   ۱۳۹۲/۱۰/۵
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    شیرینی به روایت تصویر

     
    شیرینی های فانتزیشیرینی های فانتزیشیرینی های فانتزیشیرینی های فانتزیشیرینی های فانتزیشیرینی های فانتزیشیرینی های فانتزیشیرینی های فانتزیشیرینی های فانتزی
  • ۱۶:۲۰   ۱۳۹۲/۱۰/۵
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    رویه و تزیین به روایت تصویر
     
    شیرینی های فانتزیشیرینی های فانتزیشیرینی های فانتزیشیرینی های فانتزیشیرینی های فانتزیشیرینی های فانتزیشیرینی های فانتزیشیرینی های فانتزیشیرینی های فانتزی
  • ۱۷:۳۹   ۱۳۹۲/۱۰/۵
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    یه تاپیک خوب دیگه

  • leftPublish
  • ۱۸:۱۲   ۱۳۹۲/۱۰/۵
    avatar
    saba biology
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|6343 |4258 پست
    الهه جون
    خیلیی خوشگله....مرسیییی
    عزیزم اون ژله سفید که تیوپی هست، چیه؟! منظورم اینه که تکی هم میفروشن ؟
    رنگهای دیگه ای هم داره؟ باید بگم چی میخوام؟
  • ۲۱:۱۹   ۱۳۹۲/۱۰/۵
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    صبا راستش منم نفهمیدم اون ژله سفید چیه
    فکر کنم اون وبلاگه هم خودش نفهمیده بود ..اخه هیچ توضیحی نداده بود
    منو بگو گفتم بیام اینجا از تو بپرسم هههههههههههههه
  • ۲۱:۲۹   ۱۳۹۲/۱۰/۵
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    اینا برا ایده گرفتن خوبه

     
    شیرینی های فانتزیشیرینی های فانتزی
  • ۲۱:۳۶   ۱۳۹۲/۱۰/۵
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    ههههههه اینا رو از یه سایت عربی برداشتم
    اسم تاپیکش بود البسکویت العجیب

    عربی دان هم شدم

    شیرینی های فانتزی
  • ۲۱:۳۷   ۱۳۹۲/۱۰/۵
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    اینم البسکویت العجیب
     
    شیرینی های فانتزی
  • leftPublish
  • ۲۱:۳۸   ۱۳۹۲/۱۰/۵
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
     .شیرینی های فانتزی
  • ۲۱:۴۱   ۱۳۹۲/۱۰/۵
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
     .شیرینی های فانتزی
  • ۲۱:۴۳   ۱۳۹۲/۱۰/۵
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
     .شیرینی های فانتزی
  • ۲۳:۰۰   ۱۳۹۲/۱۰/۵
    avatar
    بهزاد لابیکاپ آشپزی 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|26987 |15940 پست
    نمیدونم چه سِری هست که اکثرا این خوراکیهای خیلی خوشگل، یه ذره مزه شون فدای زیباییشون میشه!
    میدونید چرا ؟ یعنی این رنگها باعث میشه؟ یا مثلا اینا میتونن خیلی خوشمزه هم باشن اگه شیرینی پزش وارد باشه ؟
  • ۲۳:۱۲   ۱۳۹۲/۱۰/۵
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    ببین رنگ اصلا مزه نداره
    شاید به خاطر شکل زیباشون انتظار معجزه ازشون داریم

    مثلا خود من انتظار داشتم شیرینی پاپاتیا خیلی چیز عجیبی باشه که نبود ..خوب بودا نه که بد باشه
    دفعه دیگه توش تغییرات میدم تا به ذائقه ام نزدیک تر باشه
  • ۲۳:۱۷   ۱۳۹۲/۱۰/۵
    avatar
    بهزاد لابیکاپ آشپزی 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|26987 |15940 پست
    آره شایدم اینه، مثلا من الان فکر میکنم از توی اینا این نیمرو ها یا گل صورتی ها رو بخورم از خوشمزه ای خفن باشن اما شاید معمولیه و این رنگ و لعاب آدم باعث میشه فکر کنه مثلا به اندازه کافی خوب نبود اما زیاد پیش میاد، یا مثلا این کیک تولد های خیلی طرح دار هم انگار از ساده ها مزه ش ضعیف تره! نمیدونم.
  • ۲۳:۳۴   ۱۳۹۲/۱۰/۵
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    آخه یه سری چیزا هست که به ذائقه ما سازگار نیست ..مثلا خمیر مارسیپان که برا تزیین کیک ازش استفاده میشه از بادام شیرین یا بادام زمینی و اسانس بادوم تلخ درست میشه و خیلی ها دوستش ندارن

    یا بعضی ها رویال آیسینگ که برا تزیین بیسکوییت ها ازش استفاده میشه رو دوست ندارن چون با سفیده تخم مرغه
  • ۲۳:۳۹   ۱۳۹۲/۱۰/۵
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    طرز تهیه رویال آیسینگ

    از بهار سایت

    این کرم برای طراحی روی کیک و بیسکویت و شیرینی ها بکار می ره .خیلی راحت درست می شه و وقتی در معرض هوا قرار می گیره سریع خشک می شه.این کرم در واقع همون شکوفه های قندی هست که خود شما براحتی می تونید اونا رو درست کنید .می تونین چندین سال هم نگه دارین دقیقا" مثل قنده . من معمولا" اشکال مختلف اونو درست می کنم و موقع تزئین دسر و کیک و شیرینی هام به دادم می رسن .


    مواد لازم :

    سفیده تخم مرغ ۲ عدد

    پودر قند ۴۰۰ گرم (اگه می خواید کرم لطیفی داشته باشید سعی کنید پودر قندتون کاملا" آسیاب شده باشه )

    رنگ خوراکی ویلتون ( اگه رنگ قرمز و زرد نياز داشته باشم از آب لبو و زعفران استفاده مي كنم )

    طرز تهیه :


    * ابتدا سفیده تخم مرغ رو با همزن انقدر هم می زنیم که جای پره های همزن روی اونا بمونه طوری که اگه ظرف رو برگردونید سفیده ها از ظرفتون نریزن .


    * بعد آروم آروم پودر قند را اضافه می کنیم و مجددا" هم می زنیم .

    * پس از اینکه کرم آماده شد اونا رو توی کاسه های کوچیک می ریزیم و با خلال دندون به هر کدوم مقدار خیلی کمی رنگ اضافه می کنیم ( اين كرم رنگ پذيريش زياده بخاطر همون از مقدار كم شروع كنيد) .

    * می تونید از ماسوره با اشکال مختلف استفاده کنید و کیک یا بیسکویت تون رو تزیین کنید یا کرم رو داخل نایلون بریزید و سر نایلون رو با قیچی برش بدین ( حواستون باشه که برشتون خیلی کوچیک باشه چون قراره ظریف کاری انجام بدین ) .



    *یک تجربه : توی دستورات مختلف یه قاشق چایخوری آبلیمو به سفیده تخم مرغ اضافه می کنن و همراه با سفیده هم می زنن . به این علت آبلیمو اضافه می شه که فرم دهی کرم رو بالا ببره (یعنی کرم بهتر فرم می گیره ) .البته بدون آبلیمو هم من انجام می دم و خوب جواب می ده.

    * نکته : اگه می خواید کرم تون خیلی فرم بگیره و برای روی کیک استفاده می کنید همین مقدار مواد بالا رو اجرا کنید یعنی ۲ تا سفیده تخم مرغ ( اندازه تخم مرغ ها متوسط هست نه خیلی بزرگ نه خیلی کوچیک ) و ۴۰۰ گرم پودر قند . ولی اگه می خواید برای روی شیرینی استفاده کنید پس بهتره کرمتون کمی رقیق تر باشه تا راحت تر روی شیرینی تون پایپینگ ( دنبال معادل فارسی می گشتم که پشیمون شدم آخه معنی اون توی فارسی می شه لوله کشی پس بهتره همون پایپینگ رو استفاده کنیم ) بشه. خوب دو راه حل داریم اول اینکه همین دستوری که گفته شده رو استفاده کنیم بعدا" آخر سر اندازه خیلی کم آب به رویال آیسینگمون اضافه کنیم ( از مقدار خیلی کم شروع کنید به اضافه کردن آب) روش دوم اینه که مقدار پودر قند رو کمتر کنید مثلا" ۳۵۰-۳۰۰ گرم و وقتی غلظت مورد نظرتون بدست اومد دیگه هم نزنید (من معمولا" این روش رو استفاده می کنم و خوب هم جواب گرفتم ).

    یه نکته دیگه هم اضافه کردن اسانسهاست شما می تونید اسانسهای مختلف مثل وانیل یا اسانس بادام و ... اضافه کنید ( البته اسانس بی رنگ ).
  • ۱۳:۱۳   ۱۳۹۲/۱۰/۶
    avatar
    ریتا ا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|5673 |5315 پست
    ﻣﻦ ﯾﻪ ﺳﻔﯿﺪﻩ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﻭ ﺑﺎ ۱۰۰ ﮔﺮﻡ ﭘﻮﺩﺭ ﻗﻨﺪ ﻭ ﻧﺼﻒ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯾﺨﻮﺭﯼ ﺍﺑﻠﯿﻤﻮ ﻣﯽ‌ﺯﻧﻢ
    ﻫﻤﻪ ﺭﻭﺑﺎﻫﻢ
    ﺩﻭﺗﺎ ﺳﻔﯿﺪﻩ ﻣﯽ‌ﺩﻭﻧﯿ ﭼﻘﺪﺭ ﻣﯿﺸﻪ ؟ ﮐﻠﯽ ﺍﯾﺴﯿﻨﮓ ﻣﯿﺪﻩ ! ﻣﮕﻪ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﮐﻮﮐﯿﺰ ﻫﺎﭘﺮﮐﺎﺭ باشه
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان