ته ديگ سيب زميني رنده شده با پياز
مواد لازم: پودر پياز، پودر موسير، نمك، روغن، به ميزان دلخواه
روش تهيه: سيب زميني رنده شده را نيم ساعت داخل آب كاملاً سرد قرار داده و بعد آن را آبكش كنيد. با قرار دادن سيب زميني داخل آب، نشاسته آن خارج شده و همين امر باعث مي شود تا كيفيت ته ديگ شما بهتر شود. علاوه بر اينكه با خارج شدن نشاسته سيب زميني،عامل افزايش وزن شان نيز از بين رفته و ميزان نشاسته سيب زميني كمتر مي شود. سپس به سيب زميني هايي كه داخل كاسه ريخته ايد، پودر موسير، پياز و نمك را اضافه كنيد. به اين مخلوط كمي هم روغن اضافه كنيد. سيب زميني ها را كف قابلمه ريخته و سپس برنج را روي آن بريزيد و بگذاريد دم بكشد.
مدت زمان حرارت دهي: ۴۵ دقيقه تا يك ساعت
نكته: معمولاً براي يك ديگ متوسط ۲ قاشق چايخوري پودر سير و پياز لازم است.
اما اگر دوست داريد ته ديگ شما بيشتر طعم سير و پياز بدهد، مي توانيد ميزان اين مواد را بيشتر كنيد.