ته دیگ سیب زمینی همه مدلش خوشمزه ست...اینم تنوعیه دیگه
برای این مدل، سیب زمینی رو حلقه ای برش دادم..نه خیلی نازک و نه خیلی کلفت .. بعد با چاقوی کوچیک مثل وقتی که می خوایم سیب پوست بکنیم طبق شکل برش دادم
فکر کنم عکسها بهتر و واضح تر از توضیح من باشه


تیکه وسطش رو می تونین یه کوچولو از توش در بیارین که خالی بشه
بعدم کمی زعفرون حل شده، روشون برس کشیدم و به عنوان ته دیگ استفاده کردم
روغن رو داغ کردم و سیب زمینی ها رو كف ظرف پلوپز چیدم
بعدم برنج آبکش شده رو ریختم روش
