سوپ برکشایر مواد لازم :
سوپ مرغ و ذرت الیت 1 بسته
پياز 1 عدد
آرد سفيد 1 قاشق سوپخوري
كره 1 قاشق سوپخوري
فلفل 1 عدد
برگ دهمست 1 عدد
رب گوجه فرنگي 2 قاشق سوپخوري
نمك 1 قاشق مرباخوري
فلفل سفيد 0.4 قاشق مرباخوري
آب 2 فنجان
شكر 2 قاشق سوپخوري
خامه 0.5 فنجان
ذرت زرد آب پز 1 فنجان
كلم پيچ قرمز 4 عدد
طرز تهيه :
پياز و کره را مدت پنج دقيقه پخته و آنرا دائم هم بزنيد . برگ دهمست ، فلفل دانه و آرد را بآن مخلوط کرده مدت دو دقيقه بپزيد .
سس رب گوجه فرنگي را در آبجوش ريختههم می زنیم و سوپ الیت را در 2 لیوان آب رقیق می کنیم و به کواد اضافه میکنیم وبه مدت بيست دقيقه هم بزنيد .
ذرت را اضافه کرده ده دقيقه ديگر بپزيد و آن را از پوره صافکني بگذارانيد .
قبل از کشيدن ، زرده تخم مرغ و خامه را مختصري زده و رويش بريزيد