سوپ مرغ و شوید مواد لازم:
سوپ مرغ الیت 1 بسته
آب مرغ 10 فنجان
هویج متوسط خرد شده 3 عدد
ساقه ی کرفس (خرد شده) 1 عدد
زنجبیل تازه (خرد شده) 3 قاشق غذاخوری
رشته فرنگی تخم مرغی 120 گرم
مرغ ریز خرد شده و بدون پوست 4 فنجان
شوید تازه ی خرد شده 3 قاشق غذاخوری
آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
سیر 6 حبه
طرز تهیه :
آب مرغ را در ظرفی ریخته و حرارت میدهیم زمانی که به جوش آمد هویج , ساقه ی کرفس, زنجبیل و سوپ مرغ الیت را با 2 لیوان آب رقیق کرده و سیر را اضافه کرده تا با حرارت ملایم تا زمانی که سبزیجات لطیف و ترد شود حدود 20 دقیقه بپزد .
سپس رشته فرنگی و تکه های مرغ را اضافه میکنیم .وقتی رشته فرنگی ترد شد که حدود 8 تا 10 دقیقه طول میکشد این غذا آماده است . در مرحله ی آخر شوید و آبلیمو را اضافه میکینیم.