طرز تهیه سوپ اسفناج و عدس
مواد اولیه :
یک و نیم قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 پیاز بزرگ ، خرد شده
3 عدد سیر ، رنده شده
1 قاشق چایخوری پاپریکا
1 قاشق چایخوری زیره
½ قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری نعنا خشک
نمک برای طعم دادن
1 فنجان دال عدس
2 فنجان اسفناج ، خرد شده
5 فنجان آب
1 قاشق غذاخوری آب لیمو
نعناع برای تزئین
طرز تهیه :
پیاز و سیر را با روغن زیتون در یک تابه بزرگ با حرارت متوسط تفت دهید تا کمی طلایی شوند .
سپس پاپریکا ، زیره ، فلفل سیاه و نعنا خشک شده را به آن ها اضافه کرده و هم بزنید.
یک دقیقه ی بعد نمک ، عدس ، اسفناج ، آب و آب لیمو را اضافه کنید.
همه ی مواد را به مدت 30 دقیقه بپزید تا کاملا پخته شوند .
سوپ را با غذاساز یا گوشت کوب برقی میکس کنید سپس دوباره به قابلمه برگردانده و به مدت 2 الی 3 دقیقه روی حرارت بگذارید تا گرم شود .
سوپ را با نعنا تزئین کرده و سرو کنید .
نوش جان