طرز تهیه سوپ دال عدس ترکی
مواد اولیه :
مواد لازم برای تهیه سوپ :
1 فنجان دال عدس
1 عدد پیاز ، تفت داده شده
1 هویج ، خرد شده
1 سیب زمینی ، خرد شده
1 قاشق چایخوری فلفل قرمز
1 قاشق چایخوری زیره
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
2 قاشق چایخوری نعنا خشک
6 فنجان آب
1 قاشق سوپخوری آب لیمو
نمک برای طعم دادن
مواد لازم برای تهیه سس :
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
1 قاشق چایخوری نعنا خشک
طرز تهیه :
عدس ، پیاز ، هویج ، سیب زمینی و ادویه جات را در یک قابلمه بزرگ ترکیب کنید. روی آنها آب بریزید.
منتظر بمانید تا جوش بیاید .
بعد از اینکه جوش امد حرارت را متوسط کرده و گاهی اوقات هم بزنید تا زمانی که همه چیز کاملا پخته شوند .
سوپ پخته شده را در غذاساز یا با گوشت کوب برقی کاملا میکس کنید .
سپس آن را دوباره به قابلمه برگردانده . آب لیمو را به آن اضافه کنید و حدود 5 دقیقه با حرارت کم بپزید .
برای تهیه سس روغن زیتون را در یک قابلمه کوچک گرم کنید.
پودر فلفل و نعناع خشک را اضافه کنید ، یک یا دو بار هم بزنید و از روی حرارت بردارید.
سوپ را داخل ظرف مناسب ریخته و آن را با سس تزئین کنید .