طرز تهیه سوپ کلم بروکلی
مواد اولیه :
مواد لازم برای تهیه سوپ :
2 قاشق غذاخوری کره
یک و نیم قاشق غذاخوری آرد
¾ فنجان شیر
4 پیازچه ، خرد شده
4 عدد سیر ، رنده یا خرد شده
4 فنجان آب داغ
نیم کیلوگرم کلم بروکلی ، برش گلهای کوچک
نمک و فلفل : به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه سس:
1 قاشق غذاخوری کره
½ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
مواد لازم برای تزئین :
نان برشته شده
جعفری خُرد شده
طرز تهیه :
در یک قابلمه متوسط کره را ذوب کنید.
آرد را به کره اضافه کرده و تفت دهید تا کمی قهوه شود در این زمان آرد را به طور مداوم هم بزنید.
شیر را به آرد اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط یکدست شود .
مخلوط شیر و آرد را به مدت 3 الی 4 دقیقه روی حرارت متوسط هم بزنید تا کمی غلیظ شود .
پیازچه و سیر را اضافه کنید و 2 الی 3 دقیقه بپزید.
آب داغ . نمک . فلفل و گل کلم را به آن اضافه کنید .
سوپ را تا زمانی که گل کلم ها کاملا نرم و پخته شوند بپزید .
سوپ را توسط غذاساز یا گوشت کوب برقی کاملا میکس کنید .
برای تهیه سس ابتدا کره را در یک تابه کوچک ذوب کنید ، پودر فلفل را اضافه کنید و حدود یک دقیقه بپزید تا زمانی که پودر فلفل قرمز رنگ قرمز دلپذیری به کره ذوب شده بدهد سپس سس را از روی حرارت بردارید.
هنگام سرو ، سوپ را داخل ظرف مناسب ریخته و روی آن را با تکه نان های برشته شده . سس و جعفری تزئین کنید .