طرز تهیه سوپ ذرت
مواد اولیه :
4 فنجان آبگوشت
1.5 فنجان شیر
1 فنجان خامه سنگین
4 فنجان کنسرو ذرت
120 گرم بیکن خرد شده
1 عدد پیاز بزرگ ریز خرد شده
1 عدد هویج بزرگ خرد شده
3 عدد کرفس ساقه دار
3 عدد سیب زمینی متوسط ، پوست کنده و برش داده شده به شکل مکعب
2 قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده
نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم
طرز تهیه :
بیکن خرد شده را داخل قابلمه با کمی روغن تفت دهید تا قهوه ای و ترد شوند سپس بیکن ها را از قابلمه خارج کرده و کنار بگذارید .
در همان قابلمه ، پیاز خرد شده ، کرفس و هویج را اضافه کنید و تا زمانی که پیاز نرم شود آنها را تفت دهید (7-8 دقیقه ) .
سیب زمینی های خرد شده ، ذرت ، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید.
شیر . آبگوشت و خامه را به قابلمه اضافه کنید و به مدت 10 الی 15 دقیقه به پخت ادامه دهید تا سیب زمینی ها کاملا نرم شوند .
سوپ را داخل ظرف مناسب ریخته و با بیکن و پیازچه آنرا تزئین کرده و سرو کنید .
نوش جان