خانه
37.9K

طرز تهیه خیارشور

  • ۱۰:۰۶   ۱۳۹۳/۲/۱۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|20254 |8895 پست

    درست کردن خیار شور,تهیه خیار شور خانگی




    مواد لازم :































     خیار قلمی 2 کیلو
     نمک 1 لیوان
     برگ کرفس 200 گرم
     شوید 200 گرم
     فلفل سبز تند 5 عدد
     ترخون300 گرم 
     سیر1 بوته
     تخم گشنیز1 قاشق چایخوری
     آب و سرکهبه مقدار لازم



    طرز تهیه :


    خیارها و سبزی ها را با آب سرد بشوئید و خوب خشک کنید تا کپک نزنند.



    در ظرفی آب ، سرکه و نمک را به جوش اورید ( مقدار سرکه نصف آب است ) سپس از روی حرارت برداشته و بگذارید خنک شود.



    درون شیشه ای تمیز مخلوطی از برگ کرفس خرد شده ، شوید ، فلفل سبز ، سیر ، تخم گشنیز و ترخون بهمراه خیارها بریزید سپس محلول اب و سرکه را روی مواد بریزید تا کاملا سطح خیارها با ان پوشیده شود سپس در شیشه را محکم ببندید و در دمای محیط به مدت 1 هفته قرار دهید ، پس از این مدت خیارشورهای اماده شده را درون یخچال بگذارید.



    نکته : برای اینکه رنگ خیارشور تغییر نکند و سبز بماند در این یک هفته ان را در محیطی که سایه دارد قرار دهید و برعکس برای روشن شدن رنگ خیارشور ان را در نزدیکی پنجره یا محیطی که نور خورشید میتابد قرار دهید.



    نکته : دمای آب و سرکه ای که روی خیار شور میریزید بسیار مهم است ، این آب باید گرم باشد یعنی وقتی انگشت خود را درون اب نمک میزنید گرمای ان را احساس کنید ؛ بهتر است از سنگ نمک بجای نمک معمولی استفاده کنید.

    مقدار نمک بستگی به خودتان دارد اما به طور معمول برای هر 15 لیوان آب 1 لیوان نمک مناسب میباشد ، برای ترد شدن خیار شور میتوانید از تکه کوچکی زاج سفید درون خیار شور استفاده کنید.




  • leftPublish
  • ۱۱:۲۸   ۱۳۹۳/۲/۲۰
    avatar
    ریتا ا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|5673 |5315 پست
    ﺧﺐ ﻣﻨﻢ ﻫﻤﯿﻨﮑﺎﺭﻭ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩﻡ ﺍﺏ ﻭﮔﺬﺍﺷﺘﻢ ﺟﻮﺷﯿﺪ ﺑﻌﺪ ﮐﻪ ﮔﺮﻣﺎﺵ ﺑﻪ ﺍﻭﻥ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﺭﺳﯿﺪ ﺭﯾﺨﺘﻢ
    ﻭﻟﯽ ﻧﺮﻡ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩﻥ :(
    ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺑﻌﺪ ﯾﻪ ﻫﻔﺘﻪ ﺗﻮ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﻧﺬﺍﺷﺘﻢ ﻫﻤﻮﻧﻄﻮﺭ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺑﻮﺩ ﻭﻟﯽ ﺟﺎﯼ ﺧﻨﮏ
    ﺍﯾﺮﺍﺩ ﮐﺎﺭﻣﻮ ﻧﻤﯿﻔﻬﻤﻢ !
    ﺷﻤﺎ ﺑﻌﺪ ﯾﮏ ﻫﻔﺘﻪ ﺩﯾﮕﻪ ﺩﺭﺷﻮ ﺑﺎﺯ ﻣﯿﮑﻨﯽ ؟
  • ۱۱:۴۹   ۱۳۹۳/۲/۲۰
    avatar
    Nanayi joon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست
    زیباکده
    ریتا ا : 

    ﺧﺐ ﻣﻨﻢ ﻫﻤﯿﻨﮑﺎﺭﻭ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩﻡ ﺍﺏ ﻭﮔﺬﺍﺷﺘﻢ ﺟﻮﺷﯿﺪ ﺑﻌﺪ ﮐﻪ ﮔﺮﻣﺎﺵ ﺑﻪ ﺍﻭﻥ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﺭﺳﯿﺪ ﺭﯾﺨﺘﻢ

    ﻭﻟﯽ ﻧﺮﻡ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩﻥ :(

    ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺑﻌﺪ ﯾﻪ ﻫﻔﺘﻪ ﺗﻮ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﻧﺬﺍﺷﺘﻢ ﻫﻤﻮﻧﻄﻮﺭ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺑﻮﺩ ﻭﻟﯽ ﺟﺎﯼ ﺧﻨﮏ

    ﺍﯾﺮﺍﺩ ﮐﺎﺭﻣﻮ ﻧﻤﯿﻔﻬﻤﻢ !

    ﺷﻤﺎ ﺑﻌﺪ ﯾﮏ ﻫﻔﺘﻪ ﺩﯾﮕﻪ ﺩﺭﺷﻮ ﺑﺎﺯ ﻣﯿﮑﻨﯽ ؟
    زیباکده
    عزیزم من بعضی موقع ها 3-4 روزه هم بازش میکنم

    شاید ایراد کارت این بوده که تو یخچال نزاشتی و اینکه بعد از 3 روز آماده بوده و شما استفاده نکردی و باب میلت نشده

    شما اینسری بعد از 5روز از بطری ها درش بیار و بریزش تو شیشه و بزار تو یخچال

    درش رو هم سفت کن دوستم شاید هوا توش رفته
  • ۱۱:۵۳   ۱۳۹۳/۲/۲۰
    avatar
    ریتا ا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|5673 |5315 پست
    ﺍﻫﺎﻥ ...ﺑﺎﺷﻪ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﺍﯾﻨﺴﺮﯼ ﭘﻨﺞ ﺭﻭﺯﻩ ﺑﺎﺯﺵ ﻣﯿﮑﻨﻢ
    ﺑﺒﯿﻨﻢ ﭼﯽ ﻣﯿﺸﻪ
  • ۱۷:۴۷   ۱۳۹۳/۳/۹
    avatar
    ریتا ا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|5673 |5315 پست
    ﺍﻭﻣﺪﻡ ﺑﮕﻢ ﺧﯿﺎﺭﺷﻮﺭ ﮔﺬﺍﺷﺘﻢ ﻋﺎﻟﯿﯿﯿﯿﯽ ﺷﺪ ﻋﺎﻟﯽ ...
    ﻧﺎﻧﺎﯾﯽ ﺟﻮﻥ ﻭﻣﻮﻧﺎ ﺟﻮﻥ ﺧﯿﻠﯽ ﻣﻤﻨﻮﻥ ﻭﺍﻗﻌﺎ
    ﺭﺍﺳﺘﯽ ﻣﻦ ﺗﻮﺑﻄﺮﯼ ﻧﻮﺷﺎﺑﻪ ﻧﺬﺍﺷﺘﻢ ، ﺷﯿﺸﻪ ﻣﻌﻤﻮﻟﯽ ﮔﺬﺍﺷﺘﻢ ﻭﺳﺮﺵ ﻭﻟﯽ ﻧﺎﯾﻠﻮﻥ ﮔﺬﺍﺷﺘﻢ
    ﺩﯾﮕﻪ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺩﻭ ﻗﺎﺷﻖ ﻧﻤﮏ ﺭﯾﺨﺘﻢ
    ﯾﻪ ﺗﺮﺷﯽ ﻓﻠﻔﻞ ﻗﺮﻣﺰ ﺩﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﮐﺴﯽ ﺟﺮﺍﺕ ﻧﻤﯿﮑﻨﻪ ﻃﺮﻓﺶ ﺑﺮﻩ ﺩﻭﺗﺎ ﺍﺯﺍﻭﻥ ﻓﻠﻔﻞ ﻫﺎ ﺑﺎ ﭼﻨﺪﺗﺎ ﺷﺎﺧﻪ ﺗﺮﺧﻮﻥ ﻭ ﭼﻨﺪﺣﺒﻪ ﺳﯿﺮ ﺑﺎﻫﻤﻮﻥ ﻧﺼﻒ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﺳﺮﮐﻪ ﻭ ﺍﺏ ﺟﻮﺷﯿﺪﻩ ﻭﻟﺮﻡ
    ﺑﻌﺪ ﭘﻨﺞ ﺭﻭﺯ ﻫﻢ ﺩﺭﺷﻮ ﺑﺎﺯ ﮐﺮﺩﻡ ﺍﻣﺎﺩﻩ ﺑﻮﺩ ..ﻭ ﺧﻮﺷﻤﺰﻩ
    ﺑﺎﺯﻫﻢ ﻣﻤﻨﻮﻥ
  • ۱۳:۲۹   ۱۳۹۳/۳/۱۰
    avatar
    مامان مانیا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|20254 |8895 پست
  • leftPublish
  • ۱۴:۲۸   ۱۳۹۳/۳/۱۰
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    بابا ریتا اینقدر تعریف خیار شورش رو کرد دلم آب شد منم برم بدرستم
  • ۱۴:۳۲   ۱۳۹۳/۳/۱۰
    avatar
    ریتا ا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|5673 |5315 پست
    ﺍﻟﻬﻪ
  • ۱۴:۳۸   ۱۳۹۳/۳/۱۰
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    تردی خیار شورت رو از اون عـــــــــــــــــــــــــــــــــالی که نوشته بودی حس کردم
    ویرایش شده توسط الهه(مامان النا) در تاریخ ۱۰/۳/۱۳۹۳   ۱۴:۳۹
  • ۱۴:۳۹   ۱۳۹۳/۳/۱۰
    avatar
    مامان مانیا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|20254 |8895 پست
    یه عکس بذار بعدا ریتا ببینیم از نظر ویژگی های فیزیکی چگونه است؟
    فاکتورای لازمو داره یا نه
  • ۱۴:۴۶   ۱۳۹۳/۳/۱۰
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    ببینیم این اتم خوب شکافته شده ؟ اگه آره منم برم بشکافم ههههه
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان