خانه
× برای دیدن جدیدترین مطالب این تاپیک اینجا کلیک کنید و برای دیدن صفحه ابتدایی، این پنجره را ببندید.
برای دیدن صفحات دیگر، بر روی شماره صفحه در شمارنده بالا کلیک کنید.
مشاهده جدیدترین مطالب این تاپیک
37.8K

طرز تهیه خیارشور

  • ۱۰:۰۶   ۱۳۹۳/۲/۱۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|20254 |8895 پست

    درست کردن خیار شور,تهیه خیار شور خانگی




    مواد لازم :































     خیار قلمی 2 کیلو
     نمک 1 لیوان
     برگ کرفس 200 گرم
     شوید 200 گرم
     فلفل سبز تند 5 عدد
     ترخون300 گرم 
     سیر1 بوته
     تخم گشنیز1 قاشق چایخوری
     آب و سرکهبه مقدار لازم



    طرز تهیه :


    خیارها و سبزی ها را با آب سرد بشوئید و خوب خشک کنید تا کپک نزنند.



    در ظرفی آب ، سرکه و نمک را به جوش اورید ( مقدار سرکه نصف آب است ) سپس از روی حرارت برداشته و بگذارید خنک شود.



    درون شیشه ای تمیز مخلوطی از برگ کرفس خرد شده ، شوید ، فلفل سبز ، سیر ، تخم گشنیز و ترخون بهمراه خیارها بریزید سپس محلول اب و سرکه را روی مواد بریزید تا کاملا سطح خیارها با ان پوشیده شود سپس در شیشه را محکم ببندید و در دمای محیط به مدت 1 هفته قرار دهید ، پس از این مدت خیارشورهای اماده شده را درون یخچال بگذارید.



    نکته : برای اینکه رنگ خیارشور تغییر نکند و سبز بماند در این یک هفته ان را در محیطی که سایه دارد قرار دهید و برعکس برای روشن شدن رنگ خیارشور ان را در نزدیکی پنجره یا محیطی که نور خورشید میتابد قرار دهید.



    نکته : دمای آب و سرکه ای که روی خیار شور میریزید بسیار مهم است ، این آب باید گرم باشد یعنی وقتی انگشت خود را درون اب نمک میزنید گرمای ان را احساس کنید ؛ بهتر است از سنگ نمک بجای نمک معمولی استفاده کنید.

    مقدار نمک بستگی به خودتان دارد اما به طور معمول برای هر 15 لیوان آب 1 لیوان نمک مناسب میباشد ، برای ترد شدن خیار شور میتوانید از تکه کوچکی زاج سفید درون خیار شور استفاده کنید.




  • leftPublish
  • ۱۰:۳۸   ۱۳۹۳/۲/۱۷
    avatar
    Nanayi joon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست
    من همیشه خیارشورامو تو شیشه های نوشابه درست میکنم خیلی عالی میشه
  • ۱۰:۴۳   ۱۳۹۳/۲/۱۷
    avatar
    مامان مانیا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|20254 |8895 پست
    آره عزیزم...مادر شوهرمنم همین کارو میکنه خیلی خیار شوراش خوب میشه
  • ۱۱:۰۱   ۱۳۹۳/۲/۱۷
    avatar
    ریتا ا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|5673 |5315 پست
    ﺗﻮ ﺷﯿﺸﻪ ﻧﻮﺷﺎﺑﻪ ﭼﺠﻮﺭﯼ ؟ ﺳﺮﺵ ﺗﻨﮕﻪ ! ﺧﯿﺎﺭ ﺭﺩ ﻣﯿﺸﻪ ؟
  • ۱۱:۰۴   ۱۳۹۳/۲/۱۷
    avatar
    مامان مانیا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|20254 |8895 پست
    سلام ریتا جون...
    مادر شوهر من خیارای کوچولورو انتخاب میکنه..بعد که دیگه درست شد شیشه نوشابه رو میبره میریزشون تو یه ظرف دیگه...
    هیچ روش خاصیم استفاده نمیکنه...آی معمولیم میریزه..
    میگه خیار شور واسه خوب شدن فقط نباید هوا بکشه...
  • ۱۱:۲۳   ۱۳۹۳/۲/۱۷
    avatar
    ریتا ا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|5673 |5315 پست
    ﯾﻌﻨﯽ ﭼﯽ ﻧﺒﺎﯾﺪ ﻫﻮﺍ ﺑﮑﺸﻪ ؟
    ﺑﺒﺨﺸﯿﺪ ﺍﺧﻪ ﻣﻦ ﯾﻪ ﺑﺎﺭ ﺑﺎﮐﻠﯽ ﺫﻭﻕ ﺩﺭﺳﺘﯿﺪﻡ ﺧﺮﺍﺏ ﺷﺪ
  • leftPublish
  • ۱۱:۳۴   ۱۳۹۳/۲/۱۷
    avatar
    مامان مانیا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|20254 |8895 پست
    یعنی باید درش محکم بسته بشه...بعضی از این خانومای خیلی ماهر رو دیدم در ظرفای خیار شورشون رو گچ میگیرن..
  • ۱۱:۵۱   ۱۳۹۳/۲/۱۷
    avatar
    Nanayi joon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست
    دقیقاً مونا جونم همینطوریه
    من که ی پلاستیک هم قبل از بستن در بطری روش میزارم که حسابی هواگیری بشه
  • ۱۱:۵۷   ۱۳۹۳/۲/۱۷
    avatar
    ریتا ا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|5673 |5315 پست
    ﻧﺎﻧﺎﯾﯽ ﺟﻮﻥ ﺧﯿﺎﺭﺷﻮﺭ ﺷﻤﺎ ﺧﻮﺏ ﻣﯿﺸﻪ ؟
    ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ ﺍﺷﻮ ﻣﯿﮕﯽ ؟
    ﺩﻧﺒﺎﻝ ﯾﻪ ﺩﺳﺘﻮﺭ ﺭﺍﺣﺖ ﻭ ﻣﻄﻤﺌﻦ ﻫﺴﺘﻢ
  • ۱۲:۵۴   ۱۳۹۳/۲/۱۷
    avatar
    Nanayi joon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست
    دوست جونیا من امشب میخواهم خیارشور درست کنم مراحل کاملش رو با عکس براتون فردا میزارم
    ریتا جونم امیدوارم خوشت بیاد
  • ۱۳:۰۹   ۱۳۹۳/۲/۱۷
    avatar
    ریتا ا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|5673 |5315 پست
    ﻭﺍﯼ ﻣﻤﻨﻮﻥ ﻣﯿﺸﻢ ﻋﺰﯾﺰﻡ
    ﺧﯿﺎﺭﺷﻮﺭ ﻣﻦ ﻧﺮﻡ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩ
    ﻣﯿﺬﺍﺭﯼ ﺍﺯﺍﻭﻝ ﯾﺨﭽﺎﻝ ؟
    ﺩﻟﻢ ﻣﯿﺨﻮﺍﺩ ﻣﻨﻢ ﺯﻭﺩﺗﺮ ﺑﺮﻡ توکارش
  • leftPublish
  • ۱۴:۰۵   ۱۳۹۳/۲/۱۷
    avatar
    Nanayi joon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست
    زیباکده
    ریتا ا : 

    ﻭﺍﯼ ﻣﻤﻨﻮﻥ ﻣﯿﺸﻢ ﻋﺰﯾﺰﻡ

    ﺧﯿﺎﺭﺷﻮﺭ ﻣﻦ ﻧﺮﻡ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩ

    ﻣﯿﺬﺍﺭﯼ ﺍﺯﺍﻭﻝ ﯾﺨﭽﺎﻝ ؟

    ﺩﻟﻢ ﻣﯿﺨﻮﺍﺩ ﻣﻨﻢ ﺯﻭﺩﺗﺮ ﺑﺮﻡ توکارش
    زیباکده
    ن عزیزم من تو یخچال نمیزارم، میزارم تو بالکن یا سوپر مارکت کابینتم 

    بعد که کامل رسید و قابل خوردن شد و ظرفشو عوض کردم میزارم تو یخچال...
  • ۱۴:۱۷   ۱۳۹۳/۲/۱۷
    avatar
    بهزاد لابیکاپ آشپزی 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|26985 |15940 پست
    سلاااام، میدونم این تاپیک بیشر واسه خانم هاست، اما حیفم اومد خاطره م رو نگم، نیم ساعت وقت دارید ببینید بعد پاکش میکنممم
    یادش به خیر من اول راهنمایی بود، کتاب حرفه و فن پسرا و دخترا با هم فرق میکرد، اما یه سری چیزای عمومی داشت واسه هر دو گروه، برای ما هم درست کردن خیارشور و بستنی داشت!!
    قرار هم نبود درست کنیم اما متنش تو کتابمون بود، من یهو کلید کردم رفتم خونه هر دو رو درست کردممم!
    بستنیم خوب شد تقریبا فقط خیلی صفت شده بود اما مزه ش خوب بود.
    ولی خیارشورام نه! خیلی ترش بود و اصلا شوری خاصی نداشت، خیلی هم آبکی شده بود اصلا ترد نبود اما خیلی خوش گذشت
  • ۱۴:۲۱   ۱۳۹۳/۲/۱۷
    avatar
    مامان مانیا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|20254 |8895 پست
    بهزاد
  • ۱۴:۲۳   ۱۳۹۳/۲/۱۷
    avatar
    بهزاد لابیکاپ آشپزی 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|26985 |15940 پست
  • ۱۴:۳۳   ۱۳۹۳/۲/۱۷
    avatar
    Nanayi joon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست
    زیباکده
    بهزاد لابی : 

    سلاااام، میدونم این تاپیک بیشر واسه خانم هاست، اما حیفم اومد خاطره م رو نگم، نیم ساعت وقت دارید ببینید بعد پاکش میکنممم

    یادش به خیر من اول راهنمایی بود، کتاب حرفه و فن پسرا و دخترا با هم فرق میکرد، اما یه سری چیزای عمومی داشت واسه هر دو گروه، برای ما هم درست کردن خیارشور و بستنی داشت!!

    قرار هم نبود درست کنیم اما متنش تو کتابمون بود، من یهو کلید کردم رفتم خونه هر دو رو درست کردممم!

    بستنیم خوب شد تقریبا فقط خیلی صفت شده بود اما مزه ش خوب بود.

    ولی خیارشورام نه! خیلی ترش بود و اصلا شوری خاصی نداشت، خیلی هم آبکی شده بود اصلا ترد نبود اما خیلی خوش گذشت
    زیباکده
    مجید دلبندم صفت نه سفت

    خاطرت خیلی جالب بوددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد، از بچگی دوست داشتی از همه چی سر دربیاری
  • ۱۴:۴۰   ۱۳۹۳/۲/۱۷
    avatar
    ریتا ا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|5673 |5315 پست
    ﻧﺎﻧﺎﯾﯽ ﺟﻮﻥ ﻣﻨﻢ ﺗﻮ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﻧﺬﺍﺷﺘﻪ ﺑﻮﺩﻡ
    ﻭﻟﯽ ﯾﮑﯽ ﺑﻬﻢ ﮔﻔﺖ ﺟﺎﺵ ﮔﺮﻡ ﺑﻮﺩﻩ ﮐﻪ ﻧﺮﻡ ﺷﺪﻩ ! ﺑﺎﯾﺪ ﺍﺯﺍﻭﻝ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﻣﯿﺬﺍﺷﺘﯽ
    ﺍﺗﻔﺎﻗﺎ ﺟﺎﺵ ﮔﺮﻡ ﻧﺒﻮﺩ ! ﺗﻮ ﺯﻣﺴﺘﻮﻥ ﺗﻮﺭﺍﻩ ﭘﻠﻪ ! ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﻢ ﻭﺍﻻ
  • ۱۴:۴۶   ۱۳۹۳/۲/۱۷
    avatar
    Nanayi joon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست
    شاید آبی که رو خیارها ریختی خیلی داغ بوده...
  • ۱۴:۴۷   ۱۳۹۳/۲/۱۷
    avatar
    بهزاد لابیکاپ آشپزی 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|26985 |15940 پست
    نه میخواستم بگم که خیلی صفت های خوبی داشت بستنییییم
  • ۱۴:۴۸   ۱۳۹۳/۲/۱۷
    avatar
    ریتا ا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|5673 |5315 پست
    ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﻢ ....ﺷﺎﯾﺪ ...
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان