طرز تهیه شله زرد
مواد لازم:
برنج : 250 گرم
شكر: 500 گرم
زعفران : نصف استکان
گلاب : يك فنجان
خلال بادام :50 گرم
خلال پسته : مقداری
برنج را 12 ساعت قبل از پختن خوب بشوييد و با 4-5 ليوان آب بگذاريد برنج خيس بخورد.
5/1 لیتر آب را در قابلمه متوسطي ريخته و بگذاريد جوش بيايد، بعد برنج را اضافه كرده و آن را هم بزنيد تا بجوشد. كف روي آن را با كفگير برداريد و مرتب برنج را به هم بزنيد تا ته نگيرد. شعله را ملايم كنيد تا برنج بپزد. بعد شکر و بعد گلاب و بعد زعفران را اضافه کرده؛ خلال بادام را شسته، يك ساعت خیس کرده و به شعله زرد اضافه كنيد. چون شعله زرد معمولاً زود ته مي گيرد، بعد از اضافه كردن شكر بايد مرتب هم بزنيد تا ته نگیرد. اگر احساس كرديد شعله زرد شما كمي سفت شده، مي توانيد كمي آب جوش به آن اضافه كنيد و با شعله ملایم میگذاریم تا شعله زرد خوب بپزد . شعله زرد آماده شده را در ظرفی كشيده و بعد از ده دقيقه سطح آن را با خلال پسته و خلال بادام و دارچين تزئين كنيد و بگذاريد خنك شود.