خانه
46.1K

طرز تهیه غذاهای افطاری

  • ۱۵:۱۲   ۱۳۹۲/۴/۱۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    مواد لازم :این مقدار مواد برای این حدود ۸ نفر کافیه

    برنج :یک لیوان

    شکر :سه ونیم لیوان

    گلاب :یک لیوان ونیم

    هل :۶ گرم

    زعفران :نصف قاشق چای خوری

    خلال بادام :۷۰ گرم

    ژلاتین :۲۰ گرم (معادل دوقاشق غذا خوری پر )

    خلال پسته و بادام ودارچین :به مقدار لازم برای تزیین



    طرز تهیه :
    معمولا نسبت برنج به شکر یک به سه هست ولی من چون ژلاتین به آن اضافه کردم شکر را بیشتر ریختم .
    شله زرد را درست میکنیم
    وقتی زیر شله زرد را خاموش کردیم مایع ژلاتین حل شده به روش بن ماری را به آن اضافه می کنیم وخوب به هم می زنیم .

    قالب را کمی خیس می کنیم فقط در حدی که مرطوب باشه نه اینکه آب داخل قالب باشه .وسپس شله زرد مخلوط شده با ژلاتین را در قالب می ریزیم
    قالب را وقتی کمی خنک شد حدود ۵-۶ساعت در یخچال قرار می دهیم وبعد در ظرف مورد نظر بر می گردانیم .برای برگرداندن مثل دسر ها رفتار می کنیم .ابتدا با نوک چاقو اطراف دسر را آزاد می کنیم وسپس حدود سی ثانیه در آب گرم فرو می بریم وسپس بر می گردانیم .می تونیم شله زرد قالبی را در قالبهای کوچک یک نفره هم درست کنیم .
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان