خانه
46.1K

طرز تهیه غذاهای افطاری

  • ۲۲:۱۵   ۱۳۹۲/۴/۲۳
    avatar
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
     حلوا پستــــــه

    مواد لازم :
    آرد : 2 پیمانه
    کره : 1 پیمانه
    پودر هل : 2 چای خوری
    پودر زنجبیل : 2 قاشق چای خوری یا عفران دم کرده : 2 ق غ
    پسته خرد شده : 60 گرم
    گلاب : نصف پیمانه
    شکر : یک و نیم پیمانه
    آب : یک و نیم پیمانه

    شربت حلوا:
    -------------
    آب و شكر را در ظرفی ریخته روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر ذوب شود، سپس حرارت را بالا برده تا شربت چند جوش بزند، بعد از روی حرارت برداشته كنار بگذارید.



    طرز تهیه :
    آرد را 2 بار الک کنید
    کره را داخل تابه ای با حرارت ملایم قرار داده تا روان شود
    بعد آرد را داخل کره تفت داده و مرتب هم بزنید تا بوی خامی آرد گرفته شود و کمی تغییر رنگ دهد آرد تقریبا قهوه ای بشه
    شیره آماده شده را نیز بیفزایید تا شیره جذب آرد سرخ شده شود
    در صورت نیاز و کم بودن مقدار کره ،دوباره کره اضافه کنید
    بعد تبخیر چند قطره رنگ سبز و پودر قند و زنجبیل و هل اضافه کرده و مخلوط میکنیم
    بعد گلاب و پودر پسته را اضافه نموده
    حلوا را پهن کرده و قالب می زنیم و یا داخل ظرفی ریخته با قاشق کاملا روی آن فشار دهید . مقداری پودر پسته برای تزیین روی حلوا بریزید و بعد خنک شدن در یخچال برش دهید


  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان