خانه
387K

طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • ۱۲:۴۹   ۱۳۹۳/۲/۳
    avatar
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
    شيريني لقمه اي با آرد سمولينا ( ايرميك‌):Irmik lokmasi

    كره : ١٢٥ گرم

    آرد سمولينا ( ايرميك ) : ٢ پيمانه

    شير : ٣ پيمانه

    وانيل : كمي

     تخم مرغ : ٣ عدد

     براي شربت ....

     شكر : ٣ پيمانه

    آب : ٣ پيمانه

    آب ليمو ترش : چند قطره

    اول شكر و آب رو روي حرارت ميذاريم تا شربت آماده بشه ، وقتي جوشيد و كمي غليظ شد قبل از اينكه از روي حرارت برداريم آب ليمو ترش رو اضافه مي كنيم و بعد شريت رو كنار ميذاريم تا سرد بشه .....

     كره رو روي حرارت ذوب مي كنيم ، آرد رو اضافه كرده و تا زماني كه طلايي بشه سرخ مي كنيم ...شيرو مي ريزيم ، درب ظرف رو مي بنديم تا زماني كه شير به خورد آرد بره ....

     بعد از روي حرارت برميداريم ، صبر مي كنيم تا خنك بشه ....سپس وانيل و تخم مرغ هارو اضافه كرده و خوب ورز ميديم...

     از خمير به اندازه گردوي جدا كرده ، گلوله مي كنيم و در روغن سرخ مي كنيم ، شيريني داغ رو توي شربت سرد ميندازيم و ١٠ دقيقه استراحت ميديم ...

     من مواد رو نصف كردم و ٢٠ عدد شيريني درست شد


    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان