خانه
388K

طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • ۱۷:۱۰   ۱۳۹۴/۱۰/۲۲
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|10427 |5772 پست
    سلام بچه ها من دیشب بورك اسفناج و پنير درست کردم دقیقا با همین دستور، خیلی خوشمزه بود فقط یه مشکل کوچیکی بوجود اومد که اونم این بود که از تو فر که در آوردم خیلی خشک و شکننده شده بود خیلی خشک تر از سمبوسه خودمون، حتی پنیرش!، اصلا هم نسوخته بود ها! فقط آبش کلا رفته بود، به نظرتون با فویل روشو بپوشونیم بهتر می شه؟
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان