خانه
388K

طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • ۱۲:۱۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست
    
    بفرمایید بادمجان شکم‌پر! مادر غذاهای ترکیه
    مـواد لازم برای 4 نفر:
    بادمجان
    6 عدد 150 کیلوکالری
    گوشت چرخ‌کرده 300 گرم 550 کیلوکالری
    برنج 3/1 لیوان 50 کیلوکالری
    روغن کانولا 2 قاشق غذاخوری 180 کیلوکالری
    پیاز خردشده
    1 لیوان
    25 کیلوکالری
    گوجه‌فرنگی 2 لیوان 50 کیلوکالری
    لیموترش 1 عدد
    5 کیلوکالری
    جعفری خردشده 1 لیوان 25 کیلوکالری
    نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
    0 کیلوکالری

    طـرز تـهـیـه:
    * برای شروع، بادمجان‌ها را نصف کرده و کمی از داخلشان را خالی کنید.
    * در تابه‌ای پیازها را در روغن تفت دهید تا طلایی شوند.
    * آنگاه گوشت، نمک و فلفل سیاه، گوجه‌فرنگی‌های خردشده و جعفری را اضافه کنید.
    * برنج را نیز بعد از شستشو به مدت 10 دقیقه حرارت داده و پس از آبکش کردن به محتویات گوشت بیفزایید.
    * حالا بادمجان‌ها را با مخلوط آماده شده پر کنید و در داخل یک قابلمه بچینید.
    * علاوه بر بادمجان‌ها یک لیوان آب و آب‌لیمو را نیز اضافه کنید و اجازه دهید تا به مدت 40 تا 50 دقیقه تمامی محتویات در کنار هم پخته شوند.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان