دستور غذاهای ترکیه ای
کروکت سیب زمینی
مواد لازم:
5-6 عدد سیب زمینی
1 لیوان پنیر کاشار رنده شده(پنیر هلندی یا هر پنیر کشدار دیگه)
2 عدد تخم مرغ
آرد به مقدار لازم (تا حدی که زیاد سفت نشه)
آرد سوخاری(برای غلطاندن کروکت)
نمک,فلفل سیاه
روغن مایع برای سرخ کردن
طرز تهیه:سیب زمینی را آبپز کرده,له کرده به شکل پوره در می آوریم و پنیر رنده شده ,یک عدد تخم مرغ,نمک,فلفل سیاه را اضافه کرده مخلوط میکنیم.آرد را به مقداری که لازم داره میریزیم خیلی سفت نشه .تیکه هایی به اندازه گردو برداشته شکل میدیم و نیم ساعت در یخچال استراحت میدیم.سپس اول در تخم مرغ و سپس در آرد سوخاری غلطانده و در روغن داغ سرخ میکنیم.