خانه
388K

طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • ۱۱:۲۷   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    دستور غذاهای ترکیه ای

    سوتلاج در فر

    مواد لازم:

    1 لیتر شیر

    1 لیوان و دو قاشق اضافى شکر(1 لیوان تقریبا 170 گرم)

    1 فنجان قهوه خوری کلاسیک برنج(50 گرم)

    2 قاشق سوپ خوری پر نشاسته ذرت(یا نشاسته گندم)

    1 عدد زرده تخم مرغ

    یک پنس نمک

    1 پاکت وانیل(10 گرم)

    طرز تهيه:

    برنج را خوب شسته و در قابلمه سایز متوسط ریخته و آب را تا حدی که روی برنج بیاد و نمک بریزین و اجازه بدین برنج خوب بپزد.

    از شیر 1 استکان بردارین و نشاسته و وانیل را اضافه کرده و خوب هم بزنین تا صاف شود و کنار بزارین.دقت کنین که برای اینکار باید شیر سرد باشد.

    شیر باقیمانده و شکر را به قابلمه برنج ریخته و تا حل شدن شکر در حرارت ملایم هم بزنین.

    به مخلوط نشاسته و شیر زرده تخم مرغ اضافه كرده و باز هم بزنین تا کاملا صاف و یکدست شود.نصف ملاقه از سوتلاچ در حال جوش به نشاسته اضافه کرده هم بزنین و داخل قابلمه برنج بریزین و 5-4 دقیقه بجوشانید و حرارت را خاموش کنین.در کاسه هایی که در  برابرحرارت فر مقاوم هستن بریزین و کاسه ها را در سینی فر گذاشته و داخل سینی از نصف پایین تر آب بریزین و در فر 200 درجه تا زمانی که روی سوتلاچ طلایى شود بپزین. نوش جان

    نكته: سوتلاچ را بدون گذاشتن تو فر هم سرو ميكنن بعد از پختن در ظرف سرو ريخته و با دارچين ،پسته ،فندق و با هر چيز ديگر به دلخواه تزيين ميكنند

    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان