خانه
388K

طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • ۱۷:۴۹   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    دستور غذاهای ترکیه ای

    نان پیده (ترکیه) 

    مواد لازم برای۲ نفر

    آب گرم یا ( 1/2 شیر+1/2آب)  ۱ فنجان

    روغن زیتون   ۳ قاشق غذا خوری

    خمیر مایه   ۱/۲ قاشق چای خوری

    شکر   ۱ قاشق غذا خوری

    آرد   ۳ فنجان

    نمک   ۱ قاشق چای خوری

    مواد برای رومال:    0

    تخم مرغ (زرده)   ۱ عدد

    سیاه دانه (کنجد)   به مقدار لازم

    طرز تهیه

    ۱- خمیر مایه رو در آب ولرم حل می کنیم.

    ۲- آرد و نمک و شکر و روغن زیتون رو اضافه و مخلوط می کنیم.

    ۳- آرد رو کم کم اضافه میکنیم تا خمیر لطیفی بدست بیاد.

    ۴- مواد رو به صورت توپی در میاریم روشو می پوشونیم تا 1 ساعت وربیاد.

    ۵- کف یک سینی فر رو کاغذ روغنی می کشیم و خمیر رو به ضخامت 1 سانت پهن می کنیم. بهتره خمیر رو در این حالت هم کمی استراحت بدیم.

    ۶- روی خمیر رو با انگشت کمی شکل میدیم( مثل نون بربری)

    ۷- زرده تخم مرغ رو هم می زنیم و با برس روی نان می مالیم. و سیاه دونه و کنجد روی اون میپاشیم.

    ۸- نان رو 25 تا 30 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای180 درجه می پزیم.

    سایر نکات

    نان پیده برای سفره افطار بسیار مناسب است.

    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان