خانه
388K

طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • ۱۴:۳۲   ۱۳۹۴/۱۲/۸
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

       فلافل ترکی

    👈 مواد لازم برای چهار نفر:

    🔸 یک لیوان نخود از شب قبل خیس شده

    🔸 نصف لیوان آرد سوخاری

    🔸 یک عدد پیاز متوسط

    🔸 دو شاخه پیاز سبز

    🔸 نصف دسته جعفری ☘

    🔸 نصف دسته ریحان 🍃

    🔸 یک چهارم دسته گشنیز

    🔸 دو عدد فلفل سبز توپول

    🔸 دو قاشق غذاخوری کنجد

    🔸 نصف قاشق چایخوری زیره

    🔸 نصف قاشق چایخوری زرد چوبه

    🔸 نصف قاشق چایخوری ادویه کاری

    🔸 یک قاشق چایخوری نمک

    🔸 نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه

    🔸 یک ونیم لیوان روغن مایع برای سرخ کردن

    🌟  طرز تهیه:

    1⃣ برگ های گشنیز، جعفری، ریحان را جدا کرده و همراه با پیازچه ریز خرد کنید.پوست پیاز را نیز گرفته و تقریبا درشت خرد کنید.

    2⃣ فلفل ها را نیز از وسط نصف کره و هسته هایش را درآورده وریز ریز خرد کنید.

    3⃣ نخود های خیس شده در آب زیاد از شب قبل را به همراه سبزیجات خرد شده و پیازچه، پیاز، فلفل ها، آرد سوخاری، زیره، زردچوبه، کاری، نمک و فلفل سیاه را در کاسه اس بریزید و توسط همزن و یا خرد کن کاملا له کنید تا خمیری شود.

    4⃣ روغن مایع را در قابلمه ای گود داغ کنید و از مواد کمی برداشته و در کف دستتان گرد کنید.

    5⃣ فلافل ها را در روغن تا کمی رنگ بگیرند؛ سرخ کنید.فلافل های با قسمت بیرونی ترد و قسمت داخلی نرم حاضر است.

    6⃣ همراه سالاد یا ماست یا سس های با طعم متفاوت برای عزیزانتون سرو کنید.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان