خانه
388K

طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • ۱۴:۳۳   ۱۳۹۴/۱۲/۸
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

       موهامّارا ( =Muhammaraغذای ترک)

    👈 مواد لازم:

    🔸 خمیر داخل نان باگت بیات شده 🍞

    🔸 یک ونیم لیوان گردوی درشت خرد شده

    🔸 پنج قاشق غذاخوری رب فلفل تند 🌶

    🔸 پنج قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 🍅

    🔸 نصف فنجان آبلیمو 🍋

    🔸 سه قاشق غذاخوری آب

    🔸 سه قاشق غذاخوری روغن زیتون

    🔸 سه حبه سیر

    🔸 دو قاشق چایخوری نمک

    🔸 دو قاشق چایخوری پول بیبر(فلفل قرمز پودر شده) 🌶

    🔸 یک قاشق چایخوری زیره

    🔸 نصف قاشق چایخوری پودر گشنیز ☘

    🌟  طرز تهیه:

    1⃣ خمیر نان ها را در داخل کاسه ای تا حد ممکن ریز خرد کنید.

    2⃣ بر روی خرده نان ها آبلیمو و آب ریخته و خفیف ورز دهید.

    3⃣ گردو ها را تقریبا درشت خرد کرده و نمک وسیر را اضافه  کرده؛ هم بزنید.

    4⃣ خمیر های خیس شده را با گردو های درشت خرد شده، سیر، رب فلفل، رب گوجه، روغن زیتون، فلفل قرمز، زیره و گشنیز مخلوط کنید.

    5⃣ این سس بسیار خوشمزه حاضر شده را بر روی نان سرخ شده بریزید و نوش جان کنید.

    6⃣ این سس خوشمزه را میتونید در یک شیشه مربا بریزید و چند روز به عنوان صبحانه نیز با نان میل کنید یا برای یک شام سبک و خوشمزه یا عصرانه همراه با عزیزانتون. 😋

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان