خانه
389K

طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • ۲۰:۱۲   ۱۳۹۴/۱۲/۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    بقچه شويد/نان شويد ترکيه 

    ۲ عدد تخم مرغ(زرده تخم مرغ يکى جهت ماليدن روى نان)

    نصف ليوان روغن مايع

    نصف ليوان کره ذوب شده 

    ۱ ليوان شير

    ۱ قاشق غذاخورى پودر خمير مايه فورى

    ۱ قاشق غذاخورى بکينگ پودر

    ۱ قاشق مربا خورى نمک

    آرد۳/۵ الى ۴ ليوان 

    شويد تازه  حدودا ۱۰۰ گرم بستگى به ميل ذائقه شما دارد که چه ميزان در نظر بگيريد 

    مواد داخل نان

    پنير خامه اى يا پنير سفيد به ميزان لازم 

    زرده يک عدد تخم مرغ را جدا کرده، بقيه مواد خمير رامخلوط و ورز دهيد خمير به نظر چرب خواهد رسيد که طبيعى است شويد را خرد کرده به خورد خمير دهيد 

    بگذاريد نيم ساعت استراحت کرده ور بيايد 

    از خمير به اندازه نارنگى جدا کرد کف دست گرد و پهن کنيد از پنير وسط خمير گذاشته دو سوى خمير را هم آورده در دست به شکل بيضى در آوريد 

    روى سينى فر با فاصله کنارهم چيده  بگذاريد ده دقيقه ديگر استراحت کند 

    زرده تخم مرغ را بوسيله برس به سطح نان ماليده بفرستيد داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۷۰ تا زمانى که سطح نان طلايى شود 

    نوش جان

    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان