خانه
388K

طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • ۱۴:۲۰   ۱۳۹۴/۱۲/۱۸
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    کوفته_ایزگارا_ترکی

    مواد لازم برای۱۰ نفر

    سیر رنده شده  ۳ حبه

    پیاز رنده شده  ۲ عدد

    فلفل دلمه ای قرمز رنده شده  ۱ عدد

    فلفل سبز خرد شده  ۱-۲ عدد

    گوشت چرخ کرده   ۱ کیلوگرم

    پودر فلفل قرمز   ۱/۲ قاشق چای خوری

    زیره سبز   ۱/۴ قاشق چای خوری

    سماق   ۱/۴ قاشق چای خوری

    زنجبیل   ۱ قاشق چای خوری

    نمک   ۱ قاشق چای خوری

    گشنیز خرد شده  ۱ پیمانه

    طرز تهیه

    ۱- آب پیازها را گرفته، سپس با گوشت چرخ‌کرده، سیر، گشنیز، فلفل دلمه‌ای، پودر فلفل قرمز، فلفل سبز، زیره، پودر سماق، زنجبیل و نمک مخلوط کرده و ورز می‌دهیم.

    ۲- در صورت دلخواه مغز یک عدد نان باگت را در پیمانه شیر حل کرده و به مواد اضافه می‌کنیم.

    ۳-  از مواد به اندازه نارنگی برداشته، به شکل گرد یا بیضی مثل کتلت در دست شکل می‌دهیم.

    ۴- سپس در سینی فر چرب شده با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 30-20 دقیقه آن را می‌پزیم.

    سایر نکات

    می‌توانید این کوفته را در ماهی‌تابه و روی گاز با روغن کم و حرارت ملایم نیز سرخ کنید.

    می‌توان کوفته‌ها را در سس گوجه‌فرنگی کمی جوشاند و سپس سرو کرد.

    در صورت دلخواه می‌توانید یک تا دو عدد تخم‌مرغ به مواد اضافه نمایید.

    خمیر نان باگت در این غذا باعث لطیف شدن آن می‌شود.

    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان