خانه
387K

طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • ۱۲:۱۲   ۱۳۹۳/۲/۲
    avatar
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
    در اینجا طرز تهیه انواع غذاهای ترکیه ای و دسرهای ترکیه ای رو براتون می زارم


  • leftPublish
  • ۱۰:۱۸   ۱۳۹۳/۲/۶
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
    قربانت برم آلما جون
  • ۱۰:۱۸   ۱۳۹۳/۲/۶
    avatar
    مامان مانیا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|20254 |8895 پست
    زیباکده
    ریتا ا : 

    ﺭﺍﺳﺘﯽ ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﺍﺯ ﺧﻮﻧﻪ ﻫﺎﺗﻮﻥ ﭼﻪ ﺧﺒﺮ ؟

    ﻣﻦ ﻧﺮﺳﯿﺪﻡ ﺧﻮﻧﻪ ﻣﻮﻧﺎ ﺑﺮ



    ﻣﻮﻧﺎ ﺟﻮﻥ ﺑﺒﺨﺸﯿﺪ ..ﺍﯾﻨﺒﺎﺭ ﺩﻋﻮﺕ ﮐﻨﯽ ﺣﺘﻤﺎ ﻣﯿﺎﻡ
    زیباکده
    خواهش میکنم ریتایی.

    شما همیشه دعوتی عزیزم...هروقت بیای خوشحالم میکنی خانم هنرمند
  • ۱۰:۱۸   ۱۳۹۳/۲/۶
    avatar
    مامان مانیا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|20254 |8895 پست
    بهزاد آلما ساناز
    خیلی خندیدم...
  • ۱۰:۱۹   ۱۳۹۳/۲/۶
    avatar
    مامان مانیا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|20254 |8895 پست
    سانازی شما ازین به بعد به عنوان عروس گلم تغییر نام میدی
  • ۱۸:۳۹   ۱۳۹۳/۲/۶
    avatar
    فائقه فرهنگ
    کاربر جديد|13 |38 پست
    عزيززززم چقد اون فرنى خوشمزه است به به من برا بچه هام درست ميكنم ولى نه دارچين ميريزم نه بادام بدبختا همين طورى خالى خالى ميخورن
  • leftPublish
  • ۲۰:۰۵   ۱۳۹۳/۲/۶
    avatar
    ziba
    دو ستاره ⋆⋆|3877 |2332 پست
    الهی فدات من یه مهمونی داشتم پاگشای خواهرم خیلی کمکم کردی
  • ۲۲:۴۲   ۱۳۹۳/۲/۶
    avatar
    shirinshirini
    یک ستاره ⋆|2595
    زیباکده
    ساناز افشار : 

    به اینا میگن Sigara Boregi



    ظاهران خیلی از غذاهای ترکیه مشابه غذاهای یونانی هستش. این همان اسپاناکپیتا یونانی اما با یک شکل دیگه.



     این هم مواد لازم و طرز تهیه این نوعش:



     مواد داخل فیلو :



     اسفناج پاک شده و خورد شده حدودا نیم کیلو یا ۱.۲ پوند



     روغن زیتون ۱ ق غ



     سیر ۴ حبه له شده



     پیاز های قرمز کوچک فرانسوی۲۰۰ گرم یا ۷ اونز به صورت ریز خورد شده . اینها پیاز هایی کوچکی که به شکل دوقلو چسبیده هستن.



    پنیر خامه ی ، یا پنیر بز، یا پنیر گوسفند، خورد شده ۷۵ گرم یا ۲۳/۴ پوند یا نیم پیمانه



     تخم مرغ ۱ عدد کمی هم زده



     جعفری خورد شده ۳ ق غ



     پوست لیمو به صورت ریز رنده شده ۱/۲ ق چ



     فلفل پاپریکا ۱/۴ ق چ. یا پودر فلفل قرمز



    جوز هندی نوک انگشت



     کمی نمک







    برای فیلو :



     خمیر فیلو ۶ ورق



    کره آب شده ۱۲۵ گرم ویا ۴۱/۲ پوند



    کمی روغن زیتون سبک برای سرخ کردن







    در ماهیتابه ی اسفناج های خیس را روی حرارت معمولی میگذاریم تا پخته و کمی آب آن گرفته شود. سپس اسفناج ها را داخل آبکش گذاشته تا آب آن گرفته شود و کمی خشک شود.در همان ماهیتابه روغن زیتون را روی حرارت معمولی داغ کرده و پیاز ها و سیر را با هم ۲ دقیقه تفت میدهیم. سپس با بقیه مواد داخل فیلو آن ها را خوب با هم مخلوط میکنیم. سپس در سطح صاف و تمیزی یکی یکی ورق های فیلو را پهن کرده سپس دو لا کنید.اندازه آن حدودا ۱۲ در ۳۲ سانت باشه. و بلافاصله با کره آب شده برس زنید تا خمیر خشک نشود. مقداری از مواد را به پهنا با کمی فاصله از لبه و پهنای فیلو ریخته واول لبه های درازای آن را روی مایه اسفناج برگردانده سپس لبه به پهنای آن را برگردانده و رول کنید.در حال رول کردن با کره روی آن ها را برس زنید. عکس های مراحل را به زودی پست خواهم کرد.



     من بادام کاج یا Pine Nuts را با این غذا خیلی دوست دارم و مقداری بادام کاج توست شده داخل آن میریزم. خوشمزه میشه .



     سپس آن ها را در ماهیتابه با مقداری روغن زیتون در تا در آن ها را سرخ کنید. دوست داشتید میتونید داخل فر روی حرارت ۱۸۰ سانتیگراد داخل سنی چیده و بگذارد تا رخ شوند. گاهی آن ها را بچرخانید.









    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

    زیباکده

    mersi az hamashoonman ashegh ghazahaee jadidam




  • ۱۴:۰۰   ۱۳۹۳/۲/۹
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
    خواهش می کنم دوستام
    چند روز دیگه چندتا دستور غذا جدید می زارم
  • ۱۸:۵۱   ۱۳۹۳/۱۰/۲۸
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
  • ۱۹:۴۵   ۱۳۹۳/۱۰/۲۸
    avatar
    تينا
    یک ستاره ⋆|1806 |1246 پست
    واي عالي بودااا
  • leftPublish
  • ۰۱:۱۱   ۱۳۹۳/۱۰/۲۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست
    وای مرسی ساناز . تاپیکت خوشمزه س
  • ۱۲:۳۲   ۱۳۹۳/۱۱/۲۱
    avatar
    فائقه فرهنگ
    کاربر جديد|13 |38 پست
    سلام عالى بودن فقط اى كاش زودتر ميگفتين چون ما تازه برگشتيم اخه هيچ غذايى رو نميخورديم ب جز كباب تركى و مك دونالد اينا ب نظر خوشمزه ميان هومم به به
  • ۱۲:۳۹   ۱۳۹۳/۱۱/۲۳
    avatar
    tahmineh
    کاربر فعال|436 |333 پست
    بسیار جالب و مفید
    مرسی
  • ۱۷:۱۰   ۱۳۹۴/۱۰/۲۲
    avatar
    مهرنوش
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|10427 |5772 پست
    سلام بچه ها من دیشب بورك اسفناج و پنير درست کردم دقیقا با همین دستور، خیلی خوشمزه بود فقط یه مشکل کوچیکی بوجود اومد که اونم این بود که از تو فر که در آوردم خیلی خشک و شکننده شده بود خیلی خشک تر از سمبوسه خودمون، حتی پنیرش!، اصلا هم نسوخته بود ها! فقط آبش کلا رفته بود، به نظرتون با فویل روشو بپوشونیم بهتر می شه؟
  • ۰۹:۵۲   ۱۳۹۴/۱۰/۳۰
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    قطايف تركيه  (تاش كاداييف)

    مواد لازم برای تهیه خمیر قطایف: 

    آرد: یک و نیم پیمانه 

    مایه خمیر: سه چهارم قاشق چای‌خوری 

    شکر:یک قاشق چای‌خوری 

    آب گرم: یک و نیم پیمانه 

    نمک: مقدار کم 

    روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم 

    مواد میانی قطایف: 

    شکر: 4 قاشق چای‌خوری 

    دارچین: 2 قاشق چای‌خوری 

    گردوی خردشده: 220 گرم 

    مواد لازم برای تهیه شربت قطایف: 

    شکر: دو و نیم پیمانه 

    گلاب: یک چهارم پیمانه 

    آب: یک و نیم پیمانه 

    هل: 3 عدد 

    دارچین: 3 شاخه 

    آب لیمو ترش: یک قاشق چای‌خوری 

    طرز تهیه: مایه خمیر، شکر و یک چهارم پیمانه آب را با هم مخلوط کنید تا مایه خمیر و شکر در آب حل شود. 

    آرد و نمک را الک کنید و در کاسه‌ای بریزید. میان آرد را گود کنید و یک پیمانه آب و مخلوط مایه خمیر را در مرکز آن بریزید. سپس به آرامی آن‌ها را مخلوط کنید تا مخلوط کاملاً صاف و یکدست شود. روی خمیر را یک ساعت بپوشانید و در جای گرم قرار دهید تا خمیر عمل بیاید. 

    در یک تابه نچسب، مقداری روغن گرم کنید و حدود یک و یک دوم قاشق سوپ‌خوری از مواد را به شکل دایره بریزید (حدوداً به قطر 7 سانتی متر). سپس صبر کنید تا زیر آن کمی طلایی شود و روی آن حباب‌هایی به وجود آید. اگر مخلوط سفت بود آب باقیمانده را به خمیر اضافه کنید. تمام خمیر را به همین ترتیب در روغن سرخ کنید دقت داشته باشید که تنها یک سمت خمیر در روغن سرخ می‌شود. 

    قطایف آماده را در بشقابی بچینید و روی آن را بپوشانید. در این فاصله، مواد میانی را آماده کنید. 

    طرز تهیه مواد میانی قطایف: 

    تمام مواد میانی را با هم مخلوط کنید و یک قاشق سوپ‌خوری از آن را روی سمت نپخته و سرخ نشده خمیر قرار دهید. لبه خمیر را مانند قطاب روی هم آورید و با انگشت فشار دهید تا کاملاً به هم بچسبند. سپس قطایف را در روغن فراوان سرخ کنید تا دو طرف آن طلایی شود. 

    قطایف داغ را در شربت ولرم بیندازید و آن را داغ یا سرد سرو کنید. نوش جان مهنازبانو

    طرز تهیه شربت: مواد شربت را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید. بعد از جوش آمدن، حدود پنج دقیقه مخلوط را بجوشانید تا قوام بیاید. سپس مواد را از روی حرارت کنار بگذارید تا کمی خنک شود.

    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • ۱۹:۵۲   ۱۳۹۴/۱۱/۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    فاصولیه (غذای ترکیه)

    مواد لازم

    پیاز ۱ عدد

    گوجه فرنگی ۲-۱ عدد

    گوشت ۲۰۰ گرم

    لوبیا سفید ۱۵۰ گرم

    زعفران آبکرده ۳ قاشق غذاخوری

    آویشن ۱ قاشق مربا خوری

    فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

    فلفل قرمز تند (اختیاری) ۱ عدد

    لیمو عمانی ۴ عدد

    نمک به مقدار لازم

    رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری

    طرز تهیه

    ۱- ابتدا گوشت را خرد کرده و میشوییم و کاملا خشک میکنیم.گوشت را با مقداری روغن کمی تفت میدهیم. 

    ۲- لوبیا را 24ساعت خیس کرده و آبکش میکنیم تا خشک شود. 

    ۳- پیاز را خرد کرده و به همراه گوجه به گوشت اضافه میکنیم.

    ۴- لوبیا خیس خورده را به مواد و گوجه ای که تقریبا له شده اضافه کرده و کمی آب اضافه میکنیم و اجازه میدهیم لوبیا و گوشت به خوبی بپزد. 

    ۵- در ظرف جداگانه رب را با کمی روغن تفت داده و ادویه را به آن اضافه میکنیم. لیمو عمانی ها را سوراخ کرده و چند دقیقه در آب قرار میدهیم تا تلخی شان گرفته شود. 

    ۶- سپس لیمو ها و رب و یک عدد فلفل قرمز تند را در 20دقیقه پایانی پخت غذا به آن اضافه میکنیم. 

    سایر نکات

    1)در صورت تمایل مقداری آبلیمو هم به غذا اضافه کنید.

    2)اگر دوست دارید غذا لعاب بیشتری بیندازد یک عدد سیب زمینی داخل آن رنده کنید(همان ابتدا). 3)در صورت تمایل مقداری پودر سیر هم به غذا اضافه کنید. 

    4)میتوانید پیاز را به صورت جدا سرخ کرده و بعد گوجه را به آن اضافه کنید. 

    5)این غذا را با برنج یا نان یا بدون هیچ یک میتوان سرو کرد. 

    6)این غذا معمولا با آویشن و سماق سرو میشود.

    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • ۱۵:۴۳   ۱۳۹۴/۱۱/۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

     کیمالی بورک، غذای ترکیه ای 

    مواد لازم : 

    ▪️یوفکا : ۴ عدد 

    ▪️گوشت چرخ کرده : ۲۵۰ گرم 

    ▪️پیاز : ۱ عدد

    ▪️فلفل دلمه ای : ۱ عدد

    ▪️گوجه فرنگی بزرگ : ۱ عدد و یا یک قاشق غذاخوری رب

    ▪️تخم مرغ : ۲ عدد 

    ▪️شیر : ۱ لیوان 

    ▪️روغن : نصف استکان 

    ▪️نمک ، فلفل و زردجوبه به میزان دلخواه 

    طرزتهیه :

    پیاز ریز شده را در تابه تفت می دهیم کمی که سبک شد گوشت چرخ کرده را به همراه کمی نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کرده و حرارت می دهیم ، بعد از اینکه گوشت تفت داده شد ، گوجه فرنگی خرد شده (و یا رب را )و سپس فلفل دلمه ای نگینی شده را با مواد داخل تابه مخلوط می کنیم و چند دقیقه حرارت می دهیم بعد از اینکه مواد خوب تفت داده شد ، تابه را کنار می گذاریم و در ظرف دیگری تخم مرغ ، شیر و روغن را با هم مخلوط می کنیم ، کف سینی و یا ظرفی که می خواهیم در فر بگذاریم را چرب می کنیم و یک لایه یوفکا کف آن پهن می کنیم ، لازم نیست که یوفکاها به شکل منظم و صاف در ظرف قرار گیرد ، به شکل چروک و فشرده می تواند باشد ، کافی است که در ظرف پهن شود و قرار گیرد ، از مخلوط تخم مرغ و شیر کمی روی یوفکا می دهیم ( مثلا ۴-۳ قاشق غذاخوری ) و بعد دومین یوفکا را پهن می کنیم (یوفکاها به شکل چین خورده روی هم قرار می گیرند ) مجددا از مخلوط تخم مرغ و شیر روی آن می دهیم و بعد از ترکیب گوشتیمان روی یوفکا می دهیم ، وحالا لایه سوم که باز هم شیر و تخم مرغ و باقیمانده مخلوظ گوشت را اضافه می کنیم و در نهایت چهارمین یوفکا را روی بقیه لایه ها پهن می کنیم و لایه های پایینی را با این یوفکا کاملا می پوشانیم ، کمی از مخلوط شیر و تخم مرغ روی آخرین لایه هم می دهیم و با چنگال چند سوراخ روی آن ایجاد می کنیم ، حالا سینی را در فر ۱۸۰ در جه که از قبل گرم کردیم می گذاریم ، تا جایی که روی یوفکاها طلایی شود .بعد از اینکه از فر خارج کردیم به اندازه دلخواه برش می دهیم و سرو می کنیم . 

    (میتوانید قبل از اینکه بورک را در فر بگذارید مقداری کنجد روی آن بریزید) 

    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • ۱۵:۴۴   ۱۳۹۴/۱۱/۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    رسپی شیرینی الماسی ترکیه 

    آیا بدنبال تهیه شیرینی الماسی هستید؟ این رسپی خیلی آسانی از شیرینی الماسی است

    مواد لازم :

    کره 200 گرم

    شکر 1 لیوان

    تخم مرغ 1 عدد

    کاکائو 2 فاشق

    بکینگ پودر نصف پاکت

    وانیل 1 پاکت

    2.5-3 لیوان آرد

    رویه :

    شکر

    شکلات ذوب شده

    طرز تهیه:

    در کاسه کره  نرم شده  رویش شکر ریخته و با دست هم میزنیم تا شکر در داخل کره حل شود سپس تخم مرغ را ریخته کاکائو  و وانیل و بکینگ پودر را می ریزیم و ارد را هم اضافه کرده و هم مزنیم آنقدر هم میزنیم تاهمه مواد ترکیب و یکدست شود خمیر باید بدست نچسبد از خمیر تکه هایی به اندازه گردو برداشته در دست گرد می کنیم و در پودر شکر غلطانذه و در سینی فر می چینیم و با انگشت اول وسط شیرینی ها فرو کرده تا گود شود در فر 170 درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم و 20 دقیقه می پزیم. وقتی شیرینی ها پخت از فر در آورده  می گذاریم کمی سرد شود و شکلات ذوب شده ریخته رویش  و قسمتهایی  که خالی مانده با قاشق پر میکنیم.

    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • ۱۶:۲۴   ۱۳۹۴/۱۱/۱۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    پاستای ایرمیک

    یک دسر بسیار لذیذ ترکیه

    مواد لازم؛

    یک کیلو شیر

    ده قاشق ایرمیک

    ده قاشق شکر

    یک فنجان پودر نارگیل

    یک قاشق مرباخوری پر وانیل

    بیسکویت دلخواه

    طرز تهیه🍧🍰

    همه مواد بالا به جز بیسکویت رو درون ظرف منایب ریخته وروی اجاق قرار میدهیم و تا زمانیکه به قوام فرنی برسه هم میزنیم وقتی موادمون به غلظت فرنی رسید ،مواد رو نصف میکنیم مقداری از مواد رو داخل قالبمون میریزیم و از رویش بیسکویت دلخواهمون رو می چینیم و اگه خواستید گردوی خرد شده هم می تونید بریزید سپس بقیه مواد رو میریزبم و داخل یخچال قرار میدهیم تا کاملا ببنده بعد از آماده شدن ار قالب بیرون آورده و به دلخواه تزیین میکنیم واقعا خوشمزه و راحته حتما امتحان کنید،نوش جان❤️🌹

    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای طرز تهیه غذاهای ترکیه ای طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • ۱۶:۴۱   ۱۳۹۴/۱۱/۱۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    طرز تهیه بورک پیچ با گوشت و سبزیجات

    مواد اولیه : برای 6 نفر

    گوشت چرخ کرده 200 گرم

    پیاز خرد شده یک و یک دوم پیمانه

    گوجه فرنگی یک دوم پیمانه

    زیره یک دوم قاشق چایخوری

    نمک وفلفل به میزان لازم

    اسفناج و کرفس خرد شده 300 گرم

    پنیر فتا 100 گرم

    فلفل پاپریکا یک دوم قاشق چایخوری

    روغن زیتون یک دوم پیمانه

    تخم مرغ 2 عدد

    خمیر یوفکا 9 ورق

    طرز تهیه:

    1. یک پیمانه از پیاز خرد شده را داخل روغن تفت دهید تا نرم و طلایی شود. زیره را اضافه کرده ، به مدت یک دقیقه آن را همراه پیاز تفت دهید. گوشت چرخ کرده را هم اضافه کرده ، تفت دهید. گوجه فرنگی خرد شده را همراه با مقدار کافی نمک و فلفل به مواد اضافه کرده ، صبر کنید تا گوشت کاملا بپزد.

    2. در یک تابه مقداری روغن بریزید و اسفناج را روی حرارت قرار دهید. 2/1 پیمانه پیاز خرد شده را داخل تابه کمی تفت دهید.کرفس را پخته و تفت دهید حالا اسفناج را به پیاز اضافه کرده ، تفت دهید تا کاملا بپزد، مواد داخل تابه را در یک ظرف بریزید و صبر کنید تا خنک شود، فلفل پاپریکا و پنیر را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

    3. در یک کاسه تخم مرغ ها را با روغن زیتون مخلوط کنید. حالا یک عدد از خمیر ها را روی باز کنید. مقداری از مخلوط تخم مرغ روی خمیر بمالید. حالا مقداری از مخلوط اسفناج و پنیر را لبه یکی از ضلع های خمیر ریخته و سپس آن را لوله کنید. یک ظرف برای فر آماده و آن را چرب کنید. خمیر لوله شده را به صورت حلزون بپیچید و آن را وسط ظرف قرار دهید. یک خمیر درگرد را باز کنید و روی آن هم مقداری از مخلوط تخم مرغ بمالید. این بار روی این خمیر مقداری از مخلوط گوشت بریزید و آن را هم به صورت خمیر قبلی لوله کنید. خمیر لوله شده را در ادامه خمیر لوله شده ای که در ظرف است به صورت مارپیچی قرار دهید. به ترتیب خمیر ها را به همین صورت آماده کنید و داخل ظرف قرار دهید تا ظرف کاملا پر شود. مابقی مخلوط تخم مرغ را هم روی خمیرها بریزید.

    4. ظرف را به مدت 30 دقیقه داخل فر که از قبل با دمای 190 درجه سانتی گراد گرم شده قرار دهید تا بورک آماده شود.

    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان