خانه
389K

طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • ۱۲:۱۲   ۱۳۹۳/۲/۲
    avatar
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
    در اینجا طرز تهیه انواع غذاهای ترکیه ای و دسرهای ترکیه ای رو براتون می زارم


  • leftPublish
  • ۱۶:۴۳   ۱۳۹۴/۱۱/۱۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    طرز تهیه کیک خیس ترکیه

    این کیک رو من درست میکنم خیلی پر طرفداره

    شکر و روغن مایع و شیر از هر کدام 1/5 لیوان

     آرد  2 لیوان

    تخم مرغ 3 عدد

    پکینگ پودر 10گرم

    وانیل 1/2قاشق چ

    پودر کاکائو 4 ق غ سر پر یا 50 گرم

    فر رو از قبل با دمای 180 گرم کنید

    ابتدا شکر و روغن مایع و شیر و پودر کاکائو رو در یه ظرفی خوب هم بزنین و یه لیوان از مواد رو کنار بزارین که بعدا به عنوان سس روی کیک استفاده میشه.

      تخم مرغ هارو یه دونه یه دونه اضافه کنید و خوب با همزن بزنین.آردوپکینگ پودر و وانیل را سه بار الک کرده وبه مواد اضافه میکنیم.مواد رو داخل یه ظرف از قبل چرب شده بریزید و داخل فر بزارید تا 45 دقیقه بپزد .کیک رو داغ داغ بیرون بیارید و ببرید. سس از قبل آماده شده رو روی کیک داغ بریزید. منتظر بمانید کیک سرد شود و سس کاملا جذب کیک شود.

    بعد کیک رو تزیین و سرو کنید. نوش جان

    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • ۱۶:۲۱   ۱۳۹۴/۱۱/۱۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    پرده پلوغذای ترکیه ای

    موادلازم:

    ۲ پیمانه  برنج

    نیم کیلو گوشت مرغ یا گوشت بره

    ۱ پیمانه بادام 

    ۳ق غ کره

    پیمانه پیاز خرد شده ۲

    زرشک یا کشمش هر کدوم که دوست داشتید به مقدار لازم

    ۱ ق چ زردچوبه

    ۱ ق چ دارچین

    ۱ ق چ زنجبیل

    زعفران به مقدار کافی‌

     مواد لازم برای خمیر غذای ترکیه ای پرده پلو:

    نصف پیمانه شیر و یا  ماست

    نصف پیمانه روغن

    ۳ ق غ کره

    ۱ تخم مرغ

    ۱ ق چ بکینگ پودر یا میتونید به جای بکینگ پودر از یه قاشق مربا خوری خمیر مایع که قبلا تو یه مقدار آب گرم حل کردیم استفاده کنیم

    ۱ تا ۲ پیمانه آرد

    یک چهارم ق چ نمک

    شما میتونید از هر چیز دیگه ای‌ که دوست داشتید استفاده کنید مثل ذرت، نخود فرنگی‌، هویج،….

    طرز تهیه غذای ترکیه ای پرده پلو:

     اول از همه تمام مواد خمیر را با هم مخلوط می‌کنیم خوب ورز میدهیم حدود ۳ تا۴  دقیقه تا زمانی‌ که خمیر به دست نچسبد و یک خمیر گرد ، صاف و یک دستی شود. سپس خمیر را میگذاریم جای گرم و رویش را هم  پلاستیک میکشیم  و یا یک حوله یا پارچه کلفت رویش میگذاریم تا حسابی‌ ور بیاید و حجمش دو برابر شود به مدت یک تا یک ساعت و نیم میگذاریم که استراحت کند 

    مرغ را با نمک و زردچوبه و پیاز می گذاریم بخار پز شود بعد از آن که پخته شد تو صافی میگذاریم تا سرد شود و آبش گرفته شود (آبش را دور نریزید میتوانید همان لحظه بگذارید آبش بجوشد و یک مقدار آبلیمو و جو پرک اضافه کنید با کمی‌ هویج رنده شده و یک سوپ خیلی‌ خوشمزه داشته باشید ویا فریز کنید ) مرغ را تیکه تیکه می‌کنیم استخان هایش را جدا می‌کنیم. پیاز را  سرخ می کنیم و وقتی‌ سرخ شد ادویه ها را اضافه می‌کنیم و یه تفت کوچولو میدهیم و زرشک و یا کشمش را هم اضافه می‌کنیم به مدت یک دقیقه با شعله متوسط وهم می‌زنیم تا خوب سرخ شود بعد از آن تیکه های مرغ را میریزیم و هم می‌زنیم به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تا مرغ هم سرخ شود یک مقدار کره هم به آن اضافه می‌کنیم.

    بادام را میگذاریم با آب جوش به مدت ۳ دقیقه بجوشد و بعد میریزیم تو صافی و پوستشو درمیاریم . بادام هارا هم اضافه می‌کنیم ومیگذاریم یه ۵ دقیقه تفت بخورد

    مقداری بادام میگذاریم کنار برای تزئین

     ظرفی‌ که میخواهید تو فر بگذارید می‌تواند قالب کیک باشد یا  ظرف پیرکس که من هم مانند شف ژولیت از قالب کیک استفاده کردم داخل ظرفمون رو با کره چرب می‌کنیم. و چند تا بادوم رو میذاریم کف قالبمون و یا اطراف قالب و قالبو میذاریم تو یخچال .  خوب برنجو آبکش می‌کنیم  و میذاریم نرم بشه بیشتر از حد معمول نه زیاد شفته   و وقتی آبه برنجو گرفتیم برنجو اضافه می‌کنیم به مخلوط مرغمون و کمی‌ نمک میریزیم و زعفران رو که قبلا دمش کردیم

    خوب میریم سراغ خمیرمون خمیرمون رو به : دو قسمت کوچیک و بزرگ تقسیم می‌کنیم خمیر بزرگترو با وردنه بازش می‌کنیم و بعد رو قالبموون میگذاریم  طوری که خمیر یه مقدار از لبها بزنه بیرون و بعد مخلوط برنجو مرغ رو که درست کردیم میریزیم تو این قالب و خوب فشار میدیم تا حسابی‌ کیپ بشه و خمیر بعدیو با وردنه باز می‌کنیم و میگذاریم رو قالب و میبندیم

    اطراف قالبو با خمیر به این صورت و همه درزاشو میگیریم و روشو کمی‌ کره میمالیم .

    میذاریم تو فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه یا تا زمانی‌ که دیدیم روش برشته شده

      وقتی‌ دیدیم روش برشته شد در میاریم و میذاریم یه۵  دقیقه استراحت کنه و بعد تو ظرف مورد نظرمون برعکسشمی‌کنیم و اطرفشو با هر چی‌ که دلمون خواست تزئین می‌کنیم

     یادتون نره حتما اینو تو مهمونیهاتون درست کنید چون فوق‌العاده جلب توجه میکنه  و حسابی‌ به سفرتون جلا میده من معمولا درست می‌کنم چون حسابی لذت میبرم از نگاه کردن بهش چه برسه به خوردنش.

    نکته

    میتونیدبجای بادام ازآجیلهای دیگه استفاده کرد 

    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای
  • ۱۲:۳۸   ۱۳۹۴/۱۱/۱۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    شيرينى تر کيف عروس gelin cantasi pasta/بدون نياز يه فر

    مواد لازم خمير پنکيک

    ۲ عدد تخم مرغ

    ۲ فنجان شکر

    ۱ بسته وانيل شکرى

    ۲ قاشق چاى خورى بکينگ پودر

    ۱ فنجان قهوه خورى روغن مايع

    ۲ليوان شير

    ۲ ليوان آرد+۱ قاشق غذا خورى بيشتر

    ۳ قاشق غذاخورى پودر کاکائو

    مواد ميانى

    ۲ استکان شير

    ۲ بسته کرم شانتى/ در صورت موجود نداشتن فقط خامه زده شده قنادى نيم کيلو

    شکررا با تخم مرغ، وانيل، شير وروغن مايع بزنيد به آن آرد، بکينگ پودر و پودر کاکائو را در چند مرحله اضافه کنيد.

    ماهى تابه را داغ کنيد.سطحش را بوسيله کره فقط چرب کرده يک قاشق از مايه آماده شده وسط ماهى تابه ريخته پهن کنيد وقتى روى کرپ نقطه نقطه شد از روى ماهى تابه بر داريد. فقط يک طرف نان بايد بپزد.

    نان هاى پخته را بين دو پلاستيک فريزر  بگذاريد تا خشک نشود.

    وقتى همه پنکيک ها آماده و سرد شد وسط هر نان را با خامه زده شده سفت پر کرده قسمت بالا که جلوى ديد است را در پسته نيم کوب يا پودر نارگيل فرو کنيد.

    شيرينى را به پهلو خوابانده رويش را بوسيله سس شکلات خطوط موازى بيندازيد.

    نکته.اگر کرم شانتى موجود بود شير را با پودر کرم شانتى مخلوط کرده انقدر بزنيد تا حجم پيدا کند وسط نان ها را با آن پر کنيد. 

    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • ۱۴:۵۸   ۱۳۹۴/۱۱/۱۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    باقلوا نارگیلی گردویی

    از دوست خوب تركيه اى:

    Nuray özdemir

    çıtır,şerbetli daha da ötesi pratik tatlımı istedi canımız, öyleyse hemen yapalım🙊❤️ 1 paket baklavalık yufka (14 tane)

    Üzeri için 1 su bardağına yakın sıvı yağ+2 y kaşığı tereyağ

    İç harcı:

    3 yumurta

    3 y kaşığı toz şeker

    3 y kaşığı hindistan cevizi

    1 su bardağına yayınçekilmiş ceviz 

    1 y kaşığı sıvı yağ

    3 y kaşığı un

    1 paket vanilya şekeri

    Yarım paket kabartma tozu

    Şerbeti:

    3 su bardağı şeker

    3,5 su bardağı su

    2,3 damla limon suyu

    Yapılışı:

    Yumurta ve şekerimizi iyice çırpıyoruz,diğer malzemelerimizi de karıştırıp iç harcımızı hazırlıyoruz

    Baklavalık yufkamızı tezgahın üzerine uzunlamasına seriyoruz iki kat,harcımızdan 2,3 yemek kaşıği kadar sürüyoruz ve rulo şeklinde sarıp,3 er cm kadar kesip tepsiye yerleştirıyoruz,bu işlemi yaparken diğer yufkaların ustünü nemli bezle kapatıyoruz kikurumasın diye yoksa çabuk kırılır sararken,tum hamuru bitirdikten sonra üzerine ısıttığımız yağımızı gezdirip frına veriyoruz 180 derecede iyice kizarana kadar pisiriyoruz,soguduktan sonra ılık şerbetimizi dokuyoruz çekmesini bekliyoruz sabırsızlıkla.. 

    ترجمه از:                     Tercuman

    @mina_alzs

    باقلوا نارگیلی گردویی

    مواد لازم:

    1 پاکت یوفکای باقلوا (14 عدد)

    برای روی باقلوا 

    نزدیک 1 لیوان روغن مایع + 2قاشق غذاخوری کره

    مواد داخل:

    3 عدد تخم مرغ

    3 قاشق غذاخوری شکر

    3 قاشق غذاخورى پودر نارگیل

    1 لیوان گردوی چرخ شده در حدی که زیر دندان حس شود

    1 قاشق غذاخوری روغن مایع

    3 قاشق غذاخوری آرد

    1 پاکت وانیل( 10 گرم)

    نصف پاکت بکینگ پودر( 5 گرم)

    مواد شربت:

    3 لیوان شکر

    3.5 لیوان آب

    2-3 قطره آب لیمو

    طرز تهیه:تخم مرغ و شکر را خوب هم بزنین.و بقیه مواد را اضافه کرده و مواد میانی را حاضر میکنیم.یوفکای باقلوا را در دو طبقه روی میز کار به درازا پهن میکنیم (دو تا روی هم).از موادی که حاضر کردیم  3-2 قاشق غذاخوری در طول یوفکا میریزیم و رول کرده به اندازه 3 سانتی متر برش میزنیم و در سینی میزاریم .وقتی اینکارهارو انجام میدیم روی بقیه یوفکاها را با پارچه مرطوب میپوشانیم  تا خشک نشن وگرنه موقع رول کردن یوفکاها ترک خورده میشکنن.بعد از اینکه تمام خمیرها تمام شد روغن گرم شده(مخلوط روغن مایع و کره) را روی رولهای یوفکا ریخته در فر 180 درجه تا زمانی که خوب سرخ شود میپزیم.بعد از خنک شدن شربت ولرم را روی باقلواها ریخته و صبر میکنیم تا شربت جذب باقلوا شود.

    نکته:برای شربت آب و شکر را جوشانده و در آخر آبلیمو را اضافه کنین

    باقلواهاى تركيه دو نوع هستن غذايى و مخصوص باقلوا كه اكثر لوازم قنادى فروشا دارن

    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • ۱۱:۰۲   ۱۳۹۴/۱۱/۱۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    پارفه شکلاتی

    umutsepetim

    Çok pratik ve nepnefis parfe tarifi yeniden gelsin , herkes deneyip en kısa yoldan serinlesin Çikolatalı Parfe Tarifi

    Malzemeler;

    1 paket sade şanti ( 1 paketteki 2 poşeti kullanıyoruz)

    1 su bardağı soğuk süt

    1,5 paket petibör bisküvi ( 1 paketi 175 gr.)

    Dilediğiniz şekilde ve miktarda çikolata ( Ben içine 2 paket 80 gr. çikolata kullandım)

    1 su bardağı iri dövülmüş ceviz

    üzeri için ayrıca 80 gr. bitter çikolata 

    hazırlanışı;

    Şantiyi derin bir kap içine alıp süt ile iyice çırpın.

    Bisküvileri elinizle parçalayıp şantiye ekleyin.

    Dövülmül ceviz ve yine elinizle veya bıçakla parçaladığınız çikolatayı da karışıma ekleyip iyice karıştırın.

    Karışımı porsiyonluk ufak kaplara yerleştirin. ( Silikon kalıp kullanırsanız streç film sermenize gerek yok,lakin porselen veya cam kalıp kullanacaksanız streç film serin ki çıkartması zor olmasın.)

    Kaplara paylaştırdığınız parfeyi dolabın dondurucu kısmına atın ve en az 3 saat bekletip iyice donmasını sağlayın.(Donduktan sonra uzun süre dondurucuda muhafaza edebilirsiniz.)

    Servise hazır olması bakımından,donan parfeleri dolaptan çıkartın ve benmari usulü erittiğiniz bitter çikolata ile süsleyip tekrar dondurucuya atın veya o şekilde servis yapin

    @Turkyemekler

    ترجمه از:                     Tercuman

    @mina_alzs

    پارفه شکلاتی

    1 پاکت کرم شانتی ساده(بسته 72گرمی که عکسش تو کانال هست)

    1 لیوان شیر سرد(250گرم)

    1.5 پاکت بیسکوییت پتی بور(هر پاکت 175 گرم)

    هرنوع شکلات و هر مقداری که دوست دارین (من برای داخلش 2 پاکت 175 گرمی استفاده کردم)

    1 لیوان گردوی درشت خرد شده

    برای روی پارفه 80 گرم شکلات بیتر bitter

    طرز تهیه:

    گرم شانتی را در ظرف گودی با شیر با هم زن بزنین.بیسکوییت را با دست خرد کرده داخل کرم شانتی بریزین.گردوی خرد شده و شکلات را که با دست یا چاقو خرد کردین اضافه کنین و خوب با هم مخلوط کنین.مخلوط حاضر شده را در قالب های کوچک بریزین (اگه قالب سیلیکونی استفاده میکنین سلفون نیاز نیست. سایر قالب ها مثل ظروف شیشه ای سلفون بکشین تا راحت در بیاد )

    قالبها را در فریزر به مدت حداقل 3 ساعت بزارین تا خوب یخ بزنه.(بعد از یخ زدن برای مدت ظولانی میتونین تو فریزر نگه دارین)

    برای سرو از فریزر در آورده و شکلات را که به روش بن مارى آب کردین روی پارفه بریزین میتونین دوباره بزراین فریزر یا به همانصورت میتونین سرو کنین.

    نكته : كرم شانتى در طعم هاى مختلف كاكائويى،. توت فرنگى ،ساده و...هست كه در لوازم قنادى فروشا ميتونين پيدا كنين .عكس نوع ساده در كانال هست از طريق فهرست غذاها ميتونين پيدا كنين

    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • leftPublish
  • ۱۱:۰۴   ۱۳۹۴/۱۱/۱۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    کوکو قرابیه

    از دوست خوب تركيه اى:

    Reyhankokulmutfagim

    kurabiyesizolmaz demisler ve beni etiketlemisler 😊 bende coco kurabiye ile katiliyorum... yağsız , unsuz dışı hafif sert..içi yumuşak bir atistirmalik 😉 MALZEMELER: 

    3 yumurta akı,

    1 çorba kaşığı pudra şekeri, 200 gr. hindistan cevizi,

    170 gr. toz fındık,

    1 tatlı kaşığı granül kahve ,

    1 paket kabartma tozu,

    üzeri için ayrıca pudra şekeri 

    YAPILIŞI:  Yumurta akı çatalla hafif çırpılıp içerisine diğer malzemeler eklenip yoğrulur. Hamurdan küçük parçalar alınıp elle yuvarlanarak dışı pudra şekerine bulanarak tepsiye dizilir. 170 dereceli fırında 25-30 dakika pişirilir...

    ترجمه از :                  Tercuman

    @mina_alzs

    کوکو قرابیه

    بدون آرد و روغن از بيرون بسيار سبك وزن و سخت ولى از داخل نرم و پوك😉

    مواد لازم:

    3 عدد سفیده تخم مرغ

    1 قاشق سوپخوری پودر قند

    200 گرم پودر نارگیل

    170 گرم پودر فندق

    1 قاشق مرباخوری قهوه فوری گرانول(نسکافه کلاسیک)

    1 پاکت بکینگ پودر

    پودر قند برای روی قرابیه

    طرز تهیه:

    سفیده تخم مرغ را با چنگال به آرامی بزنید و بقیه مواد را اضافه کرده و خوب ورز بدین.از خمیر تیکه های کوچیک برداشته با دست گرد کنین و در پودر قند غلطانده  در سینی بچینین .در فر 170 درجه از قبل گرم شده 25-30 دقیقه بپزین.

    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • ۱۱:۰۵   ۱۳۹۴/۱۱/۱۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    گوزلمه سیب زمینی

    كارى از دوست خوب تركيه اى

    Ayşe özkan

    ( patatesli gözleme) videosundan sonra tarifi ancak bugün ekleyebildim. Velibahtı ummuhancemutfak Ümmühan ablamda gördüm. Çok güzel tarifleri var sayfasına bakmanızı tavsiye ederim. Tarifindeki ölçüleri biraz azaltarak yaptım. Çok lezzetli ve pratik bir gözleme. 

    1,5 su bardağı ılık su

    4 su bardağı un

    1 tatlı kaşığı instant maya

    1 tatlı kaşığı toz şeker

    1 tatlı kaşığı tuz

    İç harcı için

    6 patates

    Tuz, pulbiber, karabiber

    Üzerine sürmek için tereyağı

    Suyun içine maya tuz ve şekeri ekleyip karıştırıyoruz 10 dakika bekletiyoruz. Unu bir kaba boşaltıp ortasını açıp mayalı suyu ekleyip güzelce yoğuruyoruz. Bir saat mayalanmasını bekliyoruz. Bu arada patatesleri haşlayıp soyuyoruz. Tuz ve baharatları ekleyip eziyoruz iyice. 

    Hamurdan 8 parça mandalina büyüklüğünde bezeler yapıp üstünü örtüyoruz. Bezeyi tatlı tabağı büyüklüğünde açıp içine harcımızı doldurup üsten bohça gibi büzerek kapatıyoruz. Sonra elimizle bastırıp düzleştiriyoruz. Merdaneyle büyütüyoruz. (Tavanızın büyüklüğüne göre beze sayısını ve büyklüğünü ayarlayabilirsiniz). Teflon tavada arkalı önlü pişirip üzerine tereyağı sürüyoruz. Afiyet olsun.

    ترجمه از:                   Tercuman

    @mina_alzs

    گوزلمه سیب زمینی

    مواد لازم:

    1.5 لیوان آب ولرم

    4 لیوان آرد

    1 قاشق مرباخوری مخمر خشک فوری

    1 قاشق مرباخوری شکر

    1 قاشق مرباخوری نمک

    مواد داخل گوزلمه:

    6 عدد سیب زمینی

    نمک,پول بیبر(فلفل قرمز پرک شده),فلفل سیاه

    کره برای روی گوزلمه

    طرز تهیه:

    خمیر مایه ,نمک و شکر را در آب حل کرده 10 دقیقه کنار بزارین.آرد را در ظرفی ریخته وسط آرد را مانند حوض باز کنید و مخلوط آب و خمیر مایه را بریزین و خوب هم بزنین.(مقداری از آرد را نگه دارین اگه لازم شد اضافه کنین تا خمیر نرمی به دست بیاد) و یک ساعت به خمیر استراحت  بدین تا عمل بیاد.در این فاصله سیب زمینی را آبپز کرده و پوست بکنید و نمک و ادویه ها را اضافه کرده له کنید.

    از خمیر 8 تیکه به اندازه پرتقال بردارین و روی خمیرها را بپوشانید.و هر کدام را به اندازه بشقاب دسر  با وردنه باز کنین و از مواد سیب زمینی داخل خمیر بريزين  و خمیر را مانند بقچه ببندين و با دست فشار داده و صاف كنين(نصف خمیر را از مواد سيب زمينى بریزین و نصف دیگر خمیر را روی مواد بیارین)و با وردنه باز کرده بزرگتر كنين (به اندازه ماهیتابه ای که دارین اندازه و بزرگی خمیرها را تغییر بدین)در ماهیتابه تفلون هر دو طرف گوزلمه را سرخ کنین.و بعد از سرخ شدن ، روی گوزلمه ها کره بمالید. نوش جان

    نكته: ميتوانيد به جاى ليوان از پيمانه استفاده كنيد.

    گوزلمه انواع مختلف دارد و براى داخل گوزلمه گوشت و يا اسفناج و ....استفاده ميكنند.

    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • ۱۱:۰۶   ۱۳۹۴/۱۱/۱۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    قرابیه نارگیلی

    از دوست خوب تركيه اى:

    bereketli_sofralar

    Hindistan cevizli Kurabiye;

    250gr Tereyağ

    1 su bardağı pudra şekeri

    1 paket kabartma tozu 

    1 paket vanılya

    5 su bardağına yakın un

    1 su bardağı hindistan cevizi

    2 adet yumurta ( birinin akı ayrılacak)

    Yapılışı;

    Bütün malzemeleri karıştırın.sonra içine 4 kaşık hindistan cevizi ekleyerek yoğurun.

    Hamurdan küçük bezeler koparıp elinizle yuvarladıktan sonra önce ayırdığınız yumurta akına sonra da kalan hindistan cevizine batırıp tepsiye aralıklı dizin.

    180 derece fırında hafif pembeleşinceye kadar pişiriniz.

    Afiyet olsun ☺️

    ترجمه از:                    Tercuman

    @mina_alzs

    قرابیه نارگیلی

    250 گرم کره

    1 لیوان پودر قند

    1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم)

    1 پاکت وانیل(10 گرم)

    تقریبا نزديك 5 لیوان آرد

    1 لیوان پودر نارگیل

    2 عدد تخم مرغ (سفیده یکی جدا میشه)

    طرز تهیه:

    تمام مواد را با هم مخلوط کنین آرد را تا حدی بریزین که زیاد سفت نشه . در آخر 4 قاشق پودر نارگیل اضافه کرد و ورز بدین . از خمیر تیکه های کوچیکی برداشته و با دست گرد میکنیم .سپس اول در سفیده تخم مرغ و بعد در پودر نارگیل میغلطانیم  و در سینی فر با فاصله میچینیم.در فر از قبل گرم شده 180 درجه تا زمانی که طلایی شود و كمى تغيير رنگ دهد میپزیم . نوش جان

    نکته: تقریبا 20 تا 30 دقیقه زمان 

    کافیه

    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • ۱۱:۰۷   ۱۳۹۴/۱۱/۱۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    کباب اسکندر خانگی

    Umutsepetim 

    EVDE İSKENDER KEBABI: ( 4 kişilik )

    malzemeler:

        500 gr. kuzu eti

        2 adet yeşil biber

        2 adet domates,maydonoz

        yoğurt

    Sosu için:

        1 çorba kaşığı biber salçası

        1 adet ortaboy domates

        2 çorba kaşığı tereyağ

        bir tutam kekik

        tuz,taze çekilmiş karabiber

        sıcak su

    Pidesi için:

        4 su bardağı un

        1 paket kuru maya

        tuz,ılık su

    Hazırlanması:

        Öncelikle yoğurma kabına mayayı alıp,azıcık ılık su ekleyip sıvılaştırıyoruz.üzerine un ve azar azar su ile tuz ekleyip yoğurup bekletiyoruz.

        Eğer dondurucuda etimiz yoksa,aldığımız eti mutlaka bir gün önceden dondurucuya atıp,iyice donmasını sağlıyoruz.İyice donan etimizi,10 dk kadar oda sıcaklığında bekletip,keskin bir bıçak yardımıyla çok ince olacak şekilde dilimliyoruz.Etimiz bitene kadar bu işleme devam ediyoruz.

        Etleri dilimledikten sonra,yüksek ısıda ısıttığımız tavaya alıp,hiç bir ekleme yapmaksızın soteliyoruz.Etlerimizin rengi dönünce tavayı kısık ateşe alıp,yavaş yavaş pişmesini sağlıyor,pişmeye yakın tuzunu ilave ediyoruz.

        Pide hamurumuzdan portakal büyüklüğünde bezeler kopartıp,merdane yardımıyla  açıp,tırnak pidesi şekli veriyoruz.(Ben aceleyle,bu kısmı tırnaklıyoruz olarak algıladığımdan,pide biraz tırnak izi oldu.:) Şekil verdiğimiz pideyi tepsiye alıp,önceden ısıtılmış 180 derecede pişiriyoruz.

        Sos için tereyağı tavaya alıp,üzerine salçayı ilave ederek soteliyoruz.Rendelenmiş domates,tuz karabiber ve kekiği ilave edip soteliyoruz.Sos koyulaşınca kafi miktarda su ilave ederek sosu hazır hale getiriyoruz.

        Pideleri  küp şeklinde keserek servis tabağına alıyoruz,üzerine domatesli sosu ekleyip,etlerimizi yerleştiriyoruz.Yoğurdu,biber ve domatesleri de ekleyerek servis yapıyoruz..

    ترجمه از:                    Tercuman

    500 گرم  گوشت بره

    2 عدد فلفل سبز

    2 عدد گوجه فرنگی,جعفری

    ماست

    برای سس:

    1 قاشق سوپخوری رب فلفل

    1 عدد گوجه فرنگی متوسط

    2 قاشق سوپخوری کره

    1 پنس آویشن

    نمک ,پودر فلفل سیاه تازه

    آب گرم

    برای پیده:

    4 لیوان آرد

    1 پاکت خمیر مایه خشک(10 گرم)

    نمک,آب ولرم

    طرز تهیه:

    ابتدا در ظرفی خمیر مایه را ریخته و کمی آب ولرم اضافه میکنیم تا حل شود ( اگه خمير مايه فورى نيست ده دقيقه زمان بدين تا عمل بياد )روی خمیر مایه آرد ,نمک و کم کم آب را اضافه میکنیم و ورز داده کمی استراحت میدیم.

    اگر در فریزر گوشت نداریم ,گوشتی که خریدیم حتما یک روز قبل فریزر گذاشته و اجازه میدیم خوب یخ بزند .گوشتمون که کاملا یخ زده را در دمای اتاق 10 دقیقه نگه میداریم و با چاقوی تیز برش های خیلی نازکی میزنیم. بعد از برش زدن ,گوشت ها را در تابه ای که در حرارت بالا داغ شده بدون اینکه چیزی اضافه کنیم ریخته و تفت میدیم وقتی گوشت تغییر رنگ داد حرارت را کم میکنیم  تا آرام بپزد. کمی مانده به پخت کامل گوشت نمک را اضافه میکینم.

    از خمیر پیده به اندازه پرتقال برداشته با کمک وردنه باز میکنیم و با ناخن بهش شکل میدیم.پیده شکل داده را در سینی گذاشته و در فر 180 درجه از قبل گرم شده میزاریم تا بپزد.

    برای سس کره را در تابه ریخته رب را اضافه کرده و تفت میدیم گوجه فرنگی رنده شده ,نمک,فلفل سیاه و آویشن را اضافه کرده دوباره تفت میدیم وقتی سس غلیظ شد خیلی کم آب اضافه کرده سس را به حال آماده در میاریم.

    نان پیده پخته شده را برشهای مربع زده و در ظرف سرو میزاریم .و روی نان سس گوجه فرنگی را ریخته گوشتها را روی سس قرار میدیم.ماست, فلفل و گوجه ها را اضافه کرده سرو میکنیم.

    نكته: گوشت قرمز مورد استفاده نه خيلى چرب باشد و نه عارى از چربى.ميتونين از گوشت گوساله هم استفاده كنين 

    به جاى نان پيده از بربرى هم ميشه استفاده كرد.

    براى پخت نان حدود 20 دقيقه زمان كافى هست.

    اگر رب فلفل نداشتين رب معمولى و كمى فلفل استفاده كنين

    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • ۱۴:۴۲   ۱۳۹۴/۱۱/۱۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    اک مک ترکیه ای

    نان ترکیه ای

    مواد لازم:

    شیر 2 لیوان

    روغن مایع 1 استکان

    شکر 1 قاشق

    خمیر مایه 1 پاکت

    نمک 1 قاشق چای

    رویه:

    پیاز 1 عدد

    فلفل سبز 4-5 عدد

    گوجه فرنگی 1 عدد

    روغن مایع 1 استکان

    رب 1 قاشق

    زیره 1 قاشق چای

    فلفل سیاه نصف قاشق چای

    پاپریکا 1 قاشق چای

    نمک

    طرز تهیه :برای تهیه این نان لذیذ ابتدا در داخل شیر ولرم خمیر مایه, شکر,نمکع روغن مایع  می ریزیم منتتظز میمانیم تا خمیر مایه خوب حل شود سپس کم کم آرد ریخته خوب ورز میدهیم  خمیری بدست می آید که بدست نمی چسبد. در تابه روغن می ریزیم  سپس پیاز مکعبی خرد شده را ریخته سپس فلفل سبز خوب تفت میدهیم سپس گوجه فرنگی می ریزیم تا آبش را بکشد سپس رب را ریخته ادویخ جات را می ریزیم از خمیر نان تکه هایی برداشته  و با  دست باز کرده در سینی فر  قرار میدهیم روی نان ها مواد رار یخته رویش کنجد می ریزیم در فر 190 درجه  از قبل گرم شده قرار میدهیم... نوش جان 

    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • leftPublish
  • ۱۲:۰۱   ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    دستور غذاهای ترکیه ای 

    کوفته سیب زمینی آبکی

     

    کوفته سیب زمینی آبکی

    مواد لازم:

    2 عدد سیب زمینی

    نیم کیلو گوشت چرخ کرده

    1 عدد پیاز

    2 عدد گوجه فرنگی

    1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

    فلفل سیاه,زیره,نمک(برای کوفته)

    1 عدد فلفل سبز

    4 قاشق غذاخوری روغن مایع

    طرز تهیه:

    گوشت چرخ کرده,پیاز رنده شده,فلفل ,زیره,نمک را با هم خوب مخلوط کرده ورز دادم.سیب زمینی و گوجه فرنگی را برش های ورقه ای زدم .کوفته را گرد کرده در ظرف گذاشتم و لابه لای کوفته سیب زمینی و گوجه فرنگی گذاشتم.در ظرفی رب ,1 لیوان آب گرم و 4 قاشق غذاخوری روغن و نمک اضافه کرده روی کوفته ها ریختم. در فر 160 درجه گذاشتم

    نکته:میتونین قبل از ریختن سس در فر بزارین و بعد از سرخ شدن روی کوفته ها (تقریبا نیم ساعت بعد)سس را بریزین و دوباره نیم ساعت در فر بزراین .تقریبا یک ساعت زمان برای پخت کافیه

    میتونین روی ظرفتون فویل بکشین

    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای
  • ۱۲:۰۳   ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    کاسه سیب زمینی هویج

    کاسه سیب زمینی و هویج

    2 عدد سیب زمینی متوسط(پوست کنده شده و 4 قسمت شده)

    2 عدد هویچ (پوست کنده شده و تیکه تیکه شده)

    مقدار کمی جعفری

    4 عدد خیارشور

    1 قاشق غذاخوری کره

    نصف کاسه ماست چکیده

    1 عدد سیر ,ادویه جات و نمک

    در قابلمه ای سیب زمینی و هویج را با مقداری آب تا زمانی که نرم شود میجوشانیم.سپس با چنگال هر دو را له میکنیم.و داخلش 4-3 عدد خیارشور را مربع خرد کرده اضافه میکنیم.کمی جعفری,نمک,فلفل سیاه,پول بیبر قرمز(فلفل قرمز پرک شده) را با چنگال هم زده خوب مخلوط ميكنيم.با دست به اندازه تخم مرغ از مخلوط سیب زمینی برداشته گرد کرده و با کمک قاشق مانند حوض گود میکنیم و با ماست سیر دار پر كرده  و سس کره(کره و فلفل قرمز را داغ میکنن)حاضر کرده روی ماست میریزیم .نوش جان

    نكته: پول بيبر فلفل مخصوص هست كه عكس بسته بندى و خود فلفل در كانال هست ميتونين از ليست دستورت پيدا كنين.

    به جاى پول بيبر ميتونين فلفل معمولى استفاده كنين

    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • ۱۲:۵۳   ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    avatar
    metalik
    دو ستاره ⋆⋆|5084 |2953 پست
    من یکیشو درست کردم الهام جان الان تو فره
  • ۱۲:۵۹   ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست
    کدومو؟؟؟
  • ۱۳:۰۳   ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    avatar
    metalik
    دو ستاره ⋆⋆|5084 |2953 پست
    قرابیه نارگیلی الان منتظرم حاضر شه ببینم چطور شده
  • ۱۳:۰۷   ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست
    پس حتما عکسشو بزار ببینیم
  • ۱۳:۱۰   ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    avatar
    metalik
    دو ستاره ⋆⋆|5084 |2953 پست
    چیزایی کج و کوله ای که من درست کنم عکس گرفتن نداره
    حالا اگه قشنگ شده بود حتما عکس میذارم عزیزم
  • ۱۸:۵۴   ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    کوکو قرابیه

    بدون آرد و روغن از بيرون بسيار سبك وزن و سخت ولى از داخل نرم و پوك😉

    مواد لازم:

    3 عدد سفیده تخم مرغ

    1 قاشق سوپخوری پودر قند

    200 گرم پودر نارگیل

    170 گرم پودر فندق

    1 قاشق مرباخوری قهوه فوری گرانول(نسکافه کلاسیک)

    1 پاکت بکینگ پودر

    پودر قند برای روی قرابیه

    طرز تهیه:

    سفیده تخم مرغ را با چنگال به آرامی بزنید و بقیه مواد را اضافه کرده و خوب ورز بدین.از خمیر تیکه های کوچیک برداشته با دست گرد کنین و در پودر قند غلطانده  در سینی بچینین .در فر 170 درجه از قبل گرم شده 25-30 دقیقه بپزین.

    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • ۱۸:۵۵   ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    قرابیه نارگیلی

    از دوست خوب تركيه اى:

    bereketli_sofralar

    Hindistan cevizli Kurabiye;

    250gr Tereyağ

    1 su bardağı pudra şekeri

    1 paket kabartma tozu 

    1 paket vanılya

    5 su bardağına yakın un

    1 su bardağı hindistan cevizi

    2 adet yumurta ( birinin akı ayrılacak)

    Yapılışı;

    Bütün malzemeleri karıştırın.sonra içine 4 kaşık hindistan cevizi ekleyerek yoğurun.

    Hamurdan küçük bezeler koparıp elinizle yuvarladıktan sonra önce ayırdığınız yumurta akına sonra da kalan hindistan cevizine batırıp tepsiye aralıklı dizin.

    180 derece fırında hafif pembeleşinceye kadar pişiriniz.

    Afiyet olsun ☺️

    ترجمه از:                    Tercuman

    @mina_alzs

    قرابیه نارگیلی

    250 گرم کره

    1 لیوان پودر قند

    1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم)

    1 پاکت وانیل(10 گرم)

    تقریبا نزديك 5 لیوان آرد

    1 لیوان پودر نارگیل

    2 عدد تخم مرغ (سفیده یکی جدا میشه)

    طرز تهیه:

    تمام مواد را با هم مخلوط کنین آرد را تا حدی بریزین که زیاد سفت نشه . در آخر 4 قاشق پودر نارگیل اضافه کرد و ورز بدین . از خمیر تیکه های کوچیکی برداشته و با دست گرد میکنیم .سپس اول در سفیده تخم مرغ و بعد در پودر نارگیل میغلطانیم  و در سینی فر با فاصله میچینیم.در فر از قبل گرم شده 180 درجه تا زمانی که طلایی شود و كمى تغيير رنگ دهد میپزیم . نوش جان

    نکته: تقریبا 20 تا 30 دقیقه زمان 

    کافیه

    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • ۱۹:۱۰   ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    سوپ مرغ و سیب زمینی

    سوپ مرغ و سیب زمینی

    مواد لازم:

    1 عدد ران مرغ

    4 عدد سیب زمینی متوسط

    1 عدد پیاز

    1 عدد هویج

    1.5 قاشق غذاخوری آرد

    1 قاشق غذاخوری کره

    6 لیوان آب

    نمک,نعناع

    مواد لازم برای سس:

    1 قاشق غذاخوری کره

    پول بیبر(فلفل قرمز پرک شده)

    طرز تهیه:

    مرغ را با پیاز و کمی نمک و 2 لیوان آب میپزیم.در ظرفی دیگر کره و آرد را تفت بدین تا بوی خامی آرد گرفته شود(دقت کنین نسوزه)سبزیجات پوست کنده و مربع خرد شده را اضافه کرده کمی هم یزنین و 4 لیوان آب اضافه کرده بپزید.مرغ را در آورده ریش ریش کنین . مرغ و آب مرغ را به قابلمه سبزیجات اضافه کنین و نمک را ریخته و قوام سوپ را تنظیم کنین.در آخر در کره پول بیبر و نعناع را داغ کنین و به سوپ اضافه کنین .نوش جان

    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان