بورك
بورك يكى از غذاهاى خوشمزه كشور تركيه است كه در مدلها وطعمهاى مختلف تهيه ميشود . از اين غذا ميتوانيد در ميز اردور ، عصرانه، صبحانه ،شام وحتى غذاى اصلى استفاده كنيد . ويا به عنوان يك ميان وعده سالم ومغزى در كيف مدرسه دلبندانتان قرار دهيد .
مواد لازم:
خمير يوفكا آماده. يك بسته مثلثى
ماست. يك ليوان
روغن زيتون ١/٣ ليوان
نمك ١/٤ ق چ
گوشت چرخ كرده. ٢٥٠ گرم
پياز. ١ عدد
قارچ. ١٥٠ گرم
رب گوجه فرنگى. ١ ق غ
نمك وفلفل وادويه. به ميزان لازم
جعفرى خرد شده. نصف پيمانه
روغن كمى براى سرخ كردن مايه گوشتى
طرز تهيه :
پياز را خلالى خرد كرده با روغن كمى تفت ميدهيم گوشت چرخ كرده را اضافه كرده وتفت ميدهيم قارچ ورقه اى را اضافه ميكنيم سپس رب گوجه ونمك وفلفل وادويه دلخواه را هم اضافه ميكنيم ميتوانيد دو سه ق غ اب ليمو ترش هم اضافه كنيد. در انتها جعفرى خرد شده را اضافه كنيد وحرارت را خاموش كنيد واجازه دهيد كمى خنك شود .
🌺🌺🌺@ashpazima
روى ميز كار يك ورقه از خمير يوفكا قرار دهيد و روى ان با قلم مو مخلوط ماست وروغن زيتون را برس بزنيد ويك ورقه ديگر از خمير روى ان گذاشته ومجددا ماست وروغن بماليد سپس ورقه سوم را قرار دهيد وماست وروغن بماليد
از مايه گوشتى به اندازه يك قاشق برداريد و روى سه ورقه روى هم قرار گرفته در قاعده مثلث قرار دهيد دو گوشه خمير را به اندازه يك سانتيمتر روى مايه گوشتى بياوريد و لقمه را لوله كنيد
تمام خمير را به همين صورت رول كنيد و در انتها روى بوركها را زرده تخم مرغ بماليد وكمى كنجد يا سياه دانه بپاشيد .
بوركها را در سينى چرب شده فر قرار دهيد ودر فر ١٨٠ درجه بپزيد تا طلايى شود