استیک همراه بروکلی و قارچ : مواد لازم (برای 4 نفر):
- 400 گرم کلم بروکلی تازه
- سیب زمینی شیرین 400g
- 3 حبه سیر ریز شده
- روغن زیتون
- نمک
- فلفل سیاه تازه
- 500 گرم استیک (گوشت گاو)
- 300 قارچ گرم
- 250 خامه کم چرب
طرز تهیه :
- دمای فر را 450 قرار دهید
- کلم بروکلی و سیب زمینی را خوب بشورید
- گل کلم بروکلی را از ساقه جدا کنید
- سیب زمینی ها را به صورت مکعبی برش بزنید
- کلم بروکلی و سیب زمینی را در یک ظرف در روغن زیتون بخوابانید
- روغن را به همه جای این دو برسانید
- سپس کلم و سیب زمینی را در یک فویل قرار دهید
- قبل از بستن فویل سیر خرد شده و نمک و فلفل را اضافه کنید
- به مدت 12 الی 15 دقیقه بپزید و یا زمانی که رنگ عوض کردند بردارید
- تابه را داغ کنید ، کمی روغن زیتون ، یا روغن نارگیل بزنید
- قارچ را سرخ کنید
- اکنون استیک را بزارید و درب آن را برای چند دقیقه بگذارید
- دقایق آخر کمی خامه کم چرب روی استیک بریزید
- بعد از سرخ شدن استیک و قارچ را برداشته و داخل ظرف بریزید