خانه
121K

طرز تهیه نان های محلی - دستور پخت کلوچه ها

  • ۰۰:۵۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    طرز تهیه نان های محلی - دستور پخت کلوچه ها

    نان شيرمال

     

     

     

    مواد لازم:

      روغن مايع: 70 ميلي‌ليتر

      شير ولرم: 150 ميلي‌ليتر

      زنجبيل: يك قاشق چاي‌خوري

      وانيل: يك‌چهارم قاشق چاي‌خوري

      نمك: يك‌هشتم قاشق چاي‌خوري

      آب ولرم: 50 ميلي‌ليتر

      خميرمايه: يك‌ونيم قاشق سوپ‌خوري

      آرد: حدود 500 تا 550 گرم

      تخم‌مرغ: 2عدد/ شكر: 100گرم

    مواد لازم برای رومال :

    زرده تخم‌‌مرغ: يك عدد/ شكر: يك قاشق غذاخوري

    شير: يك قاشق چاي‌خوري

    محلول زعفران: اندكي

    كنجد: به ميزان لازم براي پاشيدن روي نان

     

    روش تهيه:

     

    1 - يك قاشق شكر را با آب‌ولرم مخلوط كرده، سپس خميرمايه را به آن اضافه كنيد. رويش را بپوشانيد و حدود 10دقيقه درجاي نسبتا گرم قرار دهيد تا عمل بيايد و پف كند. 

     

    2 - شير، شكر، روغن مايع و 2عدد تخم‌مرغ را با همزن بزنيد و بعد زنجبيل، وانيل و نمك را اضافه كنيد. 

     

    3 - آرد را كم‌كم به مواد اضافه كنيد و همزمان با آرد، خميرمايه عمل آمده را بيفزاييد. خوب مخلوط كنيد تا خميري به دست آيد كه به دست نچسبد. خمير را ورز دهيد يا آن را 100بار بكوبيد. آن را درون ظرفي گذاشته رويش را بپوشانيد و حدود يك ساعت استراحت دهيد تا حجمش دوبرابر شود. 

     

    4 - خمير را دوباره ورز دهيد تا هواي داخلش خارج شود. خمير را به اندازه‌هاي دلخواه تقسيم كرده و درون سيني‌اي كه با روغن جامد چرب كرده‌ايد بگذاريد و با دست پهنش كنيد يا با غلتك اين كار را انجام دهيد. توجه داشته باشيد كه خمير نبايد خيلي نازك شود. 

     

    5 - دوباره روي چانه‌هاي خمير را بپوشانيد و اجازه دهيد حدود 20 تا 30 دقيقه ديگر استراحت كند. 

     

    6 - بعد از استراحت دوم رومال را روي خمير بماليد، رويش طرح و شكل دلخواه‌تان را بدهيد و بعد آن را در فر از پيش گرم شده با دماي 200درجه سانتي‌گراد به مدت 30 تا 35 دقيقه قرار دهيد. 

    براي تهيه رومال همه مواد ذكر شده را با هم مخلوط كنيد. 

     

    نکته: 

     

    1-اگر در سيني جداگانه‌اي در فر مقداري آب بريزيد و بعد نان را بپزيد كيفيت آن بهتر مي‌شود، اين عمل رطوبت فر را تامين مي‌كند. 

     

    2- براي تهيه اين نان مي‌توانيد از آرد نان‌هاي حجيم استفاده كنيد. 

     

    3- وقتي نان از فر بيرون آمد، مقداري شكر را كارامل و با اندكي كره مخلوط كنيد و با برس روي نان بماليد.

     

    طرز تهیه نان های محلی - دستور پخت کلوچه ها
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان