طرز تهیه نان های محلی - دستور پخت کلوچه ها
نان فتیر محلی(استان مازندران)
مواد لازم:
آرد : ١ کیلو
مایه خمیر : ١ ق چ
شکر : ١ ق چ
نمک : ٢/١ ق چ
زنجبیل : ١ ق چ
بکینگ پودر : ١ ق چ
روغن جامد حیوانی : ٣ قاشق غذاخوری
آب ولرم : به میزان لازم
زده تخم مرغ : ١ عدد
کنجد : به میزن لازم
ابتدا آرد رو الک میکنیم و وسد آرد رو خالی میکنیم مایع خمیر رو که در نصف استکان آب
ولرم به مدت ۵ دقیقه خیس کردیم رو اضافه میکنم بعد نمک و روغن رو اضافه میکنیم و
مخلوط مکنیم و بعد شکر رو با آب ولرم حدود ٢ لیوران آب حل میکنیم و کم کمک به آرد
اضافه میکنیم خمیر باید طوری باشه که به دست نچسبه اگه آب زیاد ریختید انقدر آرد
اضافه کنید و ورز بدید تا به دست نچسبه بعد روش رو یه پارچه نمدار میزاریم و یک
ساعت به خمیر استراحت میدیم بعد فر روشن میکنیم تا گرم بشه در حرارت ١٧٠
بعد سینی مخصوص شیرینی رو چرب میکنیم و روش آرد میپاشیم و از خمیر به اندازه
کف دست برمیداریم و کمی صاف میکنیم و در سینی میچینیم و با قلم مو روی خمیر ها
رو زرده تخم مرغ میمالیم و کنجد میپاشیم
بعد ازین کار سینی رو داخل فر گذاشته و بعد از یک ساعت و نیم آماده میشه