خانه
121K

طرز تهیه نان های محلی - دستور پخت کلوچه ها

  • ۰۱:۰۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    فطیر دامغانی ؛ نان محلی

    مواد اولیه

    خمیر نان بربری                                            یک چانه

    زردچوبه                                                       یک قاشق غذاخوری

    نمک و فلفل سیاه و روغن مایع                    به میزان لازم

    سیب‌زمینی آب‌پز و رنده شده                      نصف چانه خمیر

    کنجد بو داده و پیاز داغ                                  از هر کدام یک پیمانه

    زعفران آب‌شده                                           یک قاشق غذاخوری

    زرده تخم‌مرغ                                               دو عدد

     

    طرز تهیه                                                       

    * ابتدا سیب‌زمینی‌ها را در روغن مایع با پیازداغ تفت داده سپس نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و کنجد را اضافه کرده و مجدداً تفت می‌دهیم.

    * روی سطح میز کار را آرد پاشیده و یک گلوله ( به اندازه پرتقال درشت) از خمیر نان بربری و یک گلوله ( به اندازه نارنگی) از خمیر سیب‌زمینی در کنار هم جداگانه مانند نان باگت رول می‌کنیم و در هم می‌تابانیم و از طول آن‌ها را در هم فشرده می‌کنیم و با وردنه به صورت گرد به قطر حدود یک سانتی‌متر پهن می‌کنیم.

    * زرده‌ی تخم‌مرغ و زعفران آب‌شده را مخلوط کرده روی خمیرها می‌مالیم.

    * سپس سینی فر را چرب کرده و خمیرها را در سینی می‌چینیم و به مدت 20 الی 30 دقیقه در فر با حرارت 150 درجه سانتی‌گراد می‌گذاریم.

    * در هنگام پخت نان یک کاسه آب در فر می‌گذاریم تا نان خشک نشده و رطوبت آن حفظ شود.

     

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان