طرز تهیه نان های محلی - دستور پخت کلوچه ها
شیرینی نان چای قزوین
مواد لازم : آرد نیم کیلو ، روغن 250 گرم ، پودر قند 125 گرم ، زرده تخم مرغ 2-3 عدد ، پودر هل 1قاشق چایخوری ، رنده پوست پرتقال در صورت تمایل نصف قاشق چایخوری ، ماست پر چرب 2-3 قاشق غذا خوری ، پکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
مواد رومال : زرده تخم مرغ 1 عدد ، خامه 1 قاشق چایخوری ، زعفران نصف قاشق چایخوری ،کنجد به مقدار لازم
روغن و پودر قند را در ظرف ریخته و خوب با هم زن هم می زنیم تا یکدست و کرم رنگ شود ( می توان کمی از روغن را با کره نیز جایگزین کرد )
هل و زرده های تخم مرغ و رنده پوست پرتقال را افزوده و خوب هم می زنیم و ماست و بکینگ پودر را هم روی مواد ریخته و آرد را کم کم اضافه کرده و با دست مخلوط می کنیم و کمی ورز می دهیم ( خیلی ورز ندهید که خمیر به روغن بیفته و سفت بشه )
خمیر را به سه گلوله تقسیم می کنیم و با نایلون روی آن را می پوشانیم و نیم ساعت به خمیر استراحت می دهیم .
به سراغ درست کردن مایه رومال می رویم زرده + خامه و زعفران را خوب هم می زنیم تا یکدست شود .
خمیر را به قطر 1 سانت باز کرده و قالب می زنیم ودر سینی فر چیده وبا برس رومال می کشیم و کنجد می پاشیم و در فر 170 درجه که 15 دقیقه قبل روشن کرده ایم قرار می دهیم حدود 20 دقیقه تا نیم ساعت طول میکشه که پخته بشه برای خوش رنگ تر شدن شیرینی گریل را روشن کنید .
با این مقدار حدود 40عدد شیرینی در سایز های که مشاهده می کنید به دست اومد
من ورژن اصل قزوینی اش رو نخوردم ولی این شیرینی با این رسپی خیلی خوشمزه است .