خانه
121K

طرز تهیه نان های محلی - دستور پخت کلوچه ها

  • ۰۱:۱۷   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    کلوچه_شوشتری

    مواد لازم برای خمیر 

    آرد سنگک 500 گرم

    زیره سیاه یک قاشق سوپخوری

    روغن جامد 300 گرم یا کره 350 گرم

    مواد لازم برای داخل کلوچه

    خرمای هسته گرفته 250 گرم

    پودر زنجبیل یک قاشق مرباخوری

    آب یک قاشق سوپخوری

    روغن یا کره 2 قاشق سوپخوری

    گردوی ریز خرد شده 100 گرم

    مواد لازم برای رومال کردن

    زرده تخم مرغ 2 عدد

    شیر 2 قاشق سوپخوری

    تخم خرفه 2 قاشق سوپخوری

    آرد و زیره و روغن را با هم مخلوط و رویش را بپوشانید و یک شب در دمای محیط استراحت دهید. بعد از استراحت یک دوم پیمانه آب اضافه کنید و خمیر را ورز دهقد تا سفت و یک دست شود سپس روی آن را بپوشانید و یک ساعت استراحت دهیدتا ور بیاید. از خمیر گلوله هایی به اندازه یک گردو برداشته و در دست گرد کنید و به کمک انگشت یک حفره داخل آن ایجاد و از مواد میانی داخل آن قرار دهید و خمیر را کامل ببندید و در سینی فر چرب شده قرار دهید و روی آن را مهر بزنید یا اینکه با گوش کوب معمولی روی آن را صاف کنید. و به کمک چنگال روی آن سوراخهایی ایجاد کنید. روی کلوچه هد مخلوط زرده و شیر و تخم خرفه بپاشید و در فر از پیش گرم شده با حرارت 180 درجه به مدت 20 الی 25 دقیقه قرار دهید تا بپزد.

    طرز تهیه مواد میانی

    روغن را در تابه ریخته و خرما و پودر زنجبیل و گردو و آب را اضافه و تفت دهید تا خرما ها نرم شود خرماها را با قاشق چوبی کمی له کنید تا حالت خمیری پیدا کند.

    نکته

    اگر از کره استفاده کردید در زمان استراحت خمیر آن را در یخچال قرار دهید.

    طرز تهیه نان های محلی - دستور پخت کلوچه ها
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان