خانه
3.46K

طرز پخت سمنو هفت سین | بیسکویت های کوچک سمنو

  • ۰۱:۰۲   ۱۳۹۴/۱۲/۴
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    ‎سمنوی بیسکویتی

    مواد لازم برای بیسكویت‌های كوچك سمنو

    ‎پودر بیسكویت وانیلی: ۳۰۰ گرم كره نرم شده: ۱۰۰ گرم پودر بادام: ۱۰۰ گرم شیرعسلی: دو قاشق غذاخوری مواد لازم جهت ژله: سمنو: ۴۰۰ گرم پودر ژلاتین: دو قاشق غذاخوری سرصاف آب: ۱۲۵ میلی‌لیتر معادل نصف لیوان

    ‎روش تهیه:

    ‎۱٫ ابتدا قالب موردنظر را كه بهتر است جنس آن سیلیكونی باشد انتخاب كرده و با اسپری روغن چرب می‌كنید.

    ‎۲٫ ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و روی بخار آب جوش قرار می‌دهیم تا كاملا ذوب و یكدست شود، سپس آن را با سمنو مخلوط كرده و ژله حاصل را داخل قالب‌های موردنظر تقسیم كرده و داخل یخچال می‌گذاریم تا خودش را بگیرد. پودر بیسكویت، پودر بادام، كره و شیرعسلی را داخل كاسه‌ای گود با هم كاملا مخلوط كرده و چنگ می‌زنیم تا خمیر یكدستی حاصل شود.

    ‎۳٫ اگر خمیر شل بود كمی پودر بیسكویت و اگر خمیر سفت بود كمی كره به آن اضافه می‌كنیم. خمیر را كف یك سینی پهن می‌کنیم، بهتر است كف آن را سلفون كشیده باشیم سپس به مدت دو ساعت داخل یخچال می‌گذاریم.

    ‎۴٫ بیسكویت آماده شده را از یخچال خارج می‌كنیم متناسب با اندازه كف قالب ژله بیسكویت را برش داده یا كاتر می‌زنیم، داخل سینی می‌چینیم و ژله سمنو را روی آن برمی‌گردانیم. به نظرم این ایده‌ای مناسب برای سرو سمنو در روزهـاى سال نواست.

    طرز پخت سمنو هفت سین | بیسکویت های کوچک سمنو

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان