خانه
122K

غذاهایی که سریع آماده میشن

  • ۱۵:۳۸   ۱۳۹۸/۷/۲۴
    avatar
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    روغن مایع : 100 گرم

            روغن زیتون : 2 قاشق سوپ خوری

             آبلیمو : 3 قاشق سوپ خوری

            نمک : به میزان لازم

            زرد چوبه : به میزان لازم

            پودر سیر : به میزان لازم

        طرز تهیه بال سوخاری :

     

         برای درست کردن بال سوخاری ابتدا بال های مرغ را شسته با چاقو چند برش داخل آن زده کنار می گذاریم.

        سپس پیاز را خرد کرده درون ظرفی می ریزیم .

        آبلیمو، مقداری از زعفران، روغن زیتون، نمک و فلفل را درون آن ریخته و بال مرغ را داخل پیاز می ریزیم به مدت 4 ساعت در همین حالت قرار می دهیم تا بال مرغ ما خوش طعم شود.

        در مرحله بعدی دستور پخت بال سوخاری، تخم مرغ ها را درون ظرفی شکسته و با مقداری زعفران حل شده مخلوط می کنیم و هم می زنیم.

        به آرد سوخاری نمک، فلفل، زردچوبه و پودر سیر اضافه می کنیم.

        بال های مرغ را از داخل پیاز بیرون می آوریم و درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی آن گرفته شود. سپس آن ها را در مخلوط تخم مرغ زده و در آرد سوخاری می غلطانیم،

        تابه را در روی حرارت قرار می دهیم و درون آن روغن می ریزیم تا داغ شود سپس شعله را کم می کنیم بال مرغ های آماده شده را درون روغن قرار می دهیم و  وقتی یک طرفش سرخ شد طرف دیگرش را بر می گردانیم و می گذاریم تا طلایی شوند

        بال های سوخاری شده را درون ظرف می چینیم و با لیمو ترش، جعفری، سیب زمینی و کنجد تزیین می کنیم. .

     

    غذاهایی که سریع آماده میشن
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان