خانه
46.7K

غذای های گیلان

  • ۰۰:۳۲   ۱۳۹۳/۶/۱۸
    avatar
    کاربر فعال|871 |344 پست
    باقالا قاتق یا ( باقلی خورشت )



    با دو نوع باقلی ، خورشت باقلی درست می کنن . یکی پاچ باقلی رشت و یکی هم باقلی مازندرانیه . ولی روش پختشون یکیه .



    مواد لازم : پاچ باقلی سبز 200 تا 300 گرم . سیر 4 تا 5 حبه ، تخم مرغ یک تا 2 عدد ، شوید یک قاشق غذاخوری ، زردچوبه یک قاشق مرباخوری ، نمک نصف قاشق چایخوری ( زیاد نمک نزنید چون باقالی نمک رو زود به خودش میکشه و غذا شور میشه ) ، کره ، روغن



    طرز تهیه :

    باقلی ، سیرریز رنده شده ، شوید ، زردچوبه ، نمک ، کره و روغن رو یکجا داخل قابلمه می ریزیم و روی شعله ی متوسط گاز قرار می دیم تا یه تفت کوچیک بخوره و رنگش تغییر کنه . بعد آب رو به اندازه ایی که روی باقلی رو بگیره ( یه بند انگشت هم اضافه تر ) می ریزیم . در قابلمه رو نیمه می زاریم ( اگه درب رو کامل بزارین کف میکنه و بالا می آد و گازتونو کثیف میکنه ) تا باقلی بپزه . وقتی باقلی پخته شد بهش تخم مرغ رو اضافه می کنیم . اینجا درب قابلمه رو کامل می بندیم و زیر حرارت رو کم می کنیم تا تخم مرغ ببنده . وقتی تخم مرغ هم ، بسته و سفت شد خورش آمادست .  نوش جان
    غذای های گیلان
    غذای های گیلان
    غذای های گیلان
    غذای های گیلان
    غذای های گیلان
    غذای های گیلان
    غذای های گیلان
    غذای های گیلان
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان