ورقه با املت بادمجون مواد لازم : بادمجان 4 تا 5 عدد / تخم مرغ 2 تا 3 عدد / نمک و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا بادمجونا رو پوست می گیریم و بصورت حلقه ای می بریم . روش نمک می پاشیم و به مدت نیم تا یک ساعت کنار می زاریم . تا ( به اصطلاح عرق کنه و تلخیش بره - توضیح کاملترش تو دستور میرزا قاسمی هست ) .
بعد این مدت بادمجونامونو سرخ می کنیم وکمی بهش زرچوبه می زنیم تا موقع سرخ شدن خوش رنگتر بشن . در انتها تخم مرغ هارو که توی یه کاسه جداگانه شکوندیم رو همراه با نمک و زردچوبه با چنگال می زنیم و روی بادمجونا می دیم . یه طرفش که بست ، برمی گردونیم تا طرف دیگش هم بشه .
می تونم به جرأت بگم که طعمش فوق العاده است . همراه با نون یا برنج سرو میشه و بسیار لذیذه . امیدوارم که شما هم درستش کنید و ازش لذت ببرید . نوش جان