خانه
45.9K

غذای های گیلان

  • ۱۴:۵۲   ۱۳۹۳/۷/۲
    avatar
    کاربر فعال|871 |344 پست
    میرزا قاسمی با کدوخورشتی



    مواد لازم : کدو خورشتی 3 عدد درشت / سیر 4 تا 5 حبه ( برای کدوخورشتی )  و 3 تا 4 حبه برای تخم مرغ / تخم مرغ 2 تا 3 عدد /

    نمک و زردچوبه به مقدار لازم / روغن بقدر کافی



    طرز تهیه : کدو ها رو پوست گرفته و بعد از خرد کردن با یک لیوان آب می پزیم . وقتی کدوها خوب پخت می تونید با گوشتکوب دستی یا برقی حسابی له اش کنید . بعد پوره ی کدو رو داخل ماهیتابه می ریزیم و با حرارت متوسط می زاریم تا حسابی آب کدو گرفته بشه و بعد از اون سیر سرخ شده رو همراه با روغن و نمک و زردچوبه بهش اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم می زاریم یه تفتی بخوره .

    تخم مرغ ها رو جداگانه با سیر ونمک و زردچوبه سرخ می کنیم و وقتی تخم مرغ ها بسته شدن حسلبی ریزریزش می کنیم و به کدوخورشتیمون اضافه می کنیم . یه چند دقیقه که تخم مرغ با کدو تفت خورد ، دیگه غذامون آمادست . نوش جان



    غذای های گیلان
    غذای های گیلان
    غذای های گیلان
    غذای های گیلان
    غذای های گیلان
    غذای های گیلان
    غذای های گیلان
    غذای های گیلان
    غذای های گیلان
    غذای های گیلان
    غذای های گیلان
    غذای های گیلان
    غذای های گیلان
    غذای های گیلان
    غذای های گیلان
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان