میرزا قاسمی
مواد لازم :
بادمجون 7 تا درشت یا 10 تا متوسط ، گوجه فرنگی 10 تا درشت ( چون آبدارتره ) ، تخم مرغ 2 تا 3 عدد ، نمک نصف قاشق چایخوری ، سیر 10 حبه تقریبا متوسط( 6 تاش برای بادمجونا 4 تاش برای تخم مرغ ) ، زردچوبه کمی
طرز تهیه :
ابتذا بادمجونا رو کبابی میکنیم . می تونیم به دو روش اینکار انجام بدیم . یکی اینکه بادمجونا رو با شعله پخش کن و روی اجاق گاز با شعله ی کم می زاریم ( روی بادمجونا رو با نوک چاقو چندتا شکاف می ندازیم ) ، روش دوم اینه که بادمجونا رو توی فر کبابی می کنیم . گریل بالا رو روشن کنید با شعله ی کم و هرازگاهی بادمجونا رو بچرخونید تا تمام اطرافش یکنواخت کبابی بشه . من خودم از روش اول استفاده می کنم . عاشق بوشم که می پیچه تو خونه . بعد از اینکه بادمجونا رو کبابی کردین بزارین تا خنک بشه تا به راحتی پوستشو بگیرید البته سعی کنید پوستشو کامل بگیرید چون در غیراینصورت خودشو تو غذا نشون می ده .
نکته : برای کباب کردن بادمجون حتما از حرارت کم استفاده کنید ، اینطوری بادمجونا داخل پوستش خوب خوب نرم میشه .
بعد بادمجونا رو با گوشتکوب کاملابکوبید تا حسابی له بشه ( حتما با گوشتکوب دستی باید انجامش بدین وگرنه گوشتکوب برقی بافت بادمجونا رو از بین می بره )
گوجه فرنگی هارو ازوسط دو نیم کنید و سپس با دنده ی ریز رنده کرده ( اینطوری پوست گوجه داخل غذا نمیشه ) و کنار می زاریم .
سیرها رو روش کمی نمک می پاشیم و با گوشتکوب له می کنیم . سپس سیر رو همراه با کمی نمک و زردچوبه و روغن داخل تابه می ریزیم تا عطر سیر بلند بشه بعد سریع بادمجونا رو اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا سیر بخورد بادمجونا بره . بعد گوجه فرنگی رنده شده رو اضافه می کنیم ، کمی هم بزنید و اجازه بدین آب گوجه فرنگی جمع بشه ( با حرارت کم ) . تو این فاصله 4 حبه سیری رو که کنار گداشته بودیم با کمی نمک می کوبیم ( نمک به بهتر کوبیده شدن سیر کمک میکنه ) و سپس سیررو به همراه روغن و کمی زردچوبه داخل تابه جداگانه ای می ریزیم و یه تفت کوچیک می دیم بازم با حرارت کم ( چونکه سیر خیلی زود می سوزه و غذا رو تلخ میکنه ) و سپس تخم مرغ هارو بهش اضافه می کنیم و کاملا هم می زنیم تا به شکل خرده تخم مرغ بشه و وقتیکه آب گوجه فرنگی تبخیر شد و میرزا قاسمی غلیظ شد ، تخم مرغ ها رو همرا با کمی نمک بهش اضافه می کنیم و خیلی خوب هم می زنیم تا تخم مرغ ها حسابی بخورد مواد بره یه 5 تا 10 دقیقه بزارین با شعله ی خیلی کم بمونه و گاه به گاه همی بزنید . دیگه غذامون آمادست .
نکته : اگه طعم سیر رو زیاد تو غذا دوست ندارین ، می تونید توی مرحله ی آخر وقتی که آب گوجه جمع شد ، همن موقع تخم مرغ ها رو دونه دونه بهش اضافه کنید ، وقتی سفیده های تخم مرغ کمی خودش رو بست شروع کنید به هم زدن تا تخم مرغ ها به خورد موادمون برن .
امیدوارم شما هم درستش کنید و در کنار خانواده ازش لذت ببرید . نوش جان
عکس از نت