خانه
× برای دیدن جدیدترین مطالب این تاپیک اینجا کلیک کنید و برای دیدن صفحه ابتدایی، این پنجره را ببندید.
برای دیدن صفحات دیگر، بر روی شماره صفحه در شمارنده بالا کلیک کنید.
مشاهده جدیدترین مطالب این تاپیک
15.6K

غـــــــــــذاهــــــــــــای خــــــــــــوشــــــــــــمزه

  • ۲۳:۲۵   ۱۳۹۳/۴/۲
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13810 |7289 پست

    لوبیا چشم بلبلی پلو به روشهای مختلفی مطابق با ذائقه افراد تهیه میشه! روشی که در ادامه مطلب میخونید، لوبیا پلو در آشپزخانه ماست و به هیچ شهر و قومیتی بر نمیگرده، شما هم اگر روشهای دیگری برای پخت این غذای خوشمزه دارید، برامون بفرستید تا با نام خودتون روی پرتال  قرار بدیم و اگر دوست داشتید این روش رو هم امتحان کنید!


     


     


     








    مواد لازم: ( برای 3 - 4 نفر )



    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>لوبیا چشم بلبلی ریز/ نصف پیمانه
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>برنج / 3 پیمانه
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>گوشت / 300 گرم
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>رب / یک قاشق غذاخوری
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>پیاز داغ یا پودر پیاز / مقداری
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>روغن / به میزان لازم
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>نمک و فلفل / به میزان لازم
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>ادویه پلو / به میزان لازم ( زیره - دارچین - پودر گل محمدی )
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>پرتقال / یک عدد *
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>زعفران / به میزان لازم

     


    طرز تهیه:

    برنج و لوبیا را شسته و  2 تا 3 ساعت در آب ولرم خیس کنید.( آب لوبیا را یک تا دو بار عوض کنید )


    من از لوبیای ریز برای این پلو استفاده میکنم، اگر در دسترس نبود، میتونید از لوبیا چشم بلبلی معمولی استفاده کنید.


    "تصویر لوبیا چشم بلبلی معمولی و چشم بلبلی ریز"





    گوشت را به صورت خیلی ریز خرد کنید.


    پیاز را ریز خرد یا رنده کرده و کمی تفت دهید تا شفاف شود، نیازی به تغییر رنگ پیاز نیست!


    گوشت را اضافه کنید و آن را نیز کمی تفت دهید، در حدی که فقط تغییر رنگ دهد و نیازی به سرخ شدن نیست!


    یک قاشق رب به گوشت اضافه کرده و سپس لوبیای خیس خورده را بیافزایید و بلافاصله دو لیوان آب درون قابلمه بریزید و درب ظرف را بگذارید تا گوشت و لوبیا خوب بپزد، مراقب باشید لوبیاها له نشود! ( لوبیا چشم بلبلی زودتر از بقیه لوبیاها میپزد )


    در انتها نمک، فلفل سیاه، زعفران دم شده و کمی رنده پوست پرتقال داخل گوشت بریزید. ( توجه کنید پوست پرتقال زیاد، طعم غذا را عوض کرده و ممکن است خوشایند نباشد!  رنده را روی قابلمه بگیرد و فقط یک تا دو بار پرتقال را روی رنده بکشید! "خیلی کم!!! " )






    برنج را مطابق همیشه آبکش کرده و دم بگذارید.



    در هنگام سرو، پلو و مایه گوشتی را به صورت لایه لایه داخل دیس بکشید، هر بار بعد از لایه برنج روی آن ادویه پلو بپاشید و در آخر هم به سلیقه خود تزئین کنید.


    نوش جان






    من برای ادویه این پلو از دارچین، زیره سیاه و پودر گل محمدی به نسبتی که در تصویر زیر می بینید، استفاده میکنم. اضافه کردن ادویه سلیقه ای است، ولی با این ادویه ها طعم بهتری خواهید داشت!







    نکته: در صورت تمایل میتونید از گوشت قلقلی هم استفاده کنید، برای اینکار همان 300 گرم گوشت چرخ شده را با یک عدد پیاز متوسط رنده شده و کمی نمک و ادویه خوب مخلوط کرده و به صورت قلقلی های خیلی ریز( کوچکتر از کله گنجشکی ) داخل دست شکل داده و کمی با روغن تفت دهید )






  • leftPublish
  • ۲۳:۲۸   ۱۳۹۳/۴/۲
    avatar
    آزِِِِیـــــــــــنـاااا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13810 |7289 پست
    دوستان شماها هم لطفا غذاهای خوشمزتون که دوست دارید ویا درستش کردید رو بذاریدش اینجا تا من وبقیه دوستان با طرز تهیش آشنا بشیم در ضمن میتونید از سایت دیگه ای هم کپی کنید...
  • ۲۳:۳۱   ۱۳۹۳/۴/۲
    avatar
    آزِِِِیـــــــــــنـاااا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13810 |7289 پست



    این آش در اردبیل به اسم آش رشته معروفه و تو مراسم و سفره های نذری پخته میشه. بعضی از هموطنانمون بهش آش میوه هم میگن. آش خیلی خوشمزه و مقوی ای هست. کسانی که آش دوغ اردبیل رو خوردن و می پسندن اینم امتحان کنن که ارزشش رو داره.




    مواد لازم:



    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>حبوبات پخته شامل ( نخود، عدس، لوبیا قرمز و لوبیا سفید) / از هر کدام یک پیمانه
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>برگه زردآلو (قیصی) / 8-10 عدد
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>آلو بخارا / 5-8 عدد
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>گوجه سبز تازه یا فریز شده / 5-8 عدد (در صورت دلخواه)
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>آلبالو خشک یا تازه یا فریز شده / سه چهارم پیمانه
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>ذغال اخته / یک چهارم پیمانه (در صورت دلخواه)
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>رشته آش / حدود یک بسته
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>نمک و زردچوبه / به مقدار لازم
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>روغن و رب / به مقدار لازم
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>نعناع داغ و پیاز داغ / برای تزیین



    طرزتهیه:


    1- آب را می جوشانیم ( از آب قلم یا آب گوشت هم می توان استفاده کرد )


    2- میوه های خشک را که قبلا خوب شسته ایم اضافه می کنیم ( دقت شود در این مرحله فقط میوه های خشک را می ریزیم )


    3- بعد از اینکه میوه های خشک پخت، حبوبات پخته را اضافه می کنیم.


    4- به محض اینکه چند جوش زد، رشته را می ریزیم و روغن، نمک و زردچوبه را اضافه می کنیم.


    5- رب را هم می افزاییم.


    6- حدود 15 دقیقه بعد که آش جا افتاد، در ظرف سرو می ریزیم و با پیاز داغ، نعناع داغ، خلال بادام، گردوی خرد شده و ... تزیین میکنیم.




    نکته ها:


    1-اگر از میوه تازه یا فریز شده استفاده کردیم، همزمان با ریختن رشته میریزیم تا زیاد پخته و له نشوند.


    2-مقدار رشته مثل آش رشته تهران است. پس اگه تجربه پختن آش رشته رو دارید میتونید بصورت چشمی تنظیم کنید.


    3-رشته رو زیاد خرد نکنین چون آش خمیر میشه. از وسط به دو قسمت کنید کافیه.


    4- اگر خواستین آشتون ترش باشه میتونید یه کم آبغوره بریزید داخلش.


    5- اگه همه میوه ها رو نداشتید میتونید بعضی هاش رو حذف کنید ( هر چند به خوشمزگی وقتی نمیشه که همه رو ریخته باشیم )


    6- برای دفعه اول و امتحان کردن میتونید مقدارش رو نصف کنید.


    6- سعی کردم همه نکات رو بنویسم تا جای سوالی نمونه. آش خوشمزه و آسونی هست.  مخصوصا برای کسانی که تجربه آش رشته پزون دارند.


    امیدوارم بپزید و از خوردنش لذت ببرید.


     نوش جان 








  • ۲۳:۳۴   ۱۳۹۳/۴/۲
    avatar
    آزِِِِیـــــــــــنـاااا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13810 |7289 پست

    http://mamisite.com/cooking/international-recipes/1150-frikadellen?hitcount=0" method="post" style="margin: 0px; padding: 0px; border: 0px none">
     http://mamisite.com/templates/ja_nex/images/bg-menu.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/templates/ja_nex/images/bg-menu.gif") repeat-x scroll 100% 100% #fefefe' />

    این کتلت(frikadellen) یکی از غذاهای محبوب آلمانی است و بسیار بین خودشان طرفدار دارد. معمولا با نان باگت و سیب زمینی سرو میشود.


     


     


     


     


    مواد لازم:



    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>گوشت چرخ کرده / 500 گرم
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>باگت / حدود 10 سانت ( منظور از طول یه باگت هست، حتما باگت باید بیات باشه، مثلا روز قبل خریده شده باشه )
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>خردل / 1 قاشق چایخوری
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>نمک و فلفل / به میزان لازم
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>تخم مرغ / 1 عدد
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>پیاز / 1 عدد بزرگ ( ریز خرد شده )
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>پودر پاپریکا / 1 قاشق چایخوری
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>سیر / 1 حبه ( در صورت تمایل )

     


    طرز تهیه:


    ابتدا باگت را با 1 لیوان آب، حدود نیم ساعت خیس کنید. ( اینقدر باید آب بریزید که روی باگتها رو بگیره )


    بعد با دست فشار دهید تا آب اضافی نان خارج شود، اما نه آنقدر که خیلی سفت و خشک شود.


    پیاز و سیر را با 1 قاشق غذاخوری کره تفت دهید تا کمی نرم شود. ( میتونید خام هم بریزید )


    باقی مواد را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.


    تابه ای را گرم کنید و کمی روغن بریزد.


    به اندازه یک نارنگی کوچک از مواد بردارید، داخل دست گرد کنید و در تابه با حرارت متوسط سرخ کنید.





     


    حرارت زیاد نباشد. نباید بسوزد. به روغن زیاد هم برای سرخ کردن کتلت ها نیاز ندارید.


    میتوانید داخل مایه کتلت از جعغری ساطوری شده هم استفاده کنید.


     




  • ۲۳:۳۶   ۱۳۹۳/۴/۲
    avatar
    آزِِِِیـــــــــــنـاااا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13810 |7289 پست

     املت پیتزا      


    برای تهیه این پیتزا میزان مواد لازم به نسبت ذائقه و تعداد افراد متغیر است. این املت برای وعده صبحانه یا عصرانه بسیار مناسب است.


    پیاز را تفت دهید.


    سوسیس را خرد کرده و اضافه کنید.


    فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه کنید.


    در اخر قارچ خرد شده را اضافه کنید.


    کمی سس گوجه یا سس تند بزنید.


    2 عدد تخم مرغ را هم بزنید و روی مواد بریزید و مقداری پودر آویشن سریع روی تخم مرع بریزید و کمی پنیر رنده شده روی تخم مرغ بریزید.


    در ظرف را بگذارید تا پنیر آب شده و تخم مرغ ببندد.


    و میل کنید؛ نوش جان!



    اجباری نیست همه مواد را داشته باشید، میتونید از مواد دیگر هم استفاده کنید. اما پنیر و تخم مرغ را بهتر است حذف نکنید.


     


  • ۲۳:۳۹   ۱۳۹۳/۴/۲
    avatar
    آزِِِِیـــــــــــنـاااا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13810 |7289 پست

    این کتلت خوشمزه، با هر برش رنگهای زیبای سبزیجات را به شما هدیه میکند و با ترکیب رنگی زیبای خود، تازگی و شادابی به سفره تان می بخشد.


     


     


    مواد لازم:





    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>گوشتِ مرغِ خام چرخ شده / 500 گرم (من فقط از سینه مرغ استفاده میکنم)
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>پیاز / 1 عدد
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>تخم مرغ / 1 عدد کوچک
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>ذرت / 1/3 لیوان (قابل افزایش و کاهش)
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>هویج / 1 عدد کوچک
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>نخود فرنگی تازه یا فریزری / 1/3 لیوان (در صورت استفاده از نخود فرنگی کنسرو شده کمتر از نصف قوطی نیاز است)
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>فلفل دلمه ای های رنگی / کمی، اختیاری
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>نشاسته گندم (پودر) / 1.5 ق غ (میتوانید از آرد سیب زمینی یا نشاسته ذرت یا آرد گندم نیز استفاده کنید)
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>نمک و ادویه های دلخواه

    *من نخود فرنگی رو موقع فصلش بلنچ (بلانش!) میکنم و فریز میکنم. در اینجور مواقع با ریختن توی آبجوش و یا یخ زدایی با مایکروویو قابل استفاده ست و خوشرنگ.



    طرز تهیه:


    هویج را نگینی ریز خرد کرده و مانند نخود فرنگی بلنچ کنید.

    مرغ چرخ کرده رو با پیاز رنده شده (میتونید پیاز رو هم ریز و نگینی خرد کنید)، هویج و ذرت و نخود فرنگی ، فلفل دلمه ای ها ، نمک و ادویه جات ، نشاسته و تخم مرغ مخلوط کرده و در صورت علاقه سیر یا پودر سیر هم اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم.





    دستتون رو مرطوب میکنید و به شکل کتلت دو طرفش رو توی روغن سرخ میکنید، اگه که نازک میکنید میتونید بعد از سرخ شدن میل بفرمایید.



    که خب هدف ما دیدن برشش هست پس بهتره ضخیم تر یا ارتفاع دار بگیریمشون و توی سس مورد علاقه مون برای مدتی بپزیم. من اکثرا تو سس بشامل و یا سس قارچ میپزم اینجا هم همینطور، که بتونید موزاییک بودنش رو ببینید.




    هرچند که هر برش متفاوت از برشِ دیگه ست و زیبا و خوش طعم. اما میتونید تو سس گوجه ی موردعلاقه تون هم بپزید.




    نوش جان


     


    *روش بلنچ کردن:


    در حالت کلی، برای بلنچ کردن به اینصورت عمل میکنید که قابلمه ی بزرگی رو از آب پر میکنید و میذارید که به جوش بیاد (میتونید کمی نمک هم اضافه کنید) همزمان ظرف بزرگ دیگری رو از آب و یخ پر میکنید و کنار سینک ظرفشویی قرار میدید.

    بعد از به جوش اومدن آب، نخود فرنگی یا هویج یا هر سبزی دیگری رو که حفظ رنگ و طعم واقعیش براتون مهمه رو داخل آب جوش میریزید و بین 2 تا 5 دقیقه زمان میدید ( بدون در ) بلافاصله تو آبکش ریخته و بلافاصله توی ظرف آب یخ، و به اندازه ی همون 2 تا 5 دقیقه زمان میدید و بعد آبکش میکنید.


     


  • leftPublish
  • ۲۳:۵۲   ۱۳۹۳/۴/۲
    avatar
    آزِِِِیـــــــــــنـاااا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13810 |7289 پست
    من این کتلت رو درست کردم خیلی خوشمزه میشه حتما امتحان کنید
  • ۲۳:۵۵   ۱۳۹۳/۴/۲
    avatar
    آزِِِِیـــــــــــنـاااا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13810 |7289 پست

    یک گزینه مناسب برای سفره های افطار، که ترکیبی از نان و پنیر است که به شیوه ای جدید تهیه و سرو میشود.


     


     


     


     


    مواد لازم برای خمیر:



    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>آرد / 250 گرم
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>مخمر فوری /  1/2 قاشق چایخوری
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>شکر / 1/2 قاشق چایخوری
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>نمک / 1/2 قاشق چایخوری
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>روغن کنجد / 1/8 فنجان
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>آب ولرم / 125 میلی لیتر



    آرد، مخمر، شکر، نمک و روغن را مخلوط میکنیم و کم کم آب ولرم را اضافه میکنیم تا خمیر لطیفی به دست آید.


    خمیر را به مدت 2 ساعت استراحت میدهیم.









    مواد میانی





    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>پنیر خامه ای / 270 گرم
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>فلفل دلمه رنگی / 5 قاشق غذاخوری
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>نعنا تازه خرد شده / 1 و 3/4 قاشق غذاخوری
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>نعنا خشک / 1/2 ق غذاخوری
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>روغن زیتون / 1 قاشق غذاخوری

    طرز تهیه:


    همه مواد را در ظرفی ریخته و مخلوط میکنیم.







    پس از دو ساعت استراحت خمیر را باز میکنیم.


    به صورت دایره برش میزنیم، از مواد میانی داخل دایره ها قرار میدهیم و گوشه های خمیر را جمع میکنیم تا به صورت قایق درآید.







    کف قالب کمربندی را کمی چرب میکنیم، اطراف قایق ها را با کمی روغن زیتون و کنجد اغشته میکنیم و در قالب کنار هم میچینیم

    قالب را با درجه حرارت 220 درجه به مدت 12 دقیقه در فر قرار میدهیم.










  • ۰۰:۰۵   ۱۳۹۳/۴/۳
    avatar
    آزِِِِیـــــــــــنـاااا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13810 |7289 پست

    اسنک گیاهی با نان همبرگر


    این دستور یه اسنک خیلی ساده ست، ولی من چون طعم و حالتش رو خیلی پسندیدم، خواستم دستورش رو با شما دوستان به اشتراک بگذارم.








    مواد لازم:



    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>نان همبرگر / یک عدد
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>گل کلم / نصف لیوان
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>قارچ / نصف لیوان
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>گوجه فرنگی / کوچک 1 عدد
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>فلفل دلمه ای / یک نصفه
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>پیاز سرخ شده / نصف قاشق
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>سس فرانسوی / یک قاشق
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>پنیر ورقه ای / دو برش
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>نمک و فلفل سیاه و آویشن و پودر کاری
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>آب نصف لیمو ترش کوچک
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>روغن و کره / اندکی


     


    طرز تهیه:

    گل کلم را چند دقیقه بخارپز یا آبپز می کنیم به حدی که کاملا نرم نشود.


    قارچها را اسلایس کرده و در روغن و کره ی داغ به همراه کمی نمک و آبلیمو و پودر کاری تفت می دهیم.


    فلفل دلمه ی اسلایس شده و پیاز داغ را اضافه می کنیم. گل کلم را اضافه می کنیم و تفت می دهیم. گوجه فرنگی ها را خرد کرده و به همراه ادویه ها اضافه می کنیم و تفت مختصری می دهیم. شعله را خاموش کرده و سس را افزوده و کاملا مخلوط می کنیم.


    صفحات گریل ساندویچ ساز را با کره چرب کرده و دستگاه را روشن می کنیم تا داغ شود.


    نان همبرگری را از وسط کامل برش می دهیم، کمی از خمیرش را خارج می کنیم. یک ورقه پنیر گذاشته و از مواد رویش می ریزیم و دوباره یک ورقه پنیر و برش بعدیِ نان. سپس در دستگاه گریل می گذاریم و درب دستگاه را می بندیم تا آماده شود.


    برای سرو، آن را به چهار قسمت مثلثی تقسیم و میل می کنیم.


     


    نکته ها:



    1. حتماً از نان برگر نرم استفاده شود. ( مانند نانهای بسته بندی ) من از سه نان کنجد دار استفاده کردم که بسیار کرانچی و عالی شد.

    2. من از یک ورقه بلوچیز و یک ورقه پنیر پستو استفاده کردم که مطلوب بود اما هر پنیر ورقه ای دیگری قابل مصرف است.

    3. برای مواد داخلی، از هر ترکیب دلخواهی می توانید استفاده کنید. فقط حتما دقت داشته باشید که حاشیه های نان را خالی بگذارید که بعداً بر اثر فشارِ دستگاه مواد بیرون نریزند.

    4. می توانید کمی کچاپ به ترکیب مواد اضافه کنید.

    نوش جان  


  • ۰۰:۰۸   ۱۳۹۳/۴/۳
    avatar
    آزِِِِیـــــــــــنـاااا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13810 |7289 پست

    این هم یک پیش غذای گیاهی هندی (ترد و کرانچی)؛ که میتونه طعمی جدیدی رو به سفره های افطارمون بیاره. طرز تهیه و مواد لازم رو در ادامه مطلب ببینید.


     


     


     


     


     


    مواد لازم:



    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>ساگو / نصف پیمانه
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>سیب زمینی متوسط / 3 عدد
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>گشنیز خرد شده / 3 قاشق غذاخوری
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>پودر بادام زمینی تفت داده شده /  1/4 پیمانه
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>نمک و فلفل / به اندازه لازم
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>زردچوبه و ادویه / به مقدار لازم

     


    طرز تهیه:


    من کتلت ها رو با مواد بالا + ادویه سبزیجات که از هند برام آورده بودند درست کردم  اما در رسیپی های مختلف از فلفل سبز تند خرد شده، پیاز خرد شده، ادویه زیره هم استفاده شده بود.


    ساگو را به مدت 4-5 ساعت در یک پیمانه آب خیس می کنیم ( این کار رو می تونید از شب قبل انجام بدید )


    ساگوهای خیس خورده را آبکشی کنید تا تمام آب آن خارج شود.



    سیب زمینی ها رو پخته و با رنده ریز رنده کنید.


    ساگوی خیس خورده + سیب زمینی پوره شده + بادام زمینی پودر شده + گشنیز خرد شده + نمک، فلفل، ادویه و زردچوبه رو با هم مخلوط می کنیم.


    در صورت تمایل فلفل سبز و زیره و پیاز را هم اضافه کرده مخلوط می کنیم.


    از مایه کتلت، تکه هایی به اندازه یک گردو برداشته و در دست حالت می دهیم.


    کتلت ها را در روغن سرخ می کنیم.


    در صورت تمایل کتلت ها را قبل از سرخ کردن در پودر سوخاری بغلطانید و سپس سرخ کنید. ( گر چه کتلت ها اونقدر ترد هستن که نیازی به این کار نیست! )


    نوش جان!



  • ۰۰:۱۳   ۱۳۹۳/۴/۳
    avatar
    آزِِِِیـــــــــــنـاااا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13810 |7289 پست

    حتما همه ما طعم کوکو سیب زمینی رو با سیب زمینی خام و پخته تجربه کردیم. این دستور با وجود مواد اولیه تقریبا مشترک با کوکوی سیب زمینی، طعم و عطر جدیدی داره. پیشنهاد میکنم طعم اون رو یکبار تجربه کنید تا مزه کوکوی سیب زمینی سنتی خودمون یادتون بره!! 

    ما معمولا کوکو سیب زمینی مونده رو برای روز بعد نگه نمیداریم، چون همونطور که میدونید طعمش کاملاً برمیگرده و به خوشمزگی کوکوی تازه سرخ شده نیست. ولی کوکو سیب زمینی پنیری رو اگر اضافه اومد ( که قول میدم نمیاد و همه رو خالی خالی میخورید  ) داخل یخچال بذارید و فرداش با خیال راحت میل کنید و از طعم اون لذت ببرید.


    این کوکو میتونه یک گزینه مناسب و خوشمزه برای پیش غذا و افطار باشه!


    مواد لازم:



    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>سیب زمینی / نیم کیلو
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>آرد / 1 قاشق غذاخوری
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>تخم مرغ / 1 عدد
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>پیاز متوسط / 1 عدد
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>سیر / 3 حبه
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>ساقه پیازچه خرد شده / 2 قاشق غذاخوری
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>پنیر گودا / 100 گرم
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>روغن مایع / به مقدار لازم
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>نمک / 1 قاشق چایخوری
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>پاپریکا / 1 قاشق چایخوری ( اگر تند دوست دارید، پاپریکای تند بریزید )

    نکته ها:



    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>اگر پاپریکا ندارید به جای اون از فلفل قرمز به میزان دلخواه (مطابق ذائقه تون ) استفاده کنید. ولی بهتره این غذا کمی تند باشه
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>مقدار نمک رو مثل باقی دستورها ننوشتم به "مقدار لازم"، چون برای این مقدار همین قدر نمک کافیه! دلیلش هم استفاده از پنیر داخل مایه کوکو هست که خودش کمی شوری داره و اگر نمک بیشتر از مقدار ذکر شده بریزید، غذاتون حتماً شور میشه!  
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>به جای پنیر گودا از پنیر چدار هم میتونید استفاده کنید. ( با پنیر گودا کوکو برشته تر و با پنیر چدار کمی نرم تر میشه، ولی در کل طعم زیاد متفاوتی نداره )

      .

    طرز تهیه:


    پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید. ( ظرف را کج کنید و روی پیاز رنده شده را با قاشق کمی فشار دهید تا آب آن خارج شود )


    سیر را رنده کنید. ساقه پیازچه را خرد کنید.


    پنیر گودا را رنده کنید.


    تخم مرغ ،نمک، فلفل قرمز یا پاپریکا و آرد را به پنیر و سیر و پیاز رنده شده اضافه کنید و کمی هم بزنید و کنار بگذارید.


    سیب زمینی ها را با رنده متوسط ( زیاد ریز نباشد ) رنده کنید و داخل تنظیفی بریزید و خوب فشار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود. میتوانید رنده سیب زمینی را کم کم با دست بردارید و میان دو دست فشار دهید. در هر صورت آب سیب زمینی رنده شده باید خوب گرفته شود! ( خیلی مهم! )


    تابه را روی حرارت بگذارید، وقتی تابه خوب گرم شد، روغن مایع داخل آن بریزید.


    در حین گرم شدن تابه و روغن، شما سیب زمینی رنده شده را با مواد دیگر مخلوط کنید. ( زیاد هم نزنید تا مایع کوکو آب نیاندازد )



    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>مواد مایه کوکو رو هم میتونید به ترتیبی که گفتم مخلوط کنید و هم تمام مواد رو داخل کاسه بریزید و با چنگال مخلوط کنید. ( مثل عکس ) - من ترتیب مواد رو ترجیح میدم، چون مایه کوکو کمتر آب میندازه -


     


    مایه را با کمک قاشق داخل تابه بریزید و سریع دور آن را داخل تابه صاف کنید، صبر کنید یک طرف آن خوب طلایی شود، سپس طرف دیگر را سرخ کنید.



    کوکوها را روی حوله کاغذی بچینید تا روغن اضافی آن گرفته شود.


    غذای شما آماده است، نوش جان!





  • leftPublish
  • ۰۰:۱۹   ۱۳۹۳/۴/۳
    avatar
    آزِِِِیـــــــــــنـاااا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13810 |7289 پست

    این نوع پخت سیب زمینی در عین آنکه شاید کمی سخت به نظر برسد، بسیار آسان تهیه شده و شاید برای میهمانان و خانواده شما، نوع خانگی آن تازگی داشته باشد. سیب زمینی ها را با روشی که در ادامه مطلب خواهد آمد، آماده کرده و داخل فر بگذارید و به بقیه کارهایتان برسید، حدود یک ساعت زمان لازم است تا کاملاً مغز پخت شده و نسبتاً ترد و طلایی شود.


    طبق جستجویی که داشتم پیشینه این پیش غذا به شهر استکهلم سوئد برمیگرده و تقریبا در اکثر رستورانهای اروپا تهیه میشه. اگر شما اطلاعات بیشتری دارید، خوشحال میشم با ما به اشتراک بگذارید.


    طعم اصلی این سیب زمینی ها به ادویه جاتی برمیگرده که برای تهیه اش استفاده میکنید. من کمی برای مزه دار کردنشون پا تو کفش سوئدی ها کردم و تغییراتی توش دادم که به نظرم خیلی خوشمزه تر شد، شما اگر دوست نداشتید میتونید بدون ادویه تهیه کنید.


    مواد لازم:



    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>سیب زمینی تازه / 3 عدد
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>سیر / 3حبه
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>ادویه سبزیجات / به مقدار لازم ( من از ادویه غذاهای ایتالیایی که به صورت خونگی تهیه میکنم و کاملاً پودر نیست، استفاده کردم )
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>نمک و فلفل / به میزان لازم
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>روغن زیتون / 2 قاشق غذاخوری
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>کره / 30 گرم

     


    طرز تهیه:


    فر را با حرارت 210 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ( مهم !!! )


    سیب زمینی ها را شسته و خوب برس بکشید تا خاک و گل آن کامل از بین برود. ( سیب زمینی های تازه معمولاً زیاد خاک و گل ندارن )


    یک برش کوچک در یک طرف سیب زمینی بزنید تا مسطح شود. این تکه را دور نیاندازید.


     


    من چوبهایی برای پیچیدن شیرینی ساقه عروس به قطر تقریبا یک سانیتمتر دارم، شما میتونید از دو تا مداد تمیز استفاده کنید. مدادها رو مطابق تصویر در دو طرف سیب زمینی قرار دهید.


     


    و مانند تصویر زیر برشهایی به اندازه چند میلیمتر به طور مساوی روی سیب زمینی ایجاد کنید و تا انتها و زمانی که تیغه چاقو به چوبها برسد، این برش را ادامه دهید، چوبها یا مدادهایی که در دو طرف سیب زمینی گذاشته اید باعث میشود برش شما تا انتهای سیب زمینی پیش نرفته و تکه ها از هم جدا نشود.


    بعد از اینکه تمام طول سیب زمینی را برش زدید، کره را از داخل یخچال بیرون آورده و به قطعات خیلی کوچک با قطر کم ببرید و لابلای برشهای سیب زمینی قرار دهید.


     


    سیب زمینی ها را داخل سینی فر ( کاغذ روغنی بیاندازید ) قرار دهید. ( تکه ای را که در ابتدا برای مسطح کردن یک طرف سیب زمینی بریده بودید، مطابق تصویر، ( کاش لوگوی مامی سایت روش نمی افتاد :دی ) زیر سیب زمینی قرار دهید، قوس تکه زیرین باعث میشود هنگام پخت، لایه های سیب زمینی به زیبایی از هم باز شود.




    بقیه سیب زمینی ها را به همین شکل آماده کرده و کنار بگذارید و سس روی آن را تهیه کنید.


    کمی نمک روی سیرها بپاشید و له کنید و در ظرف کوچکی بریزید. ادویه جات و روغن زیتون را به آن اضافه کنید. و سس آماده را با برس روی سیب زمینی ها بمالید.



    به مدت 50 تا 60 دقیقه یا تا زمانی که سیب زمینی ها نرم و پوست آنها برشته شود داخل فر قرار دهید و در طول پخت سس آماده شده را ( 2 تا 3 بار ) با قلمو روی سیب زمینی ها بمالید.




    سیب زمینی های آکاردئونی شما آماده است. نوش جان!


    این سیب زمینی ها را به عنوان پیش غذا همراه با یک تزئین ساده و یا به عنوان دورچین غذاهای گوشتی میتوانید سرو کنید.


  • ۲۳:۴۳   ۱۳۹۳/۴/۳
    avatar
    آزِِِِیـــــــــــنـاااا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13810 |7289 پست
  • ۲۳:۴۷   ۱۳۹۳/۴/۳
    avatar
    آزِِِِیـــــــــــنـاااا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13810 |7289 پست

     مواد لازم برای 6 نفر:



    • http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>گوشت گوسفند یا راسته گوساله / 500 گرم
    • http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>سیب زمینی / 4 عدد
    • http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>پیاز / 1 عدد
    • http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>شیر / 1 لیوان
    • http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>زردچوبه، نمک و فلفل / به مقدار لازم
    • http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>کره / 3 قاشق غذاخوری
    • http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>خامه / 2 تا 3 قاشق غذاخوری
    • http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>رب گوجه فرنگی / 1 قاشق غذاخوری
    • http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>روغن / به مقدار لازم

    مواد لازم:

    نیمی از پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید، گوشت خرد شده را به پیاز اضافه کرده کمی تفت داده سپس دو تا سه لیوان آب جوش اضافه کنید و درب ظرف را بگذارید تا با حرارت ملایم گوشت به خوبی بپزد.


    سیب زمینی ها را با 2 لیوان آب و کمی نمک آب پز کنید و سپس با گوشتکوب برقی یا دستی خوب له کنید و کنار بگذارید.


    نیم دیگر پیاز را به صورت کاملاً ریز و نگینی خرد کرده و با روغن تفت دهید. سپس به ترتیب زردچوبه، فلفل سیاه، رب گوجه فرنگی و نمک را به پیاز اضافه کنید و کمی رب را تفت دهید.


    بعد از اینکه رب تفت خورد، گوشت پخته را به آن اضافه کنید و یک لیوان آب گوشت روی مواد بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آرام آرام طعم سس به خورد گوشت برود، وقتی سس گوشت کاملاً غلیظ شد، از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.


    سیب زمینی های پخته و له شده را روی حرارت قرار دهید و کره و شیر را به آن اضافه کنید و مدام هم بزنید تا پوره شما به غلظت مناسب برسد، در انتها خامه را اضافه کرده و نمک و فلفل پوره سیب زمینی را اندازه کنید.


    پوره آماده را داخل ظرف سرو بریزید و گوشت آماده شده را در وسط آن بریزید و روی آن را با هر نوع سبزی که دوست دارید تزئین کنید.


    این غذا را در میهمانی ها به عنوان پیش غذا و در شرایط عادی به عنوان یک غذای کامل می توان برای وعده شام یا ناهار سرو کرد.









  • ۲۳:۵۱   ۱۳۹۳/۴/۳
    avatar
    آزِِِِیـــــــــــنـاااا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13810 |7289 پست

     


    مواد لازم:



    • http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>بادمجان متوسط  / 2 عدد
    • http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>سیب زمینی متوسط /  2 عدد
    • http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>گوشت چرخ کرده /  200 گرم
    • http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>فلفل دلمه ای کوچک / 1 عدد
    • http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>پیاز / 1 عدد
    • http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>تخم مرغ /  2 عدد
    • http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>آرد سوخاری / 2 قاشق غذاخوری
    • http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>زردچوبه / 1/2 قاشق چایخوری
    • http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>نمک و فلفل / به میزان لازم
    • http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>روغن سرخ کردنی / به مقدار لازم



    طرز تهیه:


    ابتدا سیب زمینی خام را پوست گرفته، بشویید و سپس با رنده متوسط رنده کنید. پیاز را نیز با رنده ریز رنده نمایید. اکنون پیاز و سیب زمینی رنده شده را خوب فشار دهید تا آب آن گرفته شود. ( اگر آب سیب زمینی خام رنده شده را نگیرید، کوکوی شما در آخر طعم خوبی نخواهد داشت و بوی خامی سیب زمینی میدهد )


    فلفل دلمه ای را نیز رنده کنید و به همراه گوشت چرخ کرده به سیب زمینی و پیاز بیافزایید. برای جلوگیری از سیاه شدن بادمجان، آن را در آخرین مرحله رنده کرده و به مایه کوکو اضافه کنید. تخم مرغ، نمک و فلفل و زردچوبه را مخلوط کرده و به مایه بیافزایید. در آخر پودر سوخاری را نیز به مایه کوکو اضافه کنید.


    درون تابه ای مقدار کمی روغن سرخ کردنی بریزد و روی حرارت بگذارید تا روغن داغ شود، به محض داغ شدن از روی حرارت بردارید، مایه کوکو را درون تابه ریخته و روی آن را صاف کنید و دوباره روی حرارت قرار دهید. به مدت یک دقیقه کنار اجاق بمانید و حرارت زیر تابه را زیاد کنید، بعد از یک دقیقه حرارت را کمی پایین بیاورید و صبر کنید تا یک روی کوکو سرخ شود، سپس کوکو را با کمک کفگیر چهار قسمت کرده و هر قسمت را جداگانه برگردانید و اجازه دهید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.



  • ۲۳:۵۳   ۱۳۹۳/۴/۳
    avatar
    آزِِِِیـــــــــــنـاااا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13810 |7289 پست
    برای داشتن یک لازانیای خوب، چند نکته را پیشنهاد میکنم که مطمئناً با رعایت نکات زیر، یک لازانیای درجه یک خواهید داشت.

    1. میزان مایه لازانیا کم باشد. ( منظورم از مایه گوشت، مرغ یا سبزیجات است )

    2. مایه لازانیا کم چرب باشد. حتی اگر از گوشت چرخکرده گوسفندی استفاده میکنید، بدون چربی باشد، چون اگر گوشتتان چرب باشد، لازانیای شما به دلیل ترکیب با مواد دیگر بوی چربی دنبه خواهد گرفت.

    3. پیاز استفاده شده در لازانیا ( برای گرفتن بوی زُهم گوشت ) خیلی ریز خرد شده یا رنده شود و یا از پودر پیاز استفاده کنید.

    4. اگر از رب در مایه لازانیا استفاده میکنید، میزان آن بسیار کم باشد و ترجیحاً لازانیایی که با سس سفید ( بشامل سس ) تهیه میشود، مطلوب تر است که رب در آن استفاده نشود و برای رنگ گرفتن گوشت از کمی زردچوبه استفاده کنید.

    5. حتما اولین لایه ای که در ظرف میریزید سس سفید باشد. ( کف ظرف )

    6. روی سس سفید ورقه های لازانیا را بچینید.

    7. بعد از هر لایه ورق لازانیا، یک لایه خیلی خیلی خیلی نازک مایه گوشتی یا سبزیجات بریزید.

    8. روی هر لایه مایه گوشتی، مقدارخیلی کمی پنیر پیتزا (موزارلا) رنده شده و پودر پنیر پارمزان بریزید. ( پنیر پارمزان خیلی ضروری نیست )

    9. پس از ریختن پنیر روی هر لایه، سس سفید فراوان بریزید.

    10. وقتی لایه ها تمام شد روی آخرین لایه، بعد از گذاشتن ورق لازانیا، مایه گوشتی یا سبزیجات نریزید، فقط سس سفید بریزید.

    11. در آخرین لایه روی سس سفید را با پنیر پیتزای فراوان پوشش دهید.

    12. قبل از قرار دادن در فر، مقداری آب را با سیفون یا آب پاش روی لازانیا اسپری کنید.

    13. حتما در انتهای پخت گریل را روشن کنید و حدود 10 دقیقه از بالا حرارت دهید تا پنیر روی لازانیا طلایی شود. در این مدت چند بار به فر سر بزنید و مراقب باشید پنیر نسوزد.

    14. وقتی لازانیا را از فر در آوردید، بلافاصله سرو نکنید و صبر کنید تا دمای پنیر کمی پایین بیاید.

    15. در صورت امکان به صورت تک نفره سرو کنید، ولی اگه با ظرف پخت سرو میکنید، خودتان از قبل لازانیا را برش زده و به روی میز ببرید.

     


  • ۲۳:۵۸   ۱۳۹۳/۴/۳
    avatar
    صورتــــــــــــــــی
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|18882
  • ۱۸:۵۴   ۱۳۹۳/۴/۴
    avatar
    آزِِِِیـــــــــــنـاااا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13810 |7289 پست
  • ۲۰:۰۸   ۱۳۹۳/۴/۴
    avatar
    آزِِِِیـــــــــــنـاااا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13810 |7289 پست
    امشب میخوام کتلت موزاییکی رو بدرستم خوب بشه عکسشو میذارم
  • ۰۰:۳۲   ۱۳۹۳/۴/۵
    avatar
    آزِِِِیـــــــــــنـاااا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13810 |7289 پست
    اینم کتلت موزاییکی من منتها چون فوتبال بود هلهلکی درستیدم
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان