سمبوسه
یه سیب زمینی متوسط رو آب پز کنید و بعد رنده کنید
یه پیاز کوچک رو تفت بدید و کمی جعفری و اون دم های سوسیس و نمک و فلفل بزنید و بذارید خوب به خورد هم برن
نان های یوفکا رو به اندازه ی دلخواه به صورت مستطیل با طول بلند برش بزنید
بهتره برای سمبوسه دیگه روی نان ها سیر و روغن نمالونید
با تصویر مدل تا زدن سمبوسه رو نشون دادم
البته انشاالله فرصت شد در آینده انواع سمبوسه رو آموزش میدم
توی نان رو از مواد پرکنید
و در روغن سرخ کنید و با سس تنددددددددد میل کنید
هرچی سمبوسه ها کوچیکتر باشه بامزه ترن
حدود 20 تا سمبوسه کوچیک داشتم...