خانه
960K

فینگرفود های دورهمی

  • ۰۹:۵۱   ۱۳۹۴/۵/۱۳
    avatar
    کاپ عکاس برتر 
    دو ستاره ⋆⋆|2582 |2251 پست

     اردور سوسیس با سس خردل

    من از سوسیس های کوچیک استفاده کردم و چون قرار بود ایستاده باشند پایین و بالاشو برش زدم

    توی روغن سرخش کردم

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

    نان یوفکا رو با عرض کمی بیشتر از بلندی سوسیس ها برش زدم

    روینانها رو شیر و روغن زده بودم قبلش

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

    سوسیس ها رو توی نان رول کردم(با نان لواش هم میتونید درست کنید)

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

    و در روغن سرخ کردم که چون سریع سرخ میشه نشد عکس بگیرم

    از روی تای رولت توی روغن بذارید که نان ها باز نشن

    مقداری سس خردل و مایونز و کچاپ رو با هم مخلوط کنید

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

    توی سوسیس ها سیخ خلال فرو کنید و روی اون رو با سس پر کنید

    خیلی خوووووووووشمزسخوشمزه

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

     

    Klik hier voor meer gratis plaatjes

  • leftPublish
  • ۱۰:۰۵   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    این رولت خوشگل هم میتونه یه پیش غذای خوشمزه باشه و هم یه شام سبک.

    مواد لازم

    هویج بزرگ 3 عدد

    تخم مرغ3 عدد

    پنیر خامه ای 200 گرم

    پیازچه 1 پیمانه

    جعفری نصف پیمانه

    نمک و فلفل

    پودر سیر

    روغن یا کره 2 قاشق غذاخوری

    طرز تهیه

    اول هویج رو پوست میگیریم و با غذا ساز یا رنده ریز میکنیم. با کره یا روغن تفت میدیم تا آب هویج تبخیر بشه نمک و فلفل هم اضافه میکنیم. بعد میزاریم کاملا سرد بشه. وقتی سرد شد تخم مرغ ها رو اضافه میکنیم و هم میزنیم.

    قالب مستطیل یا تابه مستطیلی رو چرب میکنیم. اگه قالب تفلون نباشه باید از کاغذ روغنی استفاده کنیم.

    مواد رو داخل قالب میریزیم و توی فری که از قبل با دمای 180 درجه گرم شده میزاریم به مدت 20 تا 30 دقیقه.

    بعد از فر در میاریم و اجازه میدیم سرد بشه. تو این فاصله مواد میانی رو اماده میکنیم.

    پیازچه و جعفری رو ریز خرد میکنیم . به پنیر خامه ای اضافه میکنیم. نمک وفلفل هم اضافه میکنیم.

    رولت سرو شده رو روی سلفون یا کاغذ آلومینیوم برمی گردونیم و دوباره پشت و روش میکنیم طرف سرخ شدش باید روی کار قرار بگیره.

    مواد میانی رو روی رولت پخش میکنیم و رول میکنیم و با کاغذ آلومینیوم یا سلفون سفت میپیچیم و اجازه میدیم 12 ساعت یا یه شب تو پخچال بمونه. بعد درش میاریم و با چاقوی تیز برش میزنیم. نوش جان

  • ۱۰:۰۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    #فینگر فود یا غذای انگشتی یا همان سینی مزه 

    از قبیل

    سمبوسه 

    رولت کوکو سبزی 

    رولت الویه 

    الویه روی نان تست 

    فست فود رولی 

    مثل کالباس مغز دار (الویه یا فلفل دلمه وگوجه فرنگی و سیب‌زمینی پخته تماماً نگینی) رولی 

    لازانیا رولی یا بغچه ای 

    میگو سوخاری روی نان تست 

    سوسیس با روکش رولی لازانیا یاکورن داگ 

    تمامی به صورت کوچک و انگشتی آماده و سرو کنار هم چیده میشود

    ویرایش شده توسط mona mona در تاریخ ۲۵/۱۱/۱۳۹۴   ۱۰:۰۸
  • ۱۰:۰۷   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    ايده براي فينگر فود 

  • ۱۰:۱۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    ايده براي فينگر فود 

  • ۱۰:۱۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    فينگر فود 

  • leftPublish
  • ۱۰:۲۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    سيني مزه فينگر فود

  • ۱۳:۵۰   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    ايده براي فينگر فود

  • ۱۵:۲۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    انواع فینگرفود فینگرفود شکلاتی

    #شکلات_توت_فرنگی 🍷🍴🍷

    طرز تهیه 

    ابتدا شکلات رو به روش بن ماری آب کرده 

    توت فرنگیها رو شسته و در انتهای آن یک سیخ چوبی قرار می دهیم و بعد اونهارو در شکلات آب شده زده و روی آن را با ترافل یا شکلات سفید تزئین می کنیم و در ظروف کاپکیک های کوچک قرار داده و آنها رو با روبان تزئین میکنیم 

    برای این کار بهتر هست که از توت فرنگیهای بزرگ استفاده کنید .

    این دسر خوشمزه برای تولد بچه ها و

     هدیه ای برای عید نوروز کوچولوهاست و بسیار زیبا و جالب هست .

    فینگرفود های دورهمی

  • ۱۷:۲۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    فینگرفود رول بادمجان و فیله مرغ

    مواد لازم :

    بادمجان بلند       ۲ عدد

    فیله مرغ              ۸تکه

    پنیر پیتزا             به میزان دلخواه

    نمک،فلفل           به میزان دلخواه

    روش تهیه :

    ۱- بادمجان ها را پوست گرفته و از بلندا برش میزنیم .

     ۲- بادمجانها را در روغن کمی سرخ میکنیم در حدی که بادمجانها نرم شوند اما برشته نشوند و بعد روی دستمال حوله ای آشپزخانه گذاشته تا روغنش گرفته شود . 

    ۳- فیله ها را کوبیده و با نمک و فلفل مزه دار میکنیم .

    ۴- یک ورق از بادمجان را گذاشته و روی آن فیله را قرار میدهیم و بعد روی فیله ها را مقداری پنیر میریزیم از یک طرف رول میکنیم و با خلال دندان فیکس کرده و داخل آرد سوخاری غلطانده و در روغن سرخ میکنیم.

    نکته :

    اگر ورقه های بادمجان را نازک برش بزنید نیازی به سرخ کردن اولیه نیست .

    در انتهای کار بجای سرخ کردن میتوانید از فر استفاده کنید . با دمای ۱۸۰ درجه پنجره وسط با مدت ۴۰ دقیقه داخل ظرف پیرکس یا سرامیکی سرو کنین.

    فینگرفود های دورهمی

  • ۱۷:۳۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    انواع فینگرفود

    🍃💕🍃💕🍃💕🍃💕🍃💕

     

    🎀الویه رولی🎀

     

    الویه رو درست کردم بعدجدا گانه پوره سیب زمینی که شامل سیب زمینی پخته نمک و فلفل و کمی شیر مخلوط کردم و روی پلاستیک محافظ غذا پهن کردن بعد مواد ریختم روش تمام سطحش بعد رول کردم مث رولت یه ساعتی تو یخچال موند بعد اوردم بیرون برش زدم خیلی راحت. 

     

    فینگرفود های دورهمی
  • leftPublish
  • ۱۷:۳۴   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    انواع فینگرفود

     

    کوفته سیب زمینی

     

    سیب زمینی پخته و کوبیده فلفل دلمه ای رنگی و کالباس خشک خرد شده و تخم مرغ و نمک و بهش اضافه میکنید مث توپ گردش میکنید و ت ارد سوخاری میغلتونید و بعد سرخ میکنید

     

    فینگرفود های دورهمی
  • ۱۷:۳۵   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

     فینگر فود. ایده برای جشنهای تولد. کاناپ مرغ. بورک اسفناح. کرپ ژامبون

    فینگرفود های دورهمی
  • ۱۷:۳۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    فینگر فود. ایده برای جشن های کوچک. اسپرینگ رول مرغ. کاناپ رول بادمجان. کرپ سبزیجات. کرپ 

    فینگرفود های دورهمی
  • ۱۷:۳۷   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    فینگر فود. ایده برای جشنهای تولد. کرپ ژامبون 

    فینگرفود های دورهمی
  • ۱۸:۲۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    فینگر

    رول لازانیا با سس گوجه 

    مواد لازم

    لازانیا  ۸ ورق

    سینه مرغ   ۲۰۰ گرم

    قارچ  ۴ عدد

    پیازکوچک  ۱ عدد

    گوجه فرنگی  ۱ عدد

    پنیر مازارلا و یا پنیر پیتزا رنده شده  ۶ قاشق غذاخوری

    سس گوجه فرنگی  ۴ قاشق غذاخوری

    نمک ، فلفل ، پودر سیر و آویشن    به مقدار لازم

    طرز تهیه

    ۱- در یک ظرف بزرگ به اندازه ای که ورقه های لازانیا در یک ردیف شناور باشند آب جوش بریزید .

    ۲- ورقه های لازانیا را داخل آن قرار دهید تا بمدت 12 تا 15 دقیقه نرم شوند لازم نیست ظرف را روی شعله قرار دهید.

    ۳- پیاز و گوشت مرغ و قارچ ها را به ترتیب خرد کرده و تفت دهید و نمک ، فلفل و پودرسیر را اضافه کنید و بگذارید 7 تا 10 دقیقه کاملا جا بیفتد .

    ۴- در یک ماهیتابه گوجه فرنگی حلقه حلقه شده را با کمی روغن تفت دهید و سس گوجه فرنگی را اضافه کنید. سس را کاملا مخلوط کرده و داخل ظرف دیگری بریزید .

    ۵- ورقه های لازانیا را از آب خارج کرده و روی تخته کار بگذارید. مقداری از مخلوط مرغ را روی لازانیا گذاشته و با مقداری پنیر رنده شده بصورت لوله ای رول کنید .

    ۶- اضافه ورقه ای لازانیا را جدا کرده و کنار بگذارید ( اگر ورقه ها بزرگ هستند قبل از رول کردن آنرا به دو قسمت تقسیم کنید ) .

    ۷- رول های لازانیا را داخل تابه ای که از قبل داغ شده است از طرفی که رول را بسته اید بمدت 5/1 دقیقه برای هر رو سرخ کنید ، سس را اضافه کنید و حرارت را کم و با در بسته 10 دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید تا غذا حاضر شود

    سایر نکات

    نکته 1 : اگر می خواهید در این غذا مقدار چربی را کاهش دهید بجای پنیر پیتزا از تخم مرغ پخته و رنده شده همراه با گشنیز خرد شده استفاده کنید که طعم متفاوت و خوش طعمی دارد.

    نکته 2 : در این روش بهتر است ورقه های لازانیا را کمی سفت تر و فقط به اندازه ای که بصورت رول در آیند از آب جوش خارج کنید زیرا در مراحل بعدی بخوبی پخته و نرم می شوند .

    فینگرفود های دورهمی

  • ۱۸:۲۷   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    دیس فینگر فود

    امروز میخوام طرز تهیه یه دیس کامل فینگر فود رو براتون بگم. 

    طرز تهیه : فینگر فود

    هر کدام از فینگر فودها را جداگانه توضیح دادم

    . سمبوسه: نون لواش را از طول برش میدیم به عرض6  سانت به شکل مستطیل درش میاریم.  بجای سرخ کردن میزاریم توی ساندویچ ساز خیلی روی طعمش تاثیرنداره اما ضرر سرخ کردنی رو نداره

    .رول کالباس : کالباس را به صورت نوار پهن ( مستطیلی) برش بدید و روش مایونز بمالید و رولش کنید.

    رول لازانیا: روی یک ورق لازانیا سس گوشت چرخ کرده بریزید و اون رو رول کنید و با خلال دندون به صورت آکاردئونی ببندید

    میگو: نون سوخاری گرد بریده شده را با پنیر زیره ای بپوشانید و دو عدد میگو سرخ شده روی آن بگذارید و با خلال دندون فیکس کنید

    سالاد تن ماهی: تن ماهی رو با جعفری و مایونز ترکیب کنید.

    دلمه برگ مو: بعدا به صورت مفصل اموزش میدم.

    رول کوکو سبزی :یک طرف کو کو سبزی را در تابه مستطیلی سرخ کنید و رویش پنیر ورقه ای و کالباس بگذارید و رول کنید و تو فر بگذارید.

    فینگرفود های دورهمی

  • ۲۳:۳۷   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

     فینگرفود🎀

    *هات داگ

     : شش عدد

    *آرد : به میزان لازم

    *مایه خمیر : نصف قاشق سوپخوری

    *شیر ولرم : نصف پیمانه

    *روغن جامد : 60 گرم

    *تخم مرغ : دو عدد

    *شکر : نصف قاشق سوپخوری

    *نمک : یک قاشق چایخوری

    دستور تهیه 

    شیر را با شکر و مایه خمیر مخلوط و 10 دقیقه صبر کنید تا مایه خمیر فعال شود.

    در کاسه‌ای تخم مرغ، نمک و روغن را با چنگال بزنید تا مخلوط شوند؛ سپس مایه خمیر را اضافه و مخلوط کنید.  کم کم آرد را بیفزایید تا خمیری حاصل شود که به دست نچسبد. روی خمیر را پوشانده و در جای گرم 45 دقیقه قرار دهید.

    فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن و سینی فر را چرب کنید.

    خمیر را روی سطح آرد پاشی شده با وردنه به قطر نیم سانتی متر باز کنید و از آن نوارهای باریکی ببرید.  نوارها را دور‌ هات‌داگ‌ها بپیچید و آنها را برای 20 دقیقه در فر بپزید تا روی آن ها طلایی شود

    فینگرفود های دورهمی

  • ۰۱:۱۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    🍤🍲🍤🍲🍤🍲🍤🍲🍤🍲

    🎀غافلگیری مهمان هایتان با «میگو توپی»🎀

    مواد لازم:

      میگو 750 گرم

      پیازچه ریز شده 250 گرم

      برنج 1 پیمانه

      روغن کنجد 2 قاشق غذاخوری  کنجد به میزان لازم 

     سویا سس 2 قاشق غذاخوری

      سیر 1 حبه  زنجبیل 1 قاشق مرباخوری  نمک وفلفل به میزان

     طرز تهیه

    1. برنج را به صورت کته ای با آب بیشتر بپزید تا کامل نرم شود. کنار بگزارید تا کاملا سرد شود.

    2.برنج را همراه میگو تمیز شده ، پیازچه ، سیر ، زنجبیل و نمک و فلفل و کمی روغن کنجد و سویا سس چرخ کرده و یا در دستگاه های غذا ساز بریزید تا کاملا خمیری و یک دست شود .مواد را کامل ورز دهید .مواد را به مدت 1 ساعت در ظرف در بسته در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود .

    3. خمیر بدست آمده را به صورت توپی به اندازه گردو در آورده و کامل در کنجد بغلطانید و در روغن مخصوص سرخ کردنی ، سرخ کرده و بر روی دستمال مخصوص بگذارید تا روغن آن برود.

    4.در ظرف مناسب به همراه کاهو و هویج سایر مواد که جهت تزیین استفاده میشود سرو کنید

    فینگرفود های دورهمی

  • ۰۱:۱۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    انواع فینگرفود

    فینگرفود های دورهمی
  • ۰۱:۱۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    انواع فینگرفود

    کاناپ ساندویچ

    کاناپ به ساندویچ های روبازی گفته میشه که خیلی راحت  آسونه و برای مجالس تولدا مهمونیا خیلی مناسبه

     من ایجا چند نوع از کاناپ رو آماده کردم که طرز تهیه ش رو د رقسمت زیر میتونید ملاحظه بفرمائید

        مواد لازم:نان تست : ١ بسته

    سس مایونز : کمی

    ژامبون : به میزان لازم

    پوره سیب زمینی : به مقدار لازم(سیب زمینی پخته + روغن + زعفران+ شوید ساطوری شده+نمک فلفل ادویه+ سس مایونز)

    میگو پخته مزه دار شده در زعفران و آبلیمو : به میزان لازم

    سوسیس : به میزان لازم

    سینه مرغ پخته شده و چرخ شده : 1 عدد

    گوجه فرنگی نگینی شده : 1 عدد

    فلفل دلمه ای نگینی شده : 1 عدد

    خیار شور حلقه شده متوسط : کمی

    خلال دندان - قالب شیرینی(گرد -گل-اشک)

    ابتدا نان تست رو با قالب گرد یا گل برش میزنیم بعد اگه خواستسم کاناپ پامبون درست کنیم ژامبون رو هم با همون قالب برش میزنیم روی نو تست رو کمی سس مایونزمیمالیم و ژامبون رو روش میزاریم توجه داشته باشید سطح نون نباید معلوم باشه بعداگه دوست داشتیم کمی روش رو پوره سیب زیمینی با قیف شکوفه میزنیم و در خلالدندون ابتدا گوجه فرنگی و بعد خیلر شور میزاریم و از طرف خیار شور داخل نون فرومیکنیم .اگرم دوست داشتید میتونید روی نون رو فقط پوره سیب زمینی بریزید و یا مرغپخته شده به همراه سس مایونز و یا ابتدا ژامبون  و روش یک حلقه سوسیس  و داخل خلال دندون یک عدد میگو بزارید    

    نکات:دوستان برای کم شدن هزینه میتونین از میگو استفاده نکنین

    2.میتونین فقط از ژامبون و نان و گوجه استفاده کنین. برای کسانی که پوره دوست ندارن

    3. افرادی که قالب ندارن. نان رو با جاقوی تیز به صورت مربع کوچک برش بزنن 

    فینگرفود های دورهمی
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان