خانه
31.3K

لاغری و تناسب اندام

  • ۱۶:۱۰   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|3355 |2818 پست

    برای مقابله با ایست وزنی چه باید کرد؟
     
    اگر ایست وزنی دارید از اصول زیر برای غلبه بر ایست وزنی پیروی کنید:
    عاداتتان را دوباره ارزیابی کنید.
    اگر دفتریادداشت غذایی دارید عادات غذایی و ورزشی روزهای اول برنامه خود را با حالایتان مقایسه کنید. مطمئن شوید که چیزی از قلم نیانداخته‌اید، قانونی را فراموش نکرده‌اید، چیزی را اشتباها بیشتر از مقدار توصیه‌شده‌تان نخورده‌اید و یا میزان فعالیت بدنی‌تان کمتر نشده است.

     میزان کالری دریافتی‌تان را کاهش دهید.
    ۲۰۰ کالری از کالری روزانه‌تان را کم کنید. اما مقدار کالری دریافتی روزانه‌تان را به زیر ۱۲۰۰ کالری نرسانید. کالری پایین‌تر از ۱۲۰۰ ممکن است با ایجاد احساس گرسنگی، ریسک پرخوری‌تان را افزایش دهد.

     میزان فعالیت بدنی‌تان را افزایش دهید.
    زمان فعالیت بدنی‌ همیشگی‌تان را ۱۵ تا ۳۰ دقیقه بیشتر کنید. اگر هم امکانش هست، شدتش را افزایش دهید. فعالیت بدنی بیشتر کالری بیشتری می‌سوزاند.

    زندگی‌تان را فعال‌تر کنید.
    ساعات نشستن و دراز کشیدن خود را به ساعات ایستادن، راه رفتن و فعالیت بدنی بیشتر تبدیل کنید. جایی که می‌توانید بنشینید بایستید، جایی که امکان ایستادن دارید راه بروید، اگر هم می‌توانید راه بروید بدوید. از ماشین خود کمتر استفاده کنید. به جای آسانسور از پله‌ها استفاده کنید. موقع صحبت با تلفن بایستید و یا راه بروید و…

     به بدنتان حقه بزنید.
    برنامه روزانه تان را کمی تغییر دهید در غیر این صورت بدن تان به راحتی فعالیت های شما را پیش بینی کرده و به آن عادت می کند. میتوانید دو سه روز به بدن خود -در اصطلاح- شوک بدهید و غذاهای معمولی بخورید و بعد دوباره رژیم را از سر بگیرید. یا مثلا اگر همیشه صبح ها ورزش می کردید، بهتر است از این به بعد، عصرها تمرین کنید. همچنین میتوانید نوع ورزش تان را تغییر دهید و 10 دقیقه تمرین کاردیو را نیز اضافه کنید. علاوه بر این بهتر است قبل از اینکه سراغ تمرینات کاردیو بروید، چند دقیقه تمرین مقاومتی کنید.


     مصرف پروتئین را در برنامه غذایی روزانه افزایش دهید.
    مصرف پروتئین کمک می کند که حجم توده بدون چربی بدن بیشتر شده و متابولیسم افزایش پیدا کند. علاوه بر این پروتئین در مقایسه با منابع کربوهیدرات از جمله نان، بیسکوییت، میوه و... احساس سیری طولانی تر به شما می دهد و مانع از ناخنک زدن در طول روز می شود.

    اجازه ندهید که ایست وزنی منجر به یک فاجعه شود.
    اگر تلاش‌هایتان برای غلبه بر ایست وزنی کارساز نبود، مشورتی با پزشک یا کارشناس تغذیه خود داشته باشید تا راه حل‌های بیشتری پیش روی پایتان بگذارند.
    شاید هم لازم باشد که اهداف کاهش وزنتان را بازنگری کنید. چون ممکن است وزنی که اصرار دارید به آن برسید برایتان غیرواقعی و دست نیافتی باشد. در ضمن توجه کنید که کاهش وزن آهسته عوارض کمتری دارد. افرادی هستند که می خواهند در مثلا" دو ماه ۲۰ کیلو وزن کم کنند. بله این امکان وجود دارد، اما از حداقل عوارض آن که می توان به افتادگی پوست، ریزش موی سر و بازگشت سریع این مقدار وزن پس از ترک رژیم و فعالیت ورزشی اشاره کرد، اطلاعی ندارند. استاندارد کاهش وزن ۴۵۰ تا ۹۰۰ گرم در هفته است، یعنی هدف شما باید نهایتا" کم کردن ۱ کیلو در هر هفته باشد تا بدن زمان برای تنظیم خود داشته باشد.
    فراموش نکنید که اگر عادات غذایی‌تان را بهبود بخشیده‌اید و یا سطح فعالیت بدنی‌تان را افزایش داده‌اید در حقیقت سلامت خود را تضمین کرده‌اید حتی اگر وزنی هم کم نکرده باشید. بنابراین اگر در غلبه بر ایست وزنی‌ موفق نشدید با برگشت به عادات غلط گذشته خود باعث برگشت وزن کم کرده‌تان نشوید.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان