سیب زمینی بامیه ای
اگر دنبال یک پیش غذای خوشمزه با ظاهری جالب و جدید می گردید با پیشنهاد امروز آشپزی خاص همراه باشید.
مواد لازم
آرد ۲/۳ پیمانه
آب ۲/۳ پیمانه
کره ۱۵ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
نمک ۱ قاشق چایخوری
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایخوری
سیب زمینی کوچک ۲ عدد
طرز تهیه
۱- سیب زمینی را آب پز کرده و داغ رنده می کنیم.
۲- آب و کره را روی حرارت ملایم می گذاریم تا جوش بیاید.همه آرد را یک مرتبه می ریزیم در قابلمه و کره و آب و هم می زنیم تا خمیر منسجم و مثل توپ وسط ظرف جمع شود ودیگر نشود با قاشق هم زد.
۳- خمیر را داخل ظرفی می ریزیم و تخم مرغ را به آن اضافه و ورز میدهیم تا تخم مرغ به خورد خمیر برود.
۴- پکینگ پودر ، نمک و سیب زمینی را اضافه خوب ورز میدهیم .
۵- مواد را داخل قیف با ماسوره کنگره دار می ریزیم و از مواد به اندازه 3.4 سانت با قیچی چرب شده می بریم و داخل روغن داغ سرخ میکنیم.
۶- از مقداری آویشن برای خوش طعم تر شدن هم می توانید استفاده کنید
۷- بعد از این که روغن اضافی سیب زمینی بامیهای را گرفتید در ظرف مورد نظر چیده و همراه با سس یا سالاد و نوشیدنی دلخواه سرو نمایید و یا اطراف غذای اصلی خود را با آن تزیین نمایید.
سایر نکات
1) این سیب زمینی یک پیش غذا و دورچین هم بشمار میره.
2) به هیچ عنوان مواد را داخل روغن هم نمیزنیم چون ممکن است به هم بچسبند و پاره شوند. گهگاهی قابلمه را آرام تکان میدهیم تا مواد به صورت یکنواخت سرخ شوند.
3) دقیقا شبیه به بامیه پخته می شود و خیلی پوک و خوشمزه می شود.
4) روغن باید زیاد باشد به طوری که سیبزمینیها در آن شناور باشند تا همه قسمتهای آن سرخ شده و پخته شوند.
5) اگر آرد نخود در دسترس ندارید میتوانید در منزل آن را تهیه کنید به این صورت که نخود را یک روز خیس کنید و سپس در غذاساز ریخته یا چرخ کنید و سپس اجازه دهید تا خشک شود.
6) میتوانید آرد سفید را نیز جایگزین آرد نخود کنید.