خانه
214K

لذت آشپزی

  • ۰۸:۰۴   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    زرشک پلو با مرغ

    آموزش طبخ سه نوع زرشک پلو با مرغ خوشمزه و متفاوت  

    زمان آماده سازی: کمتر از ۳۰ دقیقه

    زمان پخت: ۱ تا ۲ ساعت

     مواد اولیه برای ۴ نفر

    برنج .............................. 4 پیمانه

    مرغ(سینه و ران) ............ چند تکه

    پیاز .............................. یک عدد

    زرشک........................... یک پیمانه

    نمک و زردچوبه و زعفران.... به مقدار لازم

    کره................................ 25 گرم

    گلاب ............................. یک قاشق غذاخوری

    شکر ............................. یک قاشق غذاخوری

    √یکی از غذاهای خوشمزه و مجلسی ایرانی ها زرشک پلو است. با وجود این خوشمزگی اغلب خانم ها بر این باورند که طبخ آن بسیار راحت است در صورتی که برای تهیه و طبخ غذا باید به مواد اولیه آن دقت کنید. هرچه برنج این غذا مرغوب تر باشد، خوشمزه تر خواهد شد.

    √ برای تهیه زرشک پلو حتما از برنج ایرانی استفاده کنید. همچنین بهتر است برنج، آبکش شود. ( البته کته آن هم خوشمزه است.) پلو را مانند همیشه آبکش کرده و دم کنید.

    √یکی دیگر از نکات مهم در طبخ این غذا تهیه زرشک است. وقتی برای خرید زرشک به بازار می روید، دقت کنید که زرشک فاسد و مانده به شما ندهند. زرشک خوب، قرمز روشن و خوشرنگ است، بنابراین از خریدن زرشک هایی که رنگ تیره دارد خودداری کنید. زرشک را​ یک ربع در آب سرد خیس کنید. بعد درون یک آبکش بریزید و داخل یک کاسه بزرگ تر بگذارید و آب سرد روی آن باز کنید، مدتی بگذارید داخل آب باشد تا شن آن ته نشین شده و زرشک ها تمیز شود. بعد فرصت دهید تا زرشک ها خوب خشک شود.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان