زرشک پلو با مرغ
آموزش طبخ سه نوع زرشک پلو با مرغ خوشمزه و متفاوت
زمان آماده سازی: کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: ۱ تا ۲ ساعت
مواد اولیه برای ۴ نفر
برنج .............................. 4 پیمانه
مرغ(سینه و ران) ............ چند تکه
پیاز .............................. یک عدد
زرشک........................... یک پیمانه
نمک و زردچوبه و زعفران.... به مقدار لازم
کره................................ 25 گرم
گلاب ............................. یک قاشق غذاخوری
شکر ............................. یک قاشق غذاخوری
√یکی از غذاهای خوشمزه و مجلسی ایرانی ها زرشک پلو است. با وجود این خوشمزگی اغلب خانم ها بر این باورند که طبخ آن بسیار راحت است در صورتی که برای تهیه و طبخ غذا باید به مواد اولیه آن دقت کنید. هرچه برنج این غذا مرغوب تر باشد، خوشمزه تر خواهد شد.
√ برای تهیه زرشک پلو حتما از برنج ایرانی استفاده کنید. همچنین بهتر است برنج، آبکش شود. ( البته کته آن هم خوشمزه است.) پلو را مانند همیشه آبکش کرده و دم کنید.
√یکی دیگر از نکات مهم در طبخ این غذا تهیه زرشک است. وقتی برای خرید زرشک به بازار می روید، دقت کنید که زرشک فاسد و مانده به شما ندهند. زرشک خوب، قرمز روشن و خوشرنگ است، بنابراین از خریدن زرشک هایی که رنگ تیره دارد خودداری کنید. زرشک را یک ربع در آب سرد خیس کنید. بعد درون یک آبکش بریزید و داخل یک کاسه بزرگ تر بگذارید و آب سرد روی آن باز کنید، مدتی بگذارید داخل آب باشد تا شن آن ته نشین شده و زرشک ها تمیز شود. بعد فرصت دهید تا زرشک ها خوب خشک شود.