چیپس رژیمی خانگی
🍜طرز تهیه:
برای این چیپس به ازای هر سیب زمینی به یک قاشق روغن زیتون و مقداری نمک نیاز داریم. البته فلفل و ادویه های مورد علاقتون رو هم میتونید اضافه کنید. اگر علاقه به تهیه چیپس سرکه ای دارین هم مقداری سرکه سفید احتیاجه.
قبل از هرچیز سیب زمینی ها رو خوب میشوریم و با ابزار یا چاقو، اونها رو خیلی نازک ورقه میکنیم. اگه رنده های مخصوص ورقه کردن داشته باشید خیلی بهتره. بعد از اینکه کاملا خرد شدن اونها رو خیلی خوب آب میکشیم تا نشاسته اضافیشون بره. بعد هم برای حدود نیم ساعت در آب سرد خیس میدیم. (اگه خواستید چیپس سرکه ای داشته باشید باید نصف مقدار آب، سرکه سفید بریزید.) بعد هم بذارید تا در آب بمونه.
بعد از نیم ساعت از آب خارج کنید و سیب زمینی ها رو با دستمال خشک کنید. روغن زیتون و نمک و ادویه های مور علاقتون رو اضافه کنید و روی توری فر بچینید و بذارید در فر از پیش گرم شده در دمای 170 درجه سانتی گراد حدود 10-20 دقیقه کاملا ترد بشه و رنگش کمی تیره بشه. البته مراقب باشید که سیب زمینی هاتون نسوزه.
این چیپس ها بسیار سالم و کم کالری هستن و برای تنقلات بچه ها بسیار مناسبند.